Timisoara, Impreuna!(139) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 16
Ana68 spune:
Mie una mi se pare ca unii sau unele sunteti total pe langa problema discutata...si habar nu aveti despre ce se vorbeste,inainte de a jigni si a face postari belicoase,acceptati si varianta adversarului,nu numai varianta care va aranjeaza.
Apropos...am observat ca ori de cate ori ne merge bine,radem ,glumim....trebuie neaparat sa intervina o chestie de genul asta,a unuia/uneia care vine,baga zazanie si apoi da bir cu fugitii.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mariaa m-am intors din drum anume sa-ti raspund Claudia, deci asa atentie nush daca te asteptai sa primesti |
Wow tks a lot,discriminare pe fata,mesi ca imi reamintesti cumva ca eu am numai 12 clase si nu functii ca alte persoane de pe aici care alta treaba nu au decat sa citeasca dupa functii nu dupa sufletul persoanei,nu-i nimic insa eu am avut lucruri mai importante in viata de facut decat sa ma scolesc si nu am nici un regret in privinta asta,poate reusesti totusi sa descifrezi cate ceva ca asa analfabeta nu-s ca doar vorbesc 3 limbi
,na ca m-or murit laudatorii.www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
gabirus spune:
Ana, cu cea mai mare sinceritate si admiratie te intreb: tu esti SIGURA ca stii despre ce este vorba?
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
anda spune:
las ma ano ca nu-i bai, fiecare cu stolurile lui...dreptu' fiecaruia sa macane...ce-ti bati capu'? o fost lume pe-aici, or plecat, or venit, iar pleaca, iar vin...no si ce? se schimba ceva? asta-i viata...atita se poate...
io numa am vrut sa intreb daca ati scos tot sau mai este? ca mai asteptam pana iese tot. ca sa continuam...cu ce faceam pe-aici
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
claudia74 spune:
..........vin,pleaca,pana cand te-ai intrebat vreodata? sau de ce?..unde-i baiul,de ce sa va afundati mai tare in nestiinta, de ce tolerati asta? VOI SUNTETI SIGURE CA STITI DESPRE CE VORBIM NOI? nu cred,se discuta aiurea pe mess tri la leu,dar pe forum e totul clean,alb imaculat, pe mess stau unele persoane ascunse de celelalte.... dar pe forum ne iubim? eiiii dar nu-i bai voi ramaneti pe baricade,vin....pleaca...voi va faceti treaba in continuare(care treaba??) cu cine?? ......... imi scuzati incoerenta,eu nu scriu dintr-un fotoliu de piele ci fac ture la copii bolnavi,oale,rufe de calcat,etc.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
gabirus spune:
Anda, nu iti dai seama ca tocmai atitudinea asta de "lasa-le naibii, ca vin si pleaca" este cea din cauza careia cu greu lumea mai sta pe langa voi? De-a lungul timpului am ascultat multe fete care s-au plans de atitudinea asta la voi. Si le-am explicat de fiecare data ca nu este asa, ca sunteti ok si primitoare. Stii ceva? Cred ca aveau dreptate si v-am aparat eu degeaba de fiecare data.
Ar trebui sa va redenumiti topicul: subiectul lui x, y, z. Supuneti-va sau plecati! ![]()
Si nu e prima data cand aud chestia asta: lasa-le naibii, ca asa cum au venit, vor pleca!
Fetelor, voi care sunteti "resturile": daca aveati vreun dubiu, trebuie sa va dezamagesc. Sunteti doar niste resturi ![]()
Si sincer mi-e cam indiferent daca se plictisesc sau se irita personajele importante de pe acest topic, eu scriu pentru voi, resturile.
Dragi resturi, cum va simtiti azi?
