*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (210)
Raspunsuri - Pagina 17
mihatp spune:
mimoooooooooooooooooo
roxana, cum a fost cu lucrarea?
gudinde, am ratat? ai spus ce si cum a fost cu masina?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
naty
uite ca la asta cu respiratul nu m-am gandit
dar ai dreptate.
mi-a trecut prin cap ideea ca poate Iulia crede ca nu mai are nevoie de "antrenament", de aceea face atata scandal
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
ieri am fost sicti, printre altele, ca am sentimentul ca nu se mai termina, in toata criza asta financiara, crizele noastre financiare. dupa ce in ianuarie am avut 3 botezuri, in februarie s-a stricat masina randunoiului, a refacut motorul, si cu toata economia la manopera ca l-a facut el (mare mester
) a costat 1500 roni, iar ieri am fost chemati de nasi la botez, pt 1 martie. in luna mai botezam iar, iar in iulie am o nunta la o colega de birou, cu care am fost nasa la un alt cuplu, si suntem nasi iar la un alt cuplu...
v-a placut?
aseara n-am mai vazut capatul acestui an. si in dorinta de a face economii...ca din alta parte nu am de unde, ca nu suntem cheltuitori...ei ce ziceti... m-am lasat de fumat
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
vad ca
singura
ma bag la tv ca de azi incepe serialul preferat, Minti criminale, asa ca intre 23,15 si 0,15 am program![]()
va 
NB
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
bubu05 spune:
Vio, saru'mana pt. tratatie!
Miha, asa e...numai eu stiu cat am suferit si plangeam cand ii vedeam buza umflata...of...
Eee, maine avem zi de relaxare! piscina, jacuzzi la greu pt. mine si sauna
. E si randunoiul liber si o sa lenevim si o sa ne jucam toti patru 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Eee, maine avem zi de relaxare! piscina, jacuzzi la greu pt. mine si sauna . E si randunoiul liber si o sa lenevim si o sa ne jucam toti patru ![]() |
Ma voi gandi toata ziua la tine, cand ma voi trezi la 7 sa ma duc la servici, cand voi munci pe rupte sa termin o lucrare intarziata din vina altora, cand voi sta prin sedinte plicticoase, si cand ma voi da cu capul de geamurile masinii in traficul lu' peste!

Da' lasa ca scot si eu parleala la munte, in hotel cu piscina cu bolboroseli, si sauna! Stai numa' sa-mi vina randunoiul acasa...
Naty felicitari pentru progresele Iuliei. Deci e capoasa de mica, cand vrea vrea, cand nu vrea, nu vrea

Luny bravo! Hai ca se poate!
Mai vroiam sa mai zic, da' nu mai stiu ce...
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Aaa, s-o pup pe Miha care s-a lasat de fumat! De 1000 de ori bravo! 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
VioletaH spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp si in dorinta de a face economii...ca din alta parte nu am de unde, ca nu suntem cheltuitori...ei ce ziceti... m-am lasat de fumat ![]() Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 Viata in 3 + La 2X9 luni Luca creste Miha scade |
FELICITARI, Miha! si multumim mult pentru urarile frumoase.
Bubu, n-am citit din urma, care din baieti s-a lovit la buza? Offf...Sa aveti o zi frumoasa maine!
Kya
Luny, sper ma Matei sa doarma neintrerupt in fiecare noapte de acum incolo.
Vio &
Sean
mstela spune:
A,bubu,tu nu ai facut placinta?Ti-am luat-o eu inainte?![]()
De ziua mea o fac iar,dar atunci va iesi mai super.Si asta a fost destuuul de buna,o bucatica am apucat si eu ca le-am dus si finilor.
Numai ca merele au fost ionatane si nu prea acre si dupa compozitia de zahar din reteta a iesit ff dulce incat si randunoiul a avut reclamatii,cu toate ca el ar manca si ciorba cu zahar.![]()
In al doilea rand, urmand reteta,nu prea a iesit foaia.Adik era cam uleioasa si nu prea se intindea;se rupea.Abia am intins-o,ce m-am mai chinuit,am mai adaugat faina.Eu cred ca ar trebui ulei mai putin sau faina mai multa.Tu ce zici de asta?Dar oricum e delicioasaaaa si "ieftina".
Si cum eu mor dupa merele gatite,voi deveni placintareasa.![]()

Luny,sper sa fie ok Mufy.
Cuscra,ma bucur ca ati ajuns cu bine.
Miha,Zoze
si restul randunimii.
Fug la randunoi.
Pup.NB.
Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
Simo27 spune:
Iete ca n-am somn
!patul nou,asta o fi explicatia!dau,nu sunt obisnuita sa dorm fara Sam
!David doarme cu tati in alta camera iar eu solita
!
Asa am avut timp sa citesc din urma:
Irina,tare buna ideea cu oala de lut!
ma bucur ca nu are rubeola Antonia
Oana,cand ma intorc acasa o sa caut o oala f frumoasa si vedem cum ti-o trimit teafara
!si am vazut ce de bunataturi ai facut!
Cuscra
,mama -mia ce mi-a mai plouat in gura
,mai ales ca de la 4,de cand am plecat nu am mai mancat nimic,am baut aici doar o cana cu lapte,ca deh..vreau sa slabesc
!
Luny,cum mai e Matei???a mai avut febra?
Cami,cand am trecut prin Bacau,m-am gandit la tine
!si
pt mergaretul Bubulin
!
Ramo,la fel pt Andrei
Oana ,nici Sam nu vrea sa mearga singur!dar,il las in pace.odata si odata tot va merge
!David la varsta lui mergea linie...copii si copii!dar ,David era siluet
.
Miha,ne luam de mana la nasit
!lasa ca-i bine....
si cel mai important 

ca te-ai lasat de tigara!
Cuscra,nu mai pui o poza cu finutul lung si mare????![]()
Naty,nu fi supi
!sunt oameni de care copii pur si simplu -asculta!dar,eu din pacate nu fac parte din aceea categorie.cand ii spun lui Sam-nu e voie!,el rade
!cand ii spun lui David sa faca una-alta,se face ca ploua
!dar cand Geo ii spune lui Sam ca nu e voie,il pufneste plansu iar David in secunda 2 se executa!![]()
nu am clar autoritate
!
Kya,sa ai maine o zi senina
Zoze,Mihaita e un frumusel
si acum strigarea in noapte
:
NICOLETA,LIANA,DELPHIN,SIMO-MIMO,ARIEL,BLANKA-care ma ingrijoreaza cel mai tare,PUCCA,NICOL,IOANA,ALICE,CRISS,OLGA,NELIA,CLAUDIA,
RALUCA????????haideti,Mamicilor dati un falfait din aripioare![]()
Gata,ca mi se inchid ochii!
Maine mergem sa vedem Iasiul
!si o sa-i transmit salutarile Mihutzei
si ale lui Cata
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008