*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (210)
Raspunsuri - Pagina 18
tuchita spune:
plec la Ploiesti sa duc toate actele!
va pup si va doresc o zi minunata!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
natynic spune:
Neata!
Multam de cafea Tuchi si Doamne ajuta sa-ti fie intr-un ceas bun dusul actelor!
Simo, asa si la noi...Daca ii spun NU Iuliei rade; daca ii spune randunoiul se face ca nu aude; in schimb daca-i zice cumnata-mea, care e invatatoare. imediat se executa
Bun...ideea nu era ca m-as fi suparat ca nu merge Iulia cu mine, ci pur si simplu ca nu vrea sa mearga cand aproape toti puiutii de pe crenguta deja merg singuri
(eu, spre deosebire de Mimo, nu ma stresez deloc cu vorbitul pt ca stiu din multiple experiente ca asta inseamna ca va vorbi direct complex!
)
Miha, bravooooo!

Ei...daca asta e argumentul pt lasatul de tigari, fie! Nasol e ca aveti in perspectiva mari cheltuieli ca altfel, din experienta mea si acum a randunoiului, crede-ma ca ai simti zdravan economia facuta la buzunar! Tanta mea (care v-am zis ca fumeaza 2 pachete/zi de cam 50 de ani
) se gandeste cu nostalgie ce mica avere ar fi strans ea cu banii dati pe tigari...
Atat si altceva nu mai zic, important e ca te-ai lasat si vei vedea ce mandra te vei simti de tine si cum o sa incepi sa-i critici pe fumatori![]()
![]()
Stela, felicitari placintareaso!
Am plecat sa invat

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
raluca2107 spune:
Neatza,
Felicitari pentru Vecinu-Bubulinu' mergaretz!!!
Am vazut si pozici cu Antonia cea frumoasa 
si am gustat virtual din tortul cu fructe de padure 

.
Naty,stai linistita ca nici Sabin nu merge (la cat de grasut e, nici nu e de mirare, sa cari atatea sunculitze dupa tine nu e usor
), nu ai ramas singurica. Si daca mergem pe principiu cu vorbitu', sa vezi tu cand or merge ai nostri cum vor dansa direct salsa
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
Simo27 spune:
A venit si m-a trezit David
!
Cata,drum bun la Ploiesti!
Naty,am inteles la ce te-ai referit!![]()
spor la invatat
Raluca,nici Sam nu merge singur si tot din cauza suncilor si colaceilor!
dar,o sa aiba timp,nu?
ma duc la o cafea,ca sunt stigata
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
raluca2107 spune:
http://www.youtube.com/watch?v=7-kSZsvBY-A&eurl=http://www.neuronu.ro/monden/iata-ce-poate-face-un-machiaj-bun/
poze
raluca2107 spune:
http://www.narcisvirgiliu.ro/content.php - poate stiti de el, eu abia l-am descoperit si mi-a placut foarte tare
poze
kitzy spune:
Neata!
Zoze ce vesti, mama lor de vesti
ca inca n-am nimic de vestit, da astept...![]()
Merci de galerie, poate...poate vin si vestile 
Poze Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
luny spune:
neata!
cu ce ii scad febra 39 lui Mufy? i-am dat paracetamol supozitor, dupa ce nu a scazut cu nurofen...altceva in afara de novocalmin(pe care mi-l aduce tata acum?)pls, care ce stiti sa-mi spuneti rpd ca in 15 min e tata la farmacie!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny neata! cu ce ii scad febra 39 lui Mufy? i-am dat paracetamol supozitor, dupa ce nu a scazut cu nurofen...altceva in afara de novocalmin(pe care mi-l aduce tata acum?)pls, care ce stiti sa-mi spuneti rpd ca in 15 min e tata la farmacie! ![]() LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
ALGOCALMIN PICATURI
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici

pt toata lumea!