*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (210)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu pe Diana nici n-o pot masa ca nu sta torpila la masat, dupa baie trebe s-o sterg repede cu prosopul si o mai las asa sa dea din picioare da se plicti repede si trebe s-o imbrac.
Si eu am auzit multe lucruri bune de gama Mustela, cu crema de corp n-o dau ca e jale, doar la fundulet cu Bepanthene care mi se pare foarte bun.

Poze Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

va invit la o ...
am facut papica lui andru,piure de cartofi cu peste iar ca desert compot de mere...
acum il am in brate se joaca cu un calculator ....matematician il face mama ...tocmai a dat cu el jos si il 'cearta...se rotzaie la el'...
naty -in primul rand iti doresc sa ai multa rabdare cu iulia iar despre dormitul cu parintii in pat...ai dreptate dar nu am avut ce sa-i fac pt ca pana la ora 1 sau 2 noaptea dormea in patutz iar cand se trezea nici ca mai inchidea un ochi pana nu-l puneam cu noi in pat ,mi-as fi dorit sa doarma in patutz dar asta este il pastram pt mai tarziu ...in cazul nostru eu dorm cu andrei la un capat al patului iar sotul la celalalt capat...acum puiul meu doarme toata noaptea ...se trezeste la 6 /7 sa-si bea lapticul si se culca la loc ...cu mami lui in brate....oare sunt sg randunica care si-a luat puiul cu ea in pat?ups....

mihap-felicitari ca te-ai lasat de fumat...
off luny -pup mufa ...sa-i treaca febra...dar daca are febra asa mare de ieri de ce nu mergi cu el da pediatru...nu stiu zic si eu ...eu asa as face...
si o rozatoare mica ascunsa sub masa...
despre masaj dupa baitza cateodata avem chef si stam ca mieluselul dar cateodata imbracat repede si papica si somnic...
acum ca am inceput sa ne suim cu picioarele p[e birou tastatura si alte lucruri ...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Naty, am patit si eu chestia asta cu caninii la doua luni. Se vedeau ambii canini, se simteau si la mana. I-a vazut medicul de familie, medicul nostru stomatolog...deci nu o luasem raza. Eram doar mirati ca primii dintii care ii ieseau erau caninii. Nervi, bale, temperatura o saptamana...asteptam sa iasa caninii...si dupa o saptamana nu s-a mai vazut nimic si nu au iesit pana in ziua de azi

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am venit...avem primul rosu in gat!..nu stiu cum si de unde, musafiri am tot avut, afara, vant, mediu propice...incerc sa nu ma invinovatesc si sa cred ca este oarecum inevitabil..ma bucur ca m-am dus la timp, pana sa se complice...
ne-a dat oricum antibiotic, Ospamox, 5ml/8ore, antitermice, Humex, dar nu stiu ptr ce...nu ii dau..ne-a spus si noua de Algocalmin, daca e febra peste 39, o pic/kg de corp sau novocalmin supozitor.E de acord si cu sosetele cu otet cu apa...asa ca 5 zile suntem pe tratament...si cat are febra+o zi dupa ce trece, sa nu-l scot afara, aerisita casa bine..
naty si eu am vazut/disparut dinti la Mufa de cateva ori, de nu mai intelegeam nimic!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

211

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

acum certati-ma:...azi noapte s-a trezit pe la 1 si plangea tare, de teama febrei(chiar daca nu-mi parea sa aiba), i-am dat tzitzi sa adoarma la loc..pediatra spune ca il intorc la san si ca gresesc sa fac asa, sa-i dau ceai, apa, de parca am cui...dar ce fac eu cu el acum bolnavior, daca la noapte are febra si plange tare, si-s singura acasa?..nefiind nici iub sa-l consoleze, va trebui sa-l iau, ca nu-l pot lasa asa...si el va trage de mine, de bluza, si uite-asa..
sunt stresata tare, si mi-e asa de mila de el..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput