*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (210)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
v-am spus ca Muffy e fascinat de carpe?..
cred ca am uitat...cum prinde o bluza, un prosopel, ceva, sta si o ora si-l flendure prin toata casa!!
NIMIC nu mai conteaza, decat sa plimbe carpa si sa o fluture cu spor!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Stela, suuuper placintica! sa va fie de bine! cred ca o sa prestez si eu in curand ![]()
Luny, te duci si tu si-l verifici din cand in cand, daca are febra sigur se trezeste singurel. Nasol cu febra asta...
Bitza, aa, am citit, dar am uitat sa-ti raspund...e cam complicat. Vad eu cum fac, poate gasesc pe-aici pe undeva...
Zoze ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Simo27 spune:
de la Iasi!
am plecat abia pe la 4 si la 9 am ajuns!intre Onesti si Bacau ningea de m-am speriat!pe cuvant
!si era si fff alunecos..si ma gandeam ca nu avem nisip,lopata...multe masini trase pe dreapta!dar,Jipanul a biruit
!
La Iasi parca e primavara,ioc-zapada
!
Sam face nanica,nu a plans!Buni e tare inacantata ca e din nou daor al ei![]()
!
va
pe toate
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
bubu05 spune:
Bravo Simo! ma bucur ca ati ajuns cu bine! distractie placuta!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mihatp spune:
simo de la iesi
si pe zoze, si pe stela, si pe bubu, si pe luny, si pe cami, si pe bitza, si... mai vin la pupat![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
VioletaH spune:
Multumim de urari si spunem si noi
La multi ani Mufarin, Amira, Iulian si Alexia!

poftiti la bunatati!

Vio &
Sean
VioletaH spune:
acuma na, nu ma injurati ca va ademenesc sa mancati la ora asta...
dau si un paharel pentru cine doreste

Vio &
Sean
mihatp spune:
bubu, rau cu buba, si cate o sa mai fie! ehe! naspa sufletelul de mama! pe partea asta.
eu de cand cu Luca parca altfel o vad pe maica-mea, si-mi pare rau pentru toate supararile pricinuite, si toate vorbele (cate or fi fost) spuse la suparari sau la nervi. n-au fost urate, ca nu mi-e felul, dar cred ca au fost obraznicii (asa ca de adolescent) destule, ca tare incapatanata am fost
cami, bravo tizului cel frumusel!
luny
sper sa nu fie cazul de urmarit la noapte, ar fi intr-adevar pacat de pasul inainte. dar nu e capat de lume, reveniti la "plan" dupa ce e bine.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
am scapat sarbatoritii
violeta iti multumesc de tratatie, eu iau ca stiu ca nu se pune![]()
sa ai un pui fericit si implinit in viata pe care i-o "construiti" acolo! ca frumos e, destept e, iubit e! de noroc sa mai aiba parte!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
natynic spune:
Am terminat si eu de citit pe ziua de azi

(nu ca mi-ar fi simtit cineva lipsa dar, ma rog, asta-i legea forumului, cu cat scrii mai rar cu atat esti uitat mai repede)
Pt ca inca suntem pe 16, urez si eu din suflet LA MULTI ANI! dragilor Amira, Matei, Sean, Iulian si Alexia!
Azi am fost la kineto. Iulia din clipa in care am dezbracat-o si a vazut ca a venit terapeutul, Razvan, sa lucreze cu ea (nici nu o atinsese inca) s-a pus pe urlat si s-a agatat disperata de bratele mele, sa nu o las
Si a continuat sa urle in asa hal (adica, sa ne intelegem, se ineca si ii venea sa vomite de atata plans, era rosie si fierbinte)ca la un moment dat a intrat doctorita Thierry, sefa clinicii sa vada ce se intampla. Nu mai vorbisem demult. I-am spus ca suporta tot mai greu sedintele. M-a intrebat cam ce mai face Iulia dpdv motor si i-am zis cu ocazia asta ca nu vrea absolut deloc sa mearga sustinuta, cum incearca cineva sa o ia cum se pune in fund. Si s-a dus la ea...mai nene, are ceva magic femeia asta la nivel de comunicare cu copiii, nu-i de mirare ca lucreaza si cu autisti...Iulia s-a potolit ca prin farmec, a inceput sa zambeasca si sa-i "vorbeasca" pe limba ei...si dra a luat-o de mijloc si a inceput Iulia sa faca ture, in picioare, fara sa se mai lase pe vine. A tinut-o de maini indepartandu-se incet-incet de ea pana cand la un moment dat nu a mai atins-o si cateva secunde Iulia a stat in picioare fara sprijin
Acasa am reluat, si eu si Tanta...bineinteles ca dupa ce am reusit sa o fac sa faca vreo 4-5 pasi gata, nu a mai vrut

Bine, dupa ce am vazut si filmuletele cu puii Sanziana, Andrei de Ramo si Bubulinul Luca al lui Cami imi dau seama ca iar suntem mult in urma cu laudatul progreselor, dar asta e, o veni si vremea noastra. Ceea ce m-a linistit si m-a bucurat pe ziua de azi e ca am avut astfel dovada ca POATE merge si ca nici cu echilibrul nu are vreo problema. Pur si simplu nu vrea sa mearga. E clar ca fiica-mea va fi genul de persoana care daca nu va fi sigura pe ceva va "tacea ca sa ramana filozoafa"![]()
Luny, tine-o tot asa si zau, nu mai fii asa stresata! Pai acum problema se rezolva si tu te temi de altele? Si eu zic asa: mai dormiti in sufra pana cand dormitul toata noaptea al lui Muffa va deveni un obicei si atunci va puteti intoarce in dormitor. Gandeste-te ca si Iulia si atatia altii dorm in camera cu parintii si...dorm, n-au nicio treaba cu ei, pt ca stiu ca SE POATE asa...
Si tot apropo de dormit, pt Ramo, care zice ca a cedat si l-a luat pe Andru in pat cu ei: problmea mea nu e ca au timp o viata sa doarma singuri...problema mea e ca mi se pare teribil de daunator dormitul cu parintii cand sunt asa mici. Si nu ma refer la accidente, ca-i poti lovi, etc; ci pur si simplu, la ideea ca-i respiri in nas expiratia ta si a sotului
Na, asa gandesc eu, poate-s eu prea pervertita de profesie...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!