Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008(74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

ce tare e poza asta http://picasaweb.google.com/adiamandescu/Liz#5302305982260698770

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

ce tare e poza asta http://picasaweb.google.com/adiamandescu/Liz#5302305982260698770

Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

suuper tare Lizi! m-am hilizit si io

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

incep si eu ca stefany si socrate: v-am spus ca urla??? urla, frate, de vreo 3 zile, de m-a capiat total!!!! nimic nu-i convine copchilului asta

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ziua buna!

Scriu din amintiri...scrieti prea repede si prea mult...insa incerc sa tin pasul.

CamiM esti ca mine. Si eu daca nu-s la zi nu ma apuc sa scriu! Ce fac papushelele??

Mishutza gelul cu progesteron nu este anti-durere. Ia citeste tu acolo pe prospect. Nodulii sunt rezultatul unui dezechilibru hormonal. Este nevoie de un supliment de progesteron si de aceea ai primit unguentul cu pricina. Pe de alta parte, se poate alterna pentru durere cu Voltarene. Sper ca citesti...pentru ca am inteles ca esti deja in RO la momentul asta.

Elenuca vazut pozele cu Lizuca. Sa va traiasca. S-a maturizat enorm!

Simona imi pare rau de raceala lui Mati si imi pare bine pentru dintisor!

Referitor la pisicina...eu una nu am incredere in nici o piscina din Ro pentru bebei! Cand se mai mareste insa, vom merge cu ea.

ralu_t welcome back!

Inchei aici...eu azi facut 2 feluri de papa. Supa si orez cu legume si carne. Pentru bb.

Va si sa aveti o zi frumoasa.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Am facut asta bun
Mersi Gabitelu pt blog!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

hehe, d-alea fac si eu. le pap cu miere si sunt dementiale dimineata alaturi de ceaiul meu (cianura defapt) antihemoroidal

Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Mmmmmmmm, ma apuc si io acum de facut!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ALISH,RALU-felicitari pt examene !!!

ralu-

Citat:
nenorocitule, ai lasat o studenta gravida si acum n-o lasi nici sa termine scoala?

Citat:
ca ylari fuge la barcelona si cleo la roma-nesimtitelor!

MISHUtA-sa ai un concediu de vis !!!sa petreci frumos cu familia,prietenii !

ALISH o sa mai intalnesti asa situatii ca cea cu paharul,si in timp ai sa inveti sa fii diplomata fara sa ii fie rau nici copilului tau nici al altuia.
ei sunt verisori,deci vor fi mereu ,nu e un copil intalnit in parc.asa ca trebuie sa ii educati usor usor,fara sa se vada ca pe una din voi va deranjeaza ce face celalalt.
cand ea a luat paharul ,ii zici fara sa se simta ca esti suparata:" da-i-l lui Vlad pe celalalt ",adica i l-ai luat dar da-i ceva la schimb.
noi cand mergem la verisori,Sofia fiind fata intre baieti de 3 ani,s-a cam invatat sa ia jucariile si sa tipe.adultii incearca sa ii convinga pe cei de 3 ani ca ea e mai mica si sa cedeze ei.ei bine,eu le zic ca nu,ca nu trebuie sa cedeze nimeni,sa ii lase sa isi faca de cap,sa se inteleaga intre ei ,ca ea se invata ca ei i se cuvine totul.cand verisorii ii smulg ei o jucarie,mamele lor sar sa ii certe si eu le zic sa ii lase in pace,sa vada si ea cum e sa i se smulga jucaria,ca si ea face la fel ,sa nu mai apeleze la adulti .
sunt situatii diferite de a ta,vroiam sa iti spun ca in curand vor fi toti mari,se vor certa pe jucarii,vor tipa,se vor descurca in final singuri ,sunt verisori si nu are sens sa iti faci tu sange rau pt gestul cumnatei care clar nu a gandit.dar alta data sa corectezi tu situatia,fara sa te afecteze,adica nu e o situatie in care sa ramai fara cuvinte ,sa incerci un pic sa te detasezi si sa ii privesti pe amandoi copiii obiectiv .
eu ,de obicei am tendinta sa il apar pe celalalt care vine la mine in casa,dar cumnata ta are tendinta sa si-l apere pe al ei,asa ca vezi tu cum faci...eventual cand va intalniti schimbati rolurile,tu stai cu cel de 3 ani si ii faci poftele lui si ea sa stea cu Vlady si sa ii faca poftele lui.e bun schimbul ,noi cam asa facem cand ne intalnim frati,verisori...
si asa vezi ce tendinta are cumnata ta.

