Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

CD petrecere frumoasa azi

Lumi

Va pup pe toate ca-mi sunteti dragi
wk placut

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Denisa, nu stiu de ce am retinut ca micuta Karina nu avea partener asa ca ne-a oferit noi.

Dar ne-am retras oricum in primul rand pentru ca nu se face asa ceva si in al 2-lea rand pentru ca si noi suntem in fun club-ul Edwin. Si inca un motiv, si eu sunt constanteanca asa ca nu puteam sa fac asa ceva.

Happy Valentine's Day!

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Trebuie sa imi manifest bucuria neaparat: URAAAAAAAAAAAAAAA

sunt exaltata, zambesc tot timpul si dau pe dianfara de fericire: E asa frumos afara! Iubesc soarele!

Iesiti mamicilor la plimbare..... nu mai stati la calculator! Noi am iesit o tura in curte, si sper in juma de ora sa vina si sotzul acasa sa iesim inca o data in padurea de visavi.

E o zi minunata, bucurati-va, iubiti-va si afceti multe poze la bebelusii vostri.

Pupici si ne vedem mai incolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

cristineescule, mai e o constanteanca pe aici, daca imi aduc eu bine aminte, sofia de mimihoo. e luata? daca da mi-astept rosiile (azi am ceva cu ele, cred ca mi-o cer si mi-o voi lua)

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Feli, raportam una bucata nora Sorina (de Preety), frumoasa foc si cu personalitate, facuram deja lipeala sper sa fii de acord!!!

Edi e inca in expectativa.... tot viseaza la o brunteta cu ochi albatri, asa zicea Moni....

v-am pupacit, ne pregatim de vizita!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008
[br
Edi e inca in expectativa.... tot viseaza la o brunteta cu ochi albatri, asa zicea Moni....

Si Moni viseaza la una bucata bruneta cu ochi albastri Si dac'o fi brunet cu ochi albastri atunci i-l dam la una din fetele fara partener (daca accepta unu' mai mic, ei si asa se maturizeaza greu)

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

V-am pupacit, plec la mall la shopping N-am mai cheltuit de mult bani si l-am cam invatat prost pe injineru'

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Imi pare rau ca trebuie sa o spun dar sincer m-am cam saturat de unele care fac pe desteptele gen BEYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!si de unele care se baga in discutiile altora ca musca in lapte asa ca eu sincer renunt la acest forum care oricum nu mai e cea fost inainte de a avea puiutii.Am simtit asta mai demult dar nu stiu de ce am continuat sa scriu.

Va doresc sanatate si numai bine puiutilor vostri iar fetelor care au fost dragute si si-au vazut de treaba lor imi cer scuze daca le-am deranjat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

fetelor, nu va mai certati, forumul este pur si simplu o fereastra spre o lume virtuala, daca nu iti mai place o inchizi si gata. Stiu ca uneori naste pasiuni, dar comunicare virtuala nu se va compara niciodata cu comunicarea reala. E normal ca multe mesaje sa fie prost interpretate, ganditi-va numai ca atunci cand comunicam cu cineva fata in fata ii spunem ce avem de spus si prin gesturi, privire, intonatia vocii, la telefon nu sunt gesturile dar e vocea, in scris avem numai cuvintele care adesea nu pot sa transmita tot ce avem de spus sau nu sunt intotdeauna cele mai bune prietene.

voiam sa scriu si eu un mesaj de raspuns cuiva, dar la ce lupte se dau aici mai bine tac.
Sunt obosita rau de tot, pe la 2 m-am pus sa dorm, am stins becul si surpriza, se auzeau zgommote din camera Deei. Am mai stat un pic, foiala s-a transformat in gangureala, dupa 2 secunde au devenit tipete asa ca am pescuit-o din pat si am luat-o langa mine. Si am petrecut impreuna pana la 6, cand a binevoit si domnisoara sa adoarma. Deci am la bord 4 ore de somn, de la 6 la 10, nu cred ca e suficient, dar nu am de ales.

Din pacate mai nou piti nu mai sta cu ai mei asa de cuminte cum statea, nu mai sta la taica'miu in brate nici sa o pici cu ceara, nici macar daca sunt eu in zona, la maica'mea mai sta dar mi-e teama ca o sa aiba in curand aceeasi reactie si la ea. Oare copilul meu care statea cu oricine si oricand creste si devine dependent de mine?
Asa ca teoretic am ajutoare, practic sunt tot eu singura cu Deea agatata de gatul meu.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lumi tare rau soacra cu "nu stiu care dintre ei a zis mama.... "

Eva ai fost totala cu Noah !!!!

Multumim mult pentru urarile de Valentine's day

Am vrut sa mai scriu ceva....

Edit:
Irina e posibil ca Andreea sa inceapa sa faca diferenta intre tine si celelalte persoane , pe aceastea din urma sa le vada ca pe nistre persoane straine si de aceea sa reactioneze asa. Toti bebelusii trec prin perioada asta...E doar o faza si ii va trece. Am fost si noi asa ( ma refer la Valentina) si nu mai vroia sa stea cu nimeni, dar dupa cateva saptamani a fost ok si a ramas si cu mami meu acasa , fara mine

Aaaaaaaa sunt ametita Roxana petrecere frumoasa !!!!!!!!!!!

Angelynna distractie placuta la petrecere !

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput