Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 12
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 wow, rea de musca? eva , nu!!!! doar musca, fara rea ![]() si fara ambalaj nu se poate sa fii rea de musca |
hello!!!!
ia luminati-ma cu "musca "asta, eu stiu un sens al acestei expresii si vad ca voi vorbiti de altceva, mai codificat. Translation, pls "nici daca as vrea nu as putea la patru luni de la nashtere

si fara ambalaj nu se poate sa fii rea de musca
ce rol are nenea cu ochelari?ma bag sa caut sensul vostru, eu m-am referit la 'debit verbal superior si taios", nah, acum daca am comis-o, am comis-o.
chiar astept sa imi explicati si mie ca la prosti
am suparat pe careva?

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
felicic76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
hello!!!! ia luminati-ma cu "musca "asta, eu stiu un sens al acestei expresii si vad ca voi vorbiti de altceva, mai codificat. Translation, pls "nici daca as vrea nu as putea la patru luni de la nashtere ![]() si fara ambalaj nu se poate sa fii rea de musca ce rol are nenea cu ochelari?ma bag sa caut sensul vostru, eu m-am referit la 'debit verbal superior si taios", nah, acum daca am comis-o, am comis-o. chiar astept sa imi explicati si mie ca la prosti am suparat pe careva? ![]() Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008) Sunt cel mai frumos din Universul acesta ----------------------------------------------------------------------- " There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb) |

in topicul meunenea
esti totala

edit: am vrut sa scriu "cu ambalaj nu poti fi rea de musca"
Mamica de
VLAD 19.10.2008falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Eva Legat de plecat in cluburi,Noah se trezeste peste noapte?ca daca nu,il poti culca si pleca dupa aceea,noi asa am facut saptamana trecuta dar sincer iti spun abia asteptam sa ajung acasa la Luca,nu prea m-am mai simtit in largul meu in club,nu mi-am mai gasit locul....tot acasa cu tzizti e mai bine |
se cam trezeste dar e imprevizibil azi s-a trezit direct dimineata, dar ieri s-a trezit si pe la 03.00am, apoi la 08.00, deci nu e regula cu Noah. Sunt nopti si nopti...
Sa stii ca sunt convinsa ca tot acasa e mai bine, cu tzitzi, clar m-as gandi la el, dar imi mai vine chef sa ies asa pana tarziu, ca odinioara...
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
Delphinas spune:
auziti voi care aveti limbarnita si la 2 de noapte...ia puneti si votati si voi subectu vostru...ca vad ca numai eu votez pe aici...ia toata suflarea de sept.oct 2008 sa voteze...
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
felicic76 spune:
delphinas: si daca esti
? 
ar fi super 

si dac votam subiectul ce se intampla? "se da ceva?
"
fara gluma,dar chiar nu stiu
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
D'ale gravideniei
tzitziri spune:
Felicic, eu am votat si deocamdata nimic![]()
Delphinas,ar fi super sa fie ceva....ai mai prinde odiseea de septembrie-octombrie
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Delphinas spune:
nu cred ca sunt...ar fi prea tufereeeee...si cred ca max si-ar baga furculitili in gat. da luni stric un orz pe gasca de mine
adica daca nu vin rusii fac test. asa la plesneala.
si daca votezi subectu se da asta
sofecent??? ![]()
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
babymom75 spune:
Off, of, Eva... iesit pana tarziu ca odinioara zici?
Vorba unei prietene dragi, care a avut copii inaintea mea: bebe asta e super, il iubesc, e tot ce mi-am dorit, dar... nu mai pleaca niciodata??!!?? Pe atunci nu am inteles-o, ba chiar... am judecat-o putin in sinea mea. Dar acum mai gandesc si eu uneori asa pt. ca mi se face dor de independenta pe care o aveam cand nu erau piticii.
Si totusi... consider ca CEA MAI MARE REALIZARE A MEA DE PANA ACUM SUNT COPIII!
LE: Nici eu n-am inteles ce e cu musca aia rea, sau " rea de musca". Ma luminati?
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
felicic76 spune:
apropo de traditii/superstitii, doua prietene, care vroiau copii, mi-au pus mana pe burtik cand eram
si ghici ce: una a nascut sapt trecuta si alta este
in 22 sapt. Asa m-am bucurat ca le-am purtat noroc, ele m-au sunat sa-mi spuna ca s-au "molipsit" de la mine! Coincidenta sau nu, amandoua ma tin la curent cu bebeii, asa ca un fel de nasa spirituala!
edit: rea de musca= femeie usoara, adulterina, parasuta, panarama etc![]()
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
D'ale gravideniei
anamona spune:
Nu am mai vrut sa intervin pe subiect pt ca nu am vrut sa amplific discutia, dar cred ca este nevoie de unele precizari:
Lucutta hai sa mai incercam o data raspunsul cu pricina si sper sa iti dai seama de ce am vrut sa iti spun de prima oara:
In ultimele tale mesaje te-ai plans de ce ti se intampla si vroiai pareri la:
1. plansul in carutz
2. plansul seara – numai rezistai – te-a apucat plansul si pe tine
3. cum sa mai rezisti pt ca esti singura acasa pt 2 luni
4. diversificare la 4 luni
In raspunsul meu am incercat scurt o combinata la cele de mai sus.
Te-am rugat sa nu te superi, pt ca veneam cu un raspuns contrar convingerilor tale si anume ca e bine sa lasi copilul sa planga in carutz pana cand se linisteste singur.
La celelalte lucruri pe care ti le-am spus nici prin cap nu imi trecea ca aveai de ce sa te superi pe mine.
Acum sa imi re-explic mesajul cu pricina si modul meu de gandire pentru ati dovedi inca o data bunele mele intentii:
1. plansul in carutz - Imi sustin inca o data punctul de vedere cnf caruia un copil nu trebuie lasat sa planga nici macar in carutz. Cred cu toata convingerea ca odata luat in brate acesta se va linisti sit u il vei putea pune la loc in carutz. Poate asta nu o sa reuseasca din prima, de aceea e foarte util un wrap. Asta e parerea mea, accepti bine, nu accepti, e strict la latitudinea ta, nu e motiv de suparare.
2. plansul seara – numai rezistai – te-a apucat plansul si pe tine – mesajul cu pricina mi-a dat de inteles ca esti obosita, ca esti in pana de idei de cum sa iti linistesti puiul – solutia mea – luat in brate dar in wrap ca sa nu te mai doara mainile si spatele.
3. cum sa mai rezisti pt ca esti singura acasa pt 2 luni – doamne dumnezeule asta e chiar o problema, nu stiu cate dintre noi s-ar descurca sa aiba grija de un bebe si in acelasi timp sa isi faca singure cumparaturile, sa faca curatenie si mancare, plus alte chestii care apar inevitabil. Normal ca am presupus ca esti obosita, ca nu le dai de capat, ca poate esti si stresata daca punem la socoteala si problemele 1 si 2. De aceea solutia mea a fost sa renunti cat poti la activitatile casei si sa aloci acest timp pt puiul tau. Chiar nu vad nimic rau in asta, din contra chiar te admir ca poti face fata. Eu sincer nu m-as descurca.
4. diversificare la 4 luni – aici ti-am recomandat sa mai astepti pana la 6 luni – sa iti explic legatura cu cele de mai sus. Diversificarea e un proces complicat pentru bebelus, se schimba ceva important in viata lui, cred ca momentul diversificarii trebuie sa fie ales si in functie de starea bebelusului. Daca bebe e plangacios seara, mai plange si ziua in carutz, tu ai toata casa pe cap, e posibil sa nu accepte schimbarea foarte usor, iar tu vei intampina alte probleme. Aici m-am gandit numai la tine: pentru ca trebuie sa fii calma, linsitita pt puiul tau. M-am gandit ca e mai bine sa astepti si din cauza ca esti singura, poate dup ace se intoarce sotzul tau lucrurile se vor mai linisiti.
Si ca sa fac o sinteza la cele de mai sus:
- ti-am recomandat sa il tii mai mult in brate – asta inseamna ca tu il tii déjà mult in brate, eu am zis “mai mult” – mai fiind adaosul de la luatul brate in carutz atat
- ti-am recomandat sa ai mai multe activitati cu el – inseamna ca déjà ai multe activitati cu el – eu am zis "mai multe" – mai fiind adaosul de la inlocuirea activitatilor de casa
- diversificare mai poate astepta un pic pana cand va mai linistiti.
Daca tu zici ca acum esti calma, linistita si nestresata ma bucur nespus pt tine. La momentul in care ai postat acele mesaje sustineai ca esti la capatul puterilor, de aceea m-am gandit sa iti dau sfat speram sa ti se potriveasca si iti va fi mai bine.
Ghinion - sfaturile mele nu ti s-au potrivit - dar acum pe bune nu ai de ce sa te superi pe mine din cauza asta - eu am facut ce am putut si am stiut mai bine. Daca sunt desteapta sau nu, sau daca imi cresc copilul bine....asta haide sa o lasam sa o hotarasca timpul.
Cat despre faptul ca mi-ai desconsiderat copilul - asta e incalificabil, nici macar nu stii nimic despre ea...sunt convinsa insa ca daca nu ar fi supararea asta pe mine, ai putea gandi mai limpede si ti-ar parea rau ca ai aruncat niste cuvinte nu tocmai frumoase la adresa unui copil nevinovat.
Cu acestea fiind spuse, sper se clarifice lucrurile pe aici, oricum nu mai vreau sa dezbat acest subiect.