Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Moni cu cea mai mare placerea te-as ajuta dar habar nu am, oricum te dulce

Feli si

Lumi ufff mor dupa hunii tai, am apasat pe toti

Daca am uitat pe cineva

hai ca ma duc sa ma imbrac...de fardat ma fcacui frumoasa ...(sper), ici multi

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Moni eu stiu ca premaman este in Carefour Baneasa, nu in mall. Si este mai aproape de intrarea de langa Domo, nu cea de langa mall.

Spor la shopping!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76
nu te supara pe mine ca pe soacra, dar cel cu deshtul in gura toata ziua care era, tot Robi?
ca daca da, ii facem gemeni

e clar, sunt gemeni... dap, tot Robi e cu degetu' in gura!!!

nuuuuuu, tu nu te compari cu soacra.... ea e UNICA....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Moni, nush cum sa te ajta.... sorry!

Ange, nu te facusi frumoasa, ERAI si ESTI frumoasa! si distractie placuta!

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Ada - super tare sfatul cu dreptul -stangul - o sa incep sa il folosesc si eu.

Si eu le incurc frecvent spre deliciul sotzului...tre sa stau sa ma gandesc

Sa vezi ce haios e la sofat - cand primesc indicatie sa fac la stanga de la o prietena - eu virez la dreapta si ajungem la destinatie :))

Monica - Premaman e in Feeria, langa Mall. Eu ti-as recomanda si magazinul Next - sunt pantaloni foarte frumosi (sau cel putin anu'trecut) si la preturi mai rezonabile decat Premaman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Moni eu stiu ca premaman este in Carefour Baneasa, nu in mall. Si este mai aproape de intrarea de langa Domo, nu cea de langa mall.

Spor la shopping!!

D'aia nu-l gaseam eu SArumana Nocom

Ange, tu esti o dragutza, imi raspunzi mereu, chiar daca nu sti

Si va rog eu nu va mai certati. Fiecare copil e unic in felul lui. Fiecare mama are nervii si hormonii ei. PLease... hai ca eu aici ma simt super bine desi este subiectul unde au fost cele mai multe certuri din toate subiectele la care scriu

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

CD petrecere frumoasa maine sa iasa totul asa cum iti doresti.
Sper ca vremea sa fie ca si cea de azi :)

iti trimit PM cu numarul bonei de la Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Ada
Monica - Premaman e in Feeria, langa Mall. Eu ti-as recomanda si magazinul Next - sunt pantaloni foarte frumosi (sau cel putin anu'trecut) si la preturi mai rezonabile decat Premaman

Ahhh, saruma eu sunt super incantata de hainele de la NExt da uite ca de cate ori am fost acolo sa dea naiba daca am vazut ca au haine de gravida M-am uitat la alea de copii, am cumparat ce am avut eu de cumparat da n-am vazut haine de nici sa ma pici. Asa ca e adevarata vorba aia ca vezi numai lucrurile pentru care ai ochi. Daca atunci nu ma interesau... Sarumana mult

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
O noua viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Ada

Ahhh, saruma eu sunt super incantata de hainele de la NExt da uite ca de cate ori am fost acolo sa dea naiba daca am vazut ca au haine de gravida M-am uitat la alea de copii, am cumparat ce am avut eu de cumparat da n-am vazut haine de nici sa ma pici. Asa ca e adevarata vorba aia ca vezi numai lucrurile pentru care ai ochi. Daca atunci nu ma interesau... Sarumana mult

POZNICI CU NOI

Monica 9+
O noua viata

pai sunt pe dreapta (m-am gandit un pic inainte) exact inainte unde sa inceapa hainutele de copii, de fapt exact inainte de casa.
sunt cateva umerase de aia nu le-ai zarit - dar pantaloni au cel putin vreo 4 modele.

Si eu sunt inebunita dupa hainele de copii de la ei - thea are o gramada de acolo, chiar azi dimineata am facut comanda online pe adresa bunicului in Anglia de niste blugisori si o bluzita absolut fantastice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Citat:
citat din mesajul lui felicic76
nu te supara pe mine ca pe soacra, dar cel cu deshtul in gura toata ziua care era, tot Robi?
ca daca da, ii facem gemeni

e clar, sunt gemeni... dap, tot Robi e cu degetu' in gura!!!

nuuuuuu, tu nu te compari cu soacra.... ea e UNICA....

GHIDUL MAMEI

da, dar stai sa vezi acum: ce gagica are aici, pe forum? ca ma simt oarecum responsabila, sa vaz si io dac sunt de acord?

a mea nora este plina de personalitate, este Miruna de momymagda, o frumuste de fata, asa cum imi plac mie fetele, temperamentale vladutz sigur iese sifonat, dar se caleste el

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput