Pepenasi iulie-august 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 11
iriss27 spune:
ile recunosc ca sunt la babatii, da' la alea care te enerveaza sau te plicisesc mah?? ![]()
cand am nascut eu, majoritatea eram ~30, dar a fost si una de 21 sau 22, nu mai stiu, mi s-a parut minora pe langa noi
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 
ileanna spune:
Shefa anka ssssa traiti am'nteles!!!
iriss acuma intelegi ce ziceam cand spuneam ca ai concurenta serioasa??? ![]()
Didi scuze ca am uitat sa iti mai raspund. Mai stiu ca asa era discutia chiar aici la noi, ca nu e bine mai mult de 1.000 de formula. Parca din cauza ca e prea concentrat si supunea la prea mare efort rinichii bebelusului. Poate acum avem copii maricei si nu se mai pune??
Fetelor care va mai aduceti aminte / pricepeti ziceti aici
ileanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_26 Ile, daca nu ma simt baba se pune???? ![]() ![]() |
1.000 de puncte. Nu'sh cati ani ai da' asa te vreau.| Citat: |
| citat din mesajul lui iriss27 ile recunosc ca sunt la babatii |
Bai iriss cine te-a invatat pe tine sa recunosti una alta, te-a invatat prost!!! Asta tre sa ii inveti numa pe copii pe principiul "nu fa ce face popa"
S-a facut odata analiza pe aici si eu oricum is babatia nr 2 din odisee. Asa ca pe principiul "barna din ochii proprii" tocma v-am facut pe toate babatii.

Si oricum eu is din categoria de care zice Cristina. Is totalmente pustoaica nevinovata
ooka spune:
salutare
intai de toate, Biri, Maitreyi multumesc frumos pentru linistire, ajuta tare mult.
si Biri stai linistita ca ma tratez
, is io usor nevrotica doarece pocu nu mananca da o determin io pana la urma. Cu laptele parca e din prost in mai prost, a revenit la mese de 80ml ca medie
. S'o crede nou nascut
. Dar cu calm, rabdare si fier sper sa ajungem pe calea cea buna. Multumesc inca o data pentru sustinere, tare daramata am mai fost ieri.
apoi La multi ani! bebelusilor nascuti intr'o zi de 16, sa le dea Dumnezeu ce e mai bun pe lume..
mai cetesc si revin ca am avut si netu' bushit.
mami de Sofi
mcoca spune:
Didi, aici astia zic ca bb trebuie sa stea cu spatele la drup pana la 9 luni SAU 9kg.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ooka spune:
Didi, ptiu cit am cautat sa vaz ce dilema ai cu laptele lu bebe si cit am cautat sa iti dau un raspuns mai ok, ca tare ti'as fi scris 'fii fericita ca mananca, bucurat'e acum ca nu se stie mai incolo'![]()
so, am gasit undeva www.interiorhealth.ca/uploadedFiles/Choose_Health/Healthy_Eating/Pregnancy/FeedingYourBaby_March2007.pdf" target="_blank">aici ca merge sa ii dai pana la 1250ml
. Acum eu cred ca daca nu ar avea nevoie nu ar manca. Mai ales ca se tine bine, nu e grasuta. Insa nu te lasa cu solidele, persevereaza
si o sa se echilibreze si treaba cu lapticul
mami de Sofi
flo1980 spune:
Scuze de intarziere ....
Syyylviuta
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Iriss felicitari pentru
...
Mihamiha ma bucur ca ai revenit!
Te compar cu un ghiocel care a scos capul din zapada
![]()
Gally ce mai zici?
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Didi81 spune:
ooka, merci
. Intr-adevar, are zile cand mananca mai mult piure si atunci ia in jur de 800-900 ml de lapte, deci rezonabil
. Cand incepuse sa manance aproape 200 g de legume la pranz o tineau vre-o 4-5 ore fara sa i se faca foame, dar in ultimul timp a mancat mai putin piure si dupa 3 ore vrea iar ceva.
Mi se pare ca de cand cu diversificarea are o pofta de mancareeee, ca inainte nu era asa mancacioasa. Ei oricum si doctorul a zis ca e foarte bine cu greutatea (7400 g la 7 luni si 70cm e ok), nu e grasa deloc, ea oricum e ca un titirez toata ziua, n-are stare, e o luptaaaa cu ea sa ii schimb pampersul ca nu pot sa o tin locului...
In primul rand imi e teama sa nu ii faca rau asa multa formula, sa vad cum o conving sa manance mai mult la mesele diversificate, ca uneori vrea alteori mananca jumatate de portie si incepe sa pufaie ![]()
A, si ma bucur ca am descoperit ca ii place compotul de mere (adica mai mult apa, in care am fiert un mar
) ca sa o mai hidratez si asa, ca de apa sau ceai nu vrea sa auda.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg