Timisoara, Impreuna!(139) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 15
anda spune:
inacceptabil din punctul meu de vedere.
Ela crezi ca daca-ti insiri rufele ...ummm... putin murdarele.. pe aici, ai facut un lucru maret? crezi ca pe noi, restu' lumii, ne intereseaza? nu ai auzit de mesaje private?
pai sa mai sapam in cosulet, poate gasim si alte murdarele, sa le intindem si pe alea. ce zici, ar fi frumos?
hmmm...
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
Doris-Alina spune:
Neatza...
Ela, de la ora 8 de sun incontinuu, pe cele doua numere de mobil, ti-am trimis o tona de sms-uri...de ce nu raspunzi? nu vreau decat sa ne intalnim sa ne rezolvam problema, care oricum era a noastra, nu a tuturor...
Deci, eu nu mai insist, la telefon, suna-ma sa ne intalnim dupa masa sa-ti dau banii.
M-a durut enorm, ce ai scris si lipsa ta de incredere, cred ca ti-am oferit de mult timp incoace, cei mai tari umeri, la toate problemele tale existentiale, si cu tot sufletul...
Dupa ce ne vom vedea, am pretentia sa scrii aici, ca e totul rezolvat, sa nu ramana lumea cu o parere proasta despre mine, sunt si am fost intotdeuna Om de cuvant.
Cum ar fi sa insir si eu toate mesajele tale si problemele pe care le ai, aici? tu cum te-ai simti?
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Mariaa spune:
e interesant cum, ca si in viata reala, si aici virtual, momentele grele scot la suprafata frustrari, refulari si alte chestii adunate si indesate pe gat
sunt persoane avide de atentie si fac orice ca s-o obtina indiferent de noroiul improscat, mizeriile sau tampeniile scoase la rampa 
mihi porcaiala pe forum si scuzele pe mesaj privat?! huh...cum vine asta?!
io la ore din alea dorm, dragutza
si 'sorela' never. intelegi?! dupa mahalagisme din astea never! pe o singura persoana din lumea asta o pot numi 'sorela' care mi-e ca o sora la bine si la greu. si nu-i de pe aici.
in sufletul meu n-are voie nimeni sa intre cu bocancii, intelegi? ca sa intri in sufletul meu trebe sa te descalti mai intai.
sa fiti sanatosi!
ela, imi pare rau sa citesc ce citesc...mereu am crezut ca astfel de probleme se pot discuta in mod privat ca de altfel toate detaliile 'picante' din viata noastra, daca ma intelegi ce vreau sa zic...
nu-mi place deloc izul de telenovela pe care-l prinde tot mai des forumul asta. ma incapatanez sa cred ca soarele ala din suflet exista si nu e doar o vorba-n vant! cine-i cu soare in suflet bine, cine nu, e loc pe sant kklau - ca sa vorbesc in termeni cunoscuti
care aveti vesti de la Aida, asteptam un rand, ceva! avem treburi mai importante de facut totusi in vremurile astea decat sa insiram boarfele in public!
un copil creste in inima mea ![]()
gabirus spune:
Iarasi sariti ca o haita de pitbulli! Daca au rufe murdare tineti neaparat sa le si mirositi? Si daca tot le mirositi de ce sunteti partinitoare?
De unde stiti voi care e adevarul doar aruncand discursuri virtuale, agresive si ipocrite in stanga si in dreapta?
De cate ori vine careva cu alta opinie decat voi sariti ca o haita. Nu sunteti intr-o secta, e un forum public. Si daca eu, Gabi, persoana reala, la capatul unei tastaturi, vreau sa zic ca M-AM SATURAT de ipocrizia voastra!!!!!, am tot dreptul sa o fac.
Si daca vreau sa va scriu zilnic ca sunteti penibile, nu ma puteti opri indiferent cat gunoi veti arunca si spre mine!
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mariaa e interesant cum, ca si in viata reala, si aici virtual, momentele grele scot la suprafata frustrari, refulari si alte chestii adunate si indesate pe gat sunt persoane avide de atentie si fac orice ca s-o obtina indiferent de noroiul improscat, mizeriile sau tampeniile scoase la rampa ![]() |
Tu nu ai frustari,refulari si alte chestii adunate si indesate pe gat,noi am fost alaturi de tine in clipele alea si ori suntem toate ori ramaneti sanatoase,despre asta s-a mai vb pe forum doar, despre atentie (avide de atentie asa cum le numesti),nu stiu daca nu e prea dur termenul folosit,but we are here too si nu numai de umplutura... asa sa mearga forumul doar...am fost trup si suflet si doare neatentia,that's what I feel,nu sunt singura in postura asta,dar ca aruncam cu noroi..... hmmmmm nu stiu la cine te-ai referit, nu e noroi sunt lucruri adevarate,noroiul e murdar= minciuna,nu?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
anda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabirus Iarasi sariti ca o haita de pitbulli! Daca au rufe murdare tineti neaparat sa le si mirositi? Si daca tot le mirositi de ce sunteti partinitoare? De unde stiti voi care e adevarul doar aruncand discursuri virtuale, agresive si ipocrite in stanga si in dreapta? De cate ori vine careva cu alta opinie decat voi sariti ca o haita. Nu sunteti intr-o secta, e un forum public. Si daca eu, Gabi, persoana reala, la capatul unei tastaturi, vreau sa zic ca M-AM SATURAT de ipocrizia voastra!!!!!, am tot dreptul sa o fac. Si daca vreau sa va scriu zilnic ca sunteti penibile, nu ma puteti opri indiferent cat gunoi veti arunca si spre mine! Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim |

iti apreciez, calmul, eleganta si modul tau de a mirosi rufele murdare....bwhaha
asta a fost tareee. u made my day! acu' pot sa rad..lool
gabirus spune:
Multumesc, Anda, dar cred ca tu acolo cu nasul adanc infipt in acele mirosuri ... de ceva vreme nu mai judeci drept. Pacat! Dar e treaba fiecaruia cand vede un "rahat" ori sa calce in el, ori sa-l ocoleasca. Este alegerea ta de viata din care categorie vrei sa faci parte.
Si daca aveti careva de pe aici, neimplicat in aceasta mare mizerie puturoasa, curiozitatea sa aflati din ce cauza am intervenit si eu de pe margine: minciuna si barfa au picioare scurte si la un moment dat mai fac si ecou .... ![]()
Mariaa spune:
m-am intors din drum anume sa-ti raspund Claudia, deci asa atentie nush daca te asteptai sa primesti
incerc cu greu sa descrifez mesajul tau si-ti zic nu-mi permit sa nominalizez, da daca tu te-ai simtit in ce am scris io acolo...ce pot pentru ca sa mai zic?!
tocma ca io consider ca acuma trebe sa fim alaturi de Aida si de Emma, ele au nevoie de toata atentia si suportul, nu sa insiram porcari dezgustatoare pe aici. da' cred ca-i mult ce cer io aici...mult prea mult.
gabi, n-am avut onoarea, da' io cred ca-ti scapa niste chestii totusi
nimeni nu ia apararea nimanui. pur si simplu decenta si bunul simt ar trebui sa oblige sa nu-ti speli lucrurile in public. si mai ales in momente din astea absolut delicate.
e simplu.
sau ar trebui sa fie simplu.
un copil creste in inima mea ![]()
anda spune:

las' gabitza, bine ca esti tu curatzica si imaculata
btw. nu vrei sa continuam pe privat? ca prevad ca va trebui musai si neparat sa-mi dai o replica...si o sa ne insiram fara rost pe forum. oamenii astia n-au nici o vina...
gabirus spune:
Mai, dar aveti un talent sa faceti pe mimozele ...
Stati linistite, soarele rasare si fara voi, nu va mai dati atata importanta si nu mai pozati in salvatoarele omenirii.
Si nu mai implicati pe Aida si Emma in orice discutie ca sa aveti o scuza grozava pentru toate comportamentele deviante.