Pepenasi iulie-august 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Cristina 26, mersi de integrare.
Mymmi, stai linistita si piersicutza mea se trezeste noaptea sa manance, da am preg o sticla de ceai si intai incerc cu el ,a si dak vad k nu merge si nu merge, abia at prim lapte.Dar de multe ori merge..Multa bafta si rabdare
Nush care dintre voi zicea de ser pt uscarea mucisorilor. Acm iam luat si eu , da vreau sa va intreb, dak ii pun, mucii uscati nu se stocheaza acolo?Azi am mai adaugat ceva in almaresu' nostru...VANATA....e prea devreme?Eu iam fiert-o si iamii, sa lins pe botic de la ea, iam amestecato in pireu de legume.Altfel cum sa io mai dau?..Ziceti si voi?

Pupici...

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Ile adica pardon...hodoroaga rebegita...adica te-ai plictisit de noi, fete dragute in floarea varstei???? Te dai la prospaturi, care au reaparut si ele inocente???

CEREREA DE RECALCULARE A INDEMNIZATIEI PENTRU 85% SE DEPUNE SI LA DIRECTIA E ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIE A COPILULUI UNDE A FOST DEPUS DOSARUL INITIAL. Am fost astazi la Sect. 6 si am intrebat. Deasemeni sunt valabile formularele din link-ul dat am impresia de Maitrey in capitolul trecut.

Dav felicitari pentru dintisor...Sa fii atent sa nu o maninci pe mama cu el .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

iriss de cand ma tin sa-ti spun....(si la fetele care au pepenashi murdariciosi)....am vazut in Carrefour hainutza din polietilena (sau cum i-o zice ) in loc de bavetica, costa 20 si ceva de ron, cred ca e foarte practica, nu am luat inca, dar am de gand....

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Didi pai daca perseverezi o sa fie bine. Acum sa iti mai spun ceva, o fata de la odiseea mai iunie, ii da fetei ei laptele preparat asa: la 200-210 ml apa, pune 6 masuri de formula. De ce? A spus ca nu are o explicatie logica sau rationala. Fatuca e o mancacioasa, are peste 10 kg la 9 luni si ceva. So, daca rinichii sufera de la procesat formula, poti incerca si asa, iti spun eu aici in soapta, daca sufera de la procesat lichid, n'ai ce sa faci. Eu de exemplu i'am dat ieri Sofiei o masura de lapte dizolvata in 50ml de apa, pentru ca pocu meu, daca pune pe limba lapte zici ca ia foc. Apa insa bea, asa ca i'am dat o apa cu lapte.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Biri stai linistita Andreea e bine, ca de obicei. Cu somnul avem probleme, dar se face ea mare.

Cristina si eu stiu ca au zis ca poti depune actele la sector, inclin sa cred ca asa e. M-am dus sa iau banii pe trusou si era o coada la depus dosare cum n-am mai vazut si banuiesc ca erau si cu 85%. N-am mai stat sa intreb ca eram cu Alex si nu mai avea stare.

Ioana mersi pt raspuns, dar cred ca alegerea unei gradinite nu poate fi decat faptul ca e particulara, la noi sunt destule particulare care nu se ridica la nivelul uneia buna de stat. Probabil depinde cum ai noroc, ca sa fie si aproape, sa primeasca educatie buna, sa aiba grija de ei, sa nu se imbolnaveasca, sa nu fie scumpa, mai greu.

Ana eu am patit-o cu Andreea chiar inainte sa incep diversificarea. Ea facea la 2-3 zile si uneori ii puneam si supoz, in ziua in care eu ma pregateam sa-i dau suc de porto ca sa o mai ajte s-a dezlantuit. Facea 6-7 ori, nu se vedea ca ar deranja-o, dar am renuntat la porto. Cateva zile asa facea, apoi i-am introdus cereale si incet incet si-a revenit 1 max 2/zi. acum de vreo 3 zile face mai tare si putin. aseara a reusit sa faca ceva mai bine, iar azi de 2 ori putin, dar nu tare. i-am dat decat de 2 ori carnita de vitel, posibil de la asta sa se constipe?

LA MULTI ANI! celor nascuti intr-o zi de 16

Si pt ca tot am vazut aseara poze noi pe picasa si cu aceasta ocazie pup toti pepenasii, ca toti sunt niste minuni mici Si nu va spuarati ca nu nominaliez, dar m-am apucat o data si dupa ce ca scriam de vreo 2 zile la lista au aparut poze noi si m-am incurcat. Am pus si eu cateva poze.

special pt Diarux am intrat cu IE si am reusit sa fac album nou, pt ca acolo aveam buton

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna ce mai faceti?

eu iar am probleme cu bebe iar ... a inceput sa faca la 2 zile....

vreau si eu sa stiu daca si voi ati patit tot asa... ca eu nu mai pot aproape plang cu el odata. de umfla in burta si urla se screme da din picioare dar nimic,.

nu stiu ce sa mai ma fac, ce sa mai incerc? la voi cat a durat toata nebunia asta? ca eu nu mai suport. la dr mi-a zis ca n-are nimic decat colici dar de facut face doar la 2 zile cu un concert luuuuung de urlete scremete plansete.

mai nou ii dau si lassbaby si lactoza la vreo 3 sau 4 ore diferenta.

ce sa-i mai dau si ce sa mai incerc? o fosta colega mi-a zis ca dr ei i-a dat debridat dublu fata de greutatea pe care o avea copilul si si-a revenit. 10 ml pe zi si bebe avea 2 luni.

voi ce mai stiti?

multumesc

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ILE - your time is UP!! Unde esti???
Nu ti-e clar ca duamna CRIS are DOUJ'SASE de ani??
Iar tu, mai uite-te o data in lista de babatii si nu te mai baga de la sine putere pe podium!

PICA - deci eu nu mai pricep. IAR trebuie sa depunem cerere sau cum??? Bai astia sunt idioti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Banu stiu cand era Alex mic exista un gel Flatulin, se dadea pe burtica pt gaze. Eu am avut un tub atunci, il dadeam seara si parca sa zic ca avea ceva efect. acum nu stiu daca se mai gaseste, dar pote te interesezi de geva de genul asta sa-l ajute sa elimine gazele. Ma gandesc ca asta e prob acuta si daia il doare burtica pt ca si a mea facea la 2-3 zile,dar nu se plangea f tare.

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria (23.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Banu am scris putin mai devreme tot ce ii fac si ii dau fetii,totusi are perioade cand se chinuie groaznic,apoi cateva zile face zilnic,asa kk normal,fara scremut,uneori nici nu mi-as da seama daca nu as simti mirosul.Ea are problema asta de la nastere,si uite ca are 8 luni azi-maine si nu s-a reglat.

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anna tin pumnii ca la tine sa dea rezultate electrostimularea.
iriss felicitari pt primul dintisor a lui David.

Mergi la inceput