*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (210)
Raspunsuri - Pagina 19
clauclau spune:
Luny, novocalminul o sa-i scada rapid febra. Multa sanatate lui Muffy. Eu zic sa suni repede pediatra ca ea stie cel mai bine daca e cazul sa te duci repede cu el la doctor sau sa-l tratezi acasa.
sa teaca repede si incearca sa te linistesti, o sa fie bine.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA
Sufletica si Gurita!
cami33 spune:
Luny, daca febra creste peste 39,2 ii dai algocalmin, atatea picaturi cate kg are copilul (asa mi-a recomandat mie pediatra lui Luca). Sanatate multa Mufarinului
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
luny spune:
Multumesc fetelor!
De ieri e cu febra, cam 38 cu 7, peste noapte a fost ok, acum dimineata, 39...in rest e perfect normal, nu e racit, cred ca tot de la dinti, ieri a facut si de 2 ori kk moale, acum dimineata era normal...ii dadusem nurofen cand s-a trezit si dupa juma de ora nu scazuse, si i-am pus supozitor cu paracetamol, asta pe la 9 jumate...si inca mi se pare ca mai are!
O puyn pe seama dintilor...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
a, si mi-a amintit Stela de sosete cu otet, i-am pus in picioruse acum, il las cu ele pana dau cu aspiratorul...
LUNY
luny spune:
mda, am sunat pediatra si ne-a chemat acolo, 39 nu e febra de dinti, de asta imi era teama...vine tata sa ne ia..sa ne tineti pumnii!
LUNY
bitza037 spune:
neata.....Luny sper ca otetul l-ai indoit cu apa !!!!!!
o sa-i scada sigur temperatura cu novocalmin si daca ai apucat sa-i dai si paracetamol
mie pediatra mi-a zis ca daca temperatura se tine sub control cu antitermice ...este bine, daca dupa trei zile de antitermice are febra tot mare atunci se pune problema ca ar fi altceva.
Si eu tot pe seama maselutelor am pus febra de saptamana trecuta ca tot asa nu-i curgea nasul, nu tusea...decat febra avea
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mstela spune:
Neata.
Miha,bravo bravo pt divortul de lulea.

Cu nasia,no comment.
Pe 1 nasim impreuna deci,dar mie nu o sa-mi mai trebuiasca ca si asa suntem la limita existentei.
Cuscra,bravo bravo pt dieta
...las ca nu se moare de pofte.
Vi-l arat si pe finutul lung,numit Hercules de catre sormea
,imediat ce descarc din tel.Pai ce,numai Barosanelul sa aiba porecla?!![]()

Tea s-a ascuns sub masa si rodea de zor mufa de la incarcatorul de la laptop,furata din laptop.

