Clubul moldovencelor de peste Prut(60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Asa deci, sa revenim...

Alincic, ce de inzapeziti mai sunteti, si ce om de zapada mare ati facut!Bravo!Si copii sunt foarte fericiti!

Tania, abia asteptam cu poze!Cred ca te-am zapacit deja!!!!Sa porti sanatoasa noile achizitii!!Si Cris la fel!
Alex a fost la Pacala anul trecut in vara.
Altfel, esti acasa, sau ti-ai gasit de lucru?

I-am luat o rochita Oliviei duminica, si ii este fixa, dar mai vroiam sa ii mai pun si o bluzita cu manecuta lunga pe dedesubt, si am fost ieri sa o schimb ptr una mai mare. Vroiam sa ma opresc sa ne uitam i ptr noi, dar m-a apucat o durere de burta, asta dupa ce toata ziua m-a durut capul, si am plecat spre casa. Azi urmeaza sa mergem..voi vedea ce voi gasi...
Am facut ieri si tort, dar nu am apucat sa gust doar o fliuta...a iesit si mare rau..ne va ajunge pe mult timp!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Lucia, ce de comori ai tu acolo, si nu ne le arati mai deloc!!!! Iar de omul de zapada ce sa mai spun, e tare haios!

Alina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Aliona, ce dulce e Amedeo!
Cu pozele totul a inceput ca am vrut sa-mi pun pe un perete poze cu bunicii, strabunicii si cind le-am luat de la bunica am vazut ca la unele poze calitatea e cam proasta, unele fete sint mai intunecate, altele mai deschise, si atunci mi-a venit ideia sa le scanez pe toate, in primul rind sa pot da copii unchiului, fratelui meu si altora care mai vor si in al doilea rind sa le pot retusa/restabili pe unele care am nevoie... Sa vedem pina unde voi putea ajunge...
Lucia si Alina f frumosi oameni de zapada aveti, daca il vedeti pe al nostru la sigur muriti de ris!
Bravo fetelor ca va innoiti! Si noi cu Mirela ne-am reinnoit ... de peste hotare, ca aici musca preturile..
mai revenim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Fetelor, vreau sa va multumesc pentru voturi
cine n-a facut-o, mai aveti o sansa

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

cind o sa am un pic mai mult timp, o sa pun poze cu fete in albumul comun, la moment am citeva in albumul DC

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Lucia,ce haios e omul vostru,mai degraba e o baba frumoasa,mi-a placut gura,sau buzele .Dar cele doua printese sunt o comoara
Alinka, au vrut sa-ti schimbe rochita? caci stiu ca in MD nu prea puteai face asa ceva.Zi ce ti-ai luat si tie??

Cornelia, pai da pozele cu baba ori mosneagul vostru sa ne putem prapadi de ris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

Alincic,aia da zapada cu copacii inverziti si iarba verde...Da ce mare e omul vostru si ce cravata frumoasa are si ce de treaba este,te intampina cu flori si cafea(am observat ca are o cafetiera in mana) ala daaa om de zapada!!!!
Maine incep iar munca grea....mai intru pe la voi poate dupa 8 Martie,daca ma trezesc din "betie"
VA doresc tuturor numai bine si sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

Si deoarece voi fi ocupata si obosita imi permiteti sa fiu eu prima????

ALINA(Alincav) Iti urez un sincer LA MULTI ANI!!!!,fii mereu fericita,iubita si dorita.O mama fericita si o sotie iubita!!! Multa sanatate alaturi de comorile tale si de cei dragi! Multi pupici si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alincic

Alinka, au vrut sa-ti schimbe rochita? caci stiu ca in MD nu prea puteai face asa ceva.Zi ce ti-ai luat si tie??

Alincic, la noi aici nu e nicio problema, mai bine zis, la magazinele mari trebuie doar sa ai bon fiscal cu tine, ca se schimba fara probleme.

Alina,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gazea

Si deoarece voi fi ocupata si obosita imi permiteti sa fiu eu prima????

ALINA(Alincav) Iti urez un sincer LA MULTI ANI!!!!,fii mereu fericita,iubita si dorita.O mama fericita si o sotie iubita!!! Multa sanatate alaturi de comorile tale si de cei dragi! Multi pupici si

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=37e2c81d0dbfabfd17c7cb" target="_blank">[Montaj]

Multumesc frumos!Ce bine e sa primesti felicitari cu o zi inainte!Azi ma simt excelent, ca maine(pe 5 martie) mereu ma apuca tristetea ha-ha, nu stiu de ce!

Alina,

Mergi la inceput