Timisoara, Impreuna!(139) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 17
anda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mariaa is complet fericita! tocma am fost anuntati ca am primit atestatul!! ![]() ![]() ![]() un copil creste in inima mea |
no buuun, felicitari...in sfarsit...pfff
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
geta_florina spune:
hei, Maria FELICITARI 

!
sa vi se implineasca visul cat mai repede !!!!
Geta, mami de Alex
poze
Anina_n spune:
Felicitaaaari, Maria !!!

Succes pe mai departe !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Mariaa spune:
pfuai..nu vreti sa stiti cum ii...dintr-o data parca am tot cerul in fata!!! fii pe pace copilashu meu, vin acuma si te iau acasa!!!
multumesc Doamne Doamne! 
un copil creste in inima mea ![]()
deya spune:
Felicitari Mariaa!Pup pe frunte si Doamne ajuta
Geta tot am vrut sa iti zic da m-am luat cu altele m-a impresionat(desi altii ar crede ca e ceva absolut normal pe mine m-a uns la suflet)gestul tau de il insoti pe sotul tau in Sri Lanka.
O zi buna sa aveti!
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mariaa pfuai..nu vreti sa stiti cum ii...dintr-o data parca am tot cerul in fata!!! fii pe pace copilashu meu, vin acuma si te iau acasa!!! multumesc Doamne Doamne! ![]() un copil creste in inima mea |
maria nu prea stiu despre ce-i vorba in atestat
dar simt bucurie in cuvintele tale si-atunci ma bucur si eu si-ti doresc "sa fie intr-un ceas bun"
ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta"
silvana75 spune:
Bey ce ma enervati iar va certati fara mine??!!
nu ca as avea ceva de comentat dar na macar sa fac pe arbitru ![]()
Maria, felicitari si Doamne ajuta in continuare!
In rest ... no comment daca tot n-am fost in toiu "bataliei" 
Gagici, sa aveti o seara faina si, asa cum am mai zis, va bag pe toate intr-o oala, va amestec bine bine si va tzuc de nu va vedeti 
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
danitin spune:
Salutare!
Maria, felicitari ... si cale cu soare in continuare!
Claudelu, cum se mai simt ai tai?
Ela, imi pare rau ca esti suparata si pleci ... multa sanatate puiutzului si tie multa putere.
Gabi, chiar te pricepi la astrograme?
Katik, cum mai e cu cei trei dintisori?
Dorisake, si eu eram in clubul celor cu tzurtzuri, zapada mancam numai de pe pervaz.
Geta, da ceva povesti de pe meleaguri exotice nu ne spui, de exemplu cum e cu mancarea pe acolo ...
Silva, cum mai e pe la voi? Ce se aude cu rezolvarea targeturilor alea ale tale?
Andanii, am mai facut un om de zapada ... si la- daramat si pe asta, cerd ca incepem sa ne calim, nu a mai plans chiar asa tare....
Mihi, ce mai face americanul? Ati fost la zapada?
Aida, mereu un gand bun e special pentru voi.
Ana cum mai e pe la serviciu?
Pe mine ma palit o durere de gat nasoala rau. Ce-o mai fi si asta, ca dau dintr-o raceala in alta, nu stiu. Bine ca e vineri si am doua zile de refacere ... deocamdata is la lucru si bag ceai cu musetel asa, ca din robinet, sper sa ma mai lase ca momentan nu pot vorbi ... colegii zic ca e de bine ![]()
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
Alina spune:
Mariaa,felicitari multe pt atestat!Sa fie intr-un ceas bun si micutul sa apara cit mai curind in casa voastra!

_
Alina,mami de printesa si baby 
deya spune:
Dani sa nu bei ceaiu fierbinte ca iti mareste zona de durere
acu am aflat si eu cica e buna doar cald NU FIERBINTE