Clubul moldovencelor de peste Prut(60)
Raspunsuri - Pagina 11
alinkav spune:
Carina, ce mai faci?Ce face frumusica ta?V-ati acomodat?Si cum a intampinat-o Lucian, pe mica lui surioara?Nu ne-ai zis nimic de nume...
Tania, bine ca si asa esti ocupata, bravo!
Multumesc de urari!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Crinia spune:
Salut la fete.
Alincav, felicitari cu Ziua de Nastere!!! Sanatate si noroc iti doresc. 

Mariana bine ai venit printre noi.
Davina felicitari sotului. Ce cadou i-ai dat?
Eu am citit cam pe diagonala caci stiti voi cum e adaptarea cu bb. Pe bb o cheama Cristina. Sunt asa fericita ca am o fetita. Mi-am dorit-o asa de tareeeeeeeee si acuma cred ca tot raul pe care l-am avut in timpul sarcinii a meritat efortul. Eu sunt binesor, insa m-am ales cu dureri puternice de spinare.
Apropo o puteti vedea pe Cristina (in primele ore dupa nastere si in prima zi dupa nastere) pe http://community.webshots.com/user/scorina
De asemenea sunt si poze cu burtica.
Da, am uitat sa va spun de Lucian. El e foarte fericit ca are bebelush. O tot pupa si o netezeste. Zice ca ii place ca are capul moale. Vrea intruna sa se culce linga dinsa, sa ma ajute sa o schimbam. Numai ca dragostea lui citeodata e prea mare si cam se apasa pe cap cind o saruta sau pe minute, deci trebuie sa fim numai cu ochii pe dinsul.
Karina
mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?
lia_c spune:
La multi ani, Alina! Sa fii sanatoasa in primul rind, fericita, implinita. Multa bafta si suucese in continuare si copilasii sa te bucure mereu!
lia_c spune:
Lucia, imi pare rau sa aud ca Lauras se simte asa rau... pupici. Nici nu stiu ce sa te sfatui... Insa am auzit ca si la unele gradinite de stat le masoara temperatura dimineata, cred ca totul depinde de educatoare. Caci stiu o fetita care umbla la gradi particulara si tot cite o luna sta acasa si o sapt la gradi... Eu as zice sa incercati sa schimbati gradinita si educatoarea, vezi ce zona va convine si ce gradi buna gasiti acolo. Eu stiu vreo 2 in centru si una la telecentru...
Multa sanatate si sa nu treaca la Eva. pupici
lia_c spune:
Noi azi am facut devishnik, Nati cu Cami, Diana si noi 2. Ne-am simtit f bine, nu ne saturam de povestit. Totul a fost f expromt. Miercuri pe la amiaza ne-am inteles si azi ne-am intilnit
Ne pare rau ca Lucia cu gogoasele ei n-a putut veni, insa las ca ne mai intilnim! 
lia_c spune:
Marina, bine ai venit printre noi! F emotionanta povestea
, Iar micuta romancuta e super, ati avut o ideie super pentru botez!
Karina, iti vine s-o papic pe Cristinuta-dolofanica! Iar pozele cu burtica sint super! Bravo lui Luci ca nu e suparacios si o iubeste asa mult.
Alina, la multi ani sotului!
Mai revin miine acum ma duc la nani
alincic spune:
Salut fetele!!!
Davina,felicitari sotului !!!!
Ce bine ca aveti Disneilan-dul linga voi. Eu am vrut sa merg la un restaurant de ziua mea,care iti ofera meniul gratis daca esti sarbatorit,dar nu am avut cu cine lasa copiii
,deh ce suntem tentati cind e vorba de ceva gratis ![]()
![]()
Copiii s-au bucurat de zapada ramasa si a doua zi,dar de vineri se incalzeste mai bine,asa ca adio iarna
(sa speram)
Carina,ati facut niste poze fantastice
,dar micuta Cristina e o dulceata de-ti vine s-o
,bravo lui Luci ca e atit de iubitor.
Iti doresc sa-ti revii cit mai repede,si sa uiti de durerile de spate.
Va doresc la toate un sfirsit de saptamina cit mai usor 
alinkav spune:
Buna dimineata dragelor!

Multumesc tuturor de felicitarile!!!!

Carina, inca o data felicitari!!!Ti-am vazut dolofanica, e o scumpa, sa te bucuri de ea!
Si apropos de fetita, exact asa sentiment amavut si eu, atunci cand am vazut-o pe Olivia mea, ca am si o fetita, pe care mi-am dorit-o atat de mult!!!![]()

![]()
Sa reactualizez listuta...
Cornelia, va invidiez, ce bine ca ati reusit sa va vedeti cu fetele, poate ati facut macar o pozica, s-o vedem si noi??Poate va vedeti cat mai curand si c Lucia, mai ales ca se face tot mai cald!!!
Ieri cum va spuneam am aut serbarea la gradi, cu ocazia zilei de 8 Martie, ziua Mamei, si asa deci copii nostri ne-au pregatit poezii, cantecele si in special dans!!!

Chiar si acum cand ma uit pe filmulet cu dansul mi se umezesc ochii de fericire, am ras cu lacrimi cand i-am vazut!
http://entertainment.webshots.com/video/3018826070061996643TPOBme
Aici puteti sa vedeti filmuletul si ultimele poze cu Olivia!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
dinora77 spune:
Salut fetelor,
mai da harnice a-ti fost....lipseshte omu citeva zile shi are tot de citit
. Cit ma bucur ca puteti sa transferati virtualul in real macar din cind in cind shi sa va shi mai intilniti. Ce mai....multe sunteti prin State, tot multe sunteti in Romania, acasa e tot real sa va stringeti caci sunteti suficiente...dar in Germania este careva?

Tare m-ash bucura sa gasesc shi eu o basarabeanca geta beget ca shi mine pe aici. Comunitatea moldovenilor e invizibila pina la inexistenta in Germania shi e foarte greu singurica. Mai sunt romani, rushi, dar ei sunt un pic mai altfel decit noi shi exista nevoia de adaptabilitate din ambele parti, iar mie imi place sa ramin asha cum sunt. Plus ca ei au suficienti de-ai lor.
Crinia felicitari pentru bebelina!!! Sa cresca mare shi frumoasa!!! Minunate poze a-ti facut!
Fetele cu probleme de gradinita...shtiu o gradinita pe linga ambasada Germaniei. Strada exacta am uitat. Acolo a mers nepotica mea shi era foarte curat shi ingrijit. Copiilor li se faceau proceduri shi controale in fiecare dimineata pe perioada de virushi, iar cei bolnaviori erau rugati sa ramana acasa. Multa sanatate copilashilor voshtri!
Dino
Lucia_B spune:
buna fetelor
mercik pentru incurajari 
sunt disperata
, la Eva se agraveaza cu mucusorii, dar la Laura a slabit foarte tare auzul. Cind vorbesti la ea, ne citeste de pe buze si intueste ce se spune. Am incercat sa acoperim gura cu palma si atunci a fost "torba" se uita si astepta sa-i spui ceva, nu auzea nimic. Vorbeam cu un ton linistit, nu chiar soapta si nu avea nici o reactie. Ca sa ma auda trebuie sa stig ca la o baba 

nu am cuvinte ca sa exprim cit de rau ma simt 

-------------------------------
Bucate 
Lucia mamili di 2
Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"