Nu stiam de ce s-a cumintit deodata.
Revin.
Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
tonic spune:
Ce mult ati scris , abia am recuperate cu cititul! Am avut un w-end plin pt ca Antonia a avut o petrecere(aniversare, nu Sf. Valentin) si am alergat dupa cadou, apoi mancare pt bb, pt noi, pt Antonia, ca noi am mancat varza si ea nu serveste asa ceva…tot cu treburi, lectii, referate, iar treburi si tot asa.
Rubeola a trecut, dar am ramas cu o piele uscata, nu stiu cu ce sa-l mai dau. I-am schimbat cosmeticele ca a avut Bubchen si nu i-au mers bine deloc, dar nu stiu ce sa ma fac cu pielea.Vreo idée?
LA MULTI ANI !puilor sarbatoriti zilele acestea, si multa sanatate, am vazut ca Mufy e bolnavior, sper sa nu fie nimic grav si sa treaca rpd. Novocalminul a mers si la noi si lasat mai lejer imbracat.
Naty, nu-ti face griji cu Iulia, acum ca te-ai asigurat ca poate, deci nu e o pb de sanatate, va veni si vremea ei! Si noi avem un prieten cu baietel de 1.2 ani si nu mergea singur desi nu era grasut ca Sami sau Sabin care au dispensa de kg, pur si simplu nu mergea. Mie imi parea rau cand ne vedeam ca era evident ca suferea vazandu-l pe Dalut ca merge sg la 10 luni, dar fiecare cu evolutia lui. Al meu la 7 luni nu statea bine in fund, dar se ridica la patut, mai intai a mers sg si apoi a invatat sa se ridice, insa nu poate manca bucatele de carnita sau nu face altele pe care copii mai mici am vazut ca le fac. Important este ca tu te ocupi intens de ea si faci totul pt a o ajuta, asa ca desi poate simti o unda de regret cand vezi ce fac alti pui de varsta Iuliei gandeste pozitiv si vei vedea ca va veni si vremea ei. A, baietelul prietenilor merge acum si radem de ei ca-I fugareste peste tot, nu mai sta nici o clipa, alearga , trage lucruri, darama, ca orice copil si ei abia mai respira! Dar ce sa faci, recupereaza baiatul!
Eu stiu cum e sa suferi pt evolutia puiului de la Antonia. Ea psiho-motor a fost f bine, dar cu greutatea un dezastru! Imagineaza-ti ca la un an nu avea nici 7 kg, si nici cu mancarea nu se omora! Orice medic o vedea, hop analize la Parhon, testari si paratestari, oamenii pe strada o comentau ce slabuta e de ajunsesem sa ma uit urat la orice vorba. Nu stiu cum pot fi unii asa sa comenteze un copil strain despre care nu stiu nimic, doar ca sa se trezeasca vorbind. Singurele lucruri de care are nevoie un parinte sunt incurajarile, restul e impolitete, ca sa nu spun altfel! Imi dau seama prin ce treci tu pt ca la voi e mai serios si as vrea sa te pot incuraja mai mult! Asa ca nu-ti mai spun decat ca va fi bine!
Felicitari randunicii care s-a lasat de fumat, un pas greu si important pt bugetul si sanatatea ta!
SIMO, sistractie placuta la Moldova, cam greu acolo cu dieta, ca se face mancare buna!
Tuchita, bafta cu actele!
Sanatate tuturor, si dc imi mai amintesc ceva folositor, scriu mai tarziu.
Catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca 02.03.2008
natynic spune:
Pauza ca-mi explodeaza capul...
Luny, bine ca va duceti la doctor, rarisim 39 poate fi febra de la dinti, asa vei sti cel mai bine ce e de facut. Dar ca principiu fetelor, va rog mult, NU mai puneti supozitoare cand copilul are diaree!!!!; nici nu se mai absoarbe bine si se pot produce si leziuni.
Raluca
, pai ok, la Sabin si la Sam s-o fi explicand cu suncile si se va remedia, dar Iulia e manechin
si nu e deloc genul lenes de copil; poate doar genul capricios (nu am chef, => nu fac!!). Deci aia e, ca ieri m-am lamurit clar ca nu merge nu pt ca nu poate; si pe ea nu are ce sa o traga in jos, ca e numai muschi; poate ff bine sa mearga dar nu vrea.

Aaa, interesant...ieri dimineata se vedea CLAR ca iese un canin (si avem cateva zile de maraieli, balosit si suv\bferbra usoara); l-au vazut si Tanta, si terapeutul la kineto. Ei bine, aseara a disparut!
-e al doilea dinte la care i se intampla asta. Capricii nene, capricii la greu

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Tonic, am scris deodata![]()
. Iti multumesc pt incurajari. Faza de tristete si de spaima la mine nu mai e atat de puternica acum, sunt mai bine, dar tot e greu si ma bucur cand sunt inteleasa. Nu-mi doresc copil nici precoce si nici genial dar e greu sa vezi ca atatia i-o iau inainte in cutare si cutare lucru. Ei, rabdare sa fie...si cand o recupera, bicuria e si mai mare!
Cu crema nu stiu ce sa-ti zic, ca eu neavand voie sa o masez pe Iulia, sincer, doar uneori o mai hidratez pe piele cu ulei de la Nivea, de corp; plus, bineinteles, crema de fund care e de la Chicco si e excelenta. Dar cam atat. Vad ca fetele vorbesc mult de gama Mustella.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!