Eu sunt bine, multumesc. Imi tiuie o ureche de cateva ore
dar asta se trateaza cu indiferenta si trece pana maine.
anda spune:
vin si pleca ma claudia ca asa e lumea, se plictiseste, ii place, nu-i place, spune, rade, urla, sparge... nu-i comunism, ma fata. de ce? pai de-aia, cite case atitea obiceiuri, n-o sa ne luam uniforme, fiecare cu ce crede.
si ce facem? pai tot aia facem, ce facem din 2002, casa, masa, copii, joburi...pfff...tu faci altceva?
doar nu crezi ca peste 50 tot aici e forumu' asta, cu aceleasi personaje, desi as vrea ![]()
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
geta_florina spune:
fetelor ... tot citesc de azi dimineatza ... si nu-mi place, ma intristeaza ... pareati asa de unite ... asa de "timisoara, impreuna".... sau era doar o aparenta ... eu totusi sper ca nu.
imi permiteti si mie cateva observatii ? va rog, fara sa va suparati, n-am nici o intentie rauvoitoare, pe cuvant.
Gabi iti spun sincer ca m-a socat felul brutal in care ai intervenit in discutie. da, ai dreptate, e un forum public si fiecare poate zice ce vrea, dar recunosc ca si mie postarea Elei mi s-a parut pur si simplu nelalocul ei. orice treaba ar fi avut ea cu Doris, frumos ar fi fost sa o rezolve in privat.
apoi ai spus ce te deranjeaza: ca minciuna si barfa au picioare scurte ... dar, te rog, daca vrei sa explici ceva spune concret ce s-a intamplat: te-a jignit cineva, te-a barfit sau ... nu ma intelege gresit, nu-s impotriva ta, doar vreau sa inteleg toata cearta asta ... cand ai reaparut pe forum pareai fericita sa fii iarasi cu fetele ... iar acum le acuzi de ipocrizie ... care-i adevarul aici?
acum, scuza-ma ca am pus atatea intrebari, dar fiind si eu implicata pe acest forum, as vrea si eu sa inteleg unele lucruri ...
Claudia nici tu nu as vrea sa te superi, dar cred ca rastalmacesti cuvintele Mariei, cred ca ai inteles gresit ceea ce a vrut sa spuna ... mai citeste o data. 
Maria tu ai mare dreptate cand spui ca nu e momentul de cearta acum, ci de unire in ganduri si rugaciune pt Emma ... 
fetelor, imi sunteti dragi toate, mai ales ca pe unele dintre voi le-am si cunoscut personal, imi doresc si va doresc din suflet sa depasiti momentele astea urate... si sa fim pe mai departe "Timisoara, impreuna"

Geta, mami de Alex
poze
gabirus spune:
Geta, vazut din exterior sunt convinsa ca gestul pare bizar. Evident ca am avut motive de a reactiona in maniera aceasta.
Printre altele s-a spus despre mine ca "sunt in lumea mea si nu discut cu oamenii decat dupa ce le-am facut astrograma si hotarasc eu daca sunt sau nu valabili".
Asta pe langa alte aberatii si mai si.
Vreau doar sa va avertizez sa aveti grija cui si ce confesiuni faceti pe messenger. Se pare ca aceste conversatii intime sunt salvate si la o adica scoase de la naftalina cand e nevoie de "dovezi scrise".
Mariaa spune:
claudia...tu mereu intelegi ce doresti, deci nu ma mira deloc ce ai priceput din ce am zis io
care sunteti aia in fotoliu de piele mah?! ca io la ale 10 clase ale mele n-am!! si vreau si io 
![]()
iar despre a fi alaturi scumpa claudia mai ai multe de priceput, scuza-ma ca trebe sa-ti zic. nu vreau sa intru in detalii acuma!
gabi, ai ceva de zis, fa-o. mai jos de atata nu cred ca poate cobora 'dialogul' sau poate?! 
ma scuzati ca io nu mai pot participa la mizeriile astea!
is complet fericita! tocma am fost anuntati ca am primit atestatul!! 

un copil creste in inima mea ![]()