SA AVEtI O ZI MINUNAtA !! SA FItI IUBItE !!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetelor, nu parca, ci sigur sunt blestemata. Aseara m-am bagat in pat la 23:00, cupilu’ se trezeste, eu il mangai si-i spun „gata, mami, facem nanita“, cupilu’ pricepe si incepe sa se zmuceasca din cap stanga-dreapta cum face el ca sa se linisteasca (chiar sunt curioasa, mai sunt si alti bebei care arunca asa din cap??), cupilu’ adoarme la loc, mami ramane treaza cuc pana pe la ora 2 cand cupilu’ se scoala din nou si vrea san (sau ii era sete, habar nu am). Abia dupa aceea, cand a inceput sa planga ca vrea in brate, l-am luat langa mine si am adormit impreuna... Te pomenesti ca eu devin in final dependenta de stilul asta de somn Azi sunt rupta si nici timp de conspect nu prea am, ca ma alearga Bogdan cu bata de la PC, weekendul e al lui...

Ylari, saru’mana pt. linkul cu Corsica, ma voi inspira! Io in ciorba arunc legume cate am, pun putin bors, verdeata, sare, piper, rosii pasate, la sfarsit o dregeam cu ou si smantana, dar lui Bogdan nu-i place cu ou asa ca am renuntat...
Ralu, bravo pentru note, las-o pe aia pt. lipsa de prezenta, proful are probabil un ego prea sensibil, spune-i sa grow up sau reaminteste-i ca nu mai sunteti pe vremea lui Ceasca! Mai pune pozute cu Tudorelul meganazdravan... In Corsica, daca gasesc un apartament la mare, il bag pe puiul mic in mare din prima, ce piscina? Sa te sarbatoresti frumos weekendul asta, ca sunteti o familie traznet!!

Alysh, esti o tocilara, hihihi Bravo tie, fata draga!!

Laurita, hai sa vedem daca eu am sa pot sa-mi incalc constrangerile si sa-l las pe David sa se tarasca pe jos... Acum – ca inca nu poate – imi spun „Ei, las’ ca o sa inghita si el acolo niste zeci de bacterii de prin casa si se obisnuieste corpul lui cu ele, eventual face o diaree si-i trece“, dar sa vedem cat de relaxata voi fi cand chiar va incepe distractia

elenuca, hai, ca te dadusem disparuta. Mai, ce printesa frumoasa ai tu acolo, ce sugubet rade ea cu fesul intr-o parte!!

CamiM, asa e, ai dreptate, nu-mi mai fac iluzii ca daca fac X atunci noptile lui David vor fi Y (unde Y = mai bune). Iau fiecare zi (si fiecare noapte) cum vine. Odata si-odata oi apuca si eu sa dorm iar normal, nu?`

Gata, fug, tati isi taie deja pizza in farfurie si acum vine cu maciuca dupa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ralu bine ai revenit! Si felicitari pentru sesiunea terminata!

Alysh bravo, 10 pe linie! Nu am avut in viata mea 10 pe linie. Cat despre cumnata ta, mi-e mila de baietelul ei, o sa creasca cu ideea ca i se cuvine tot. MI se pare ca-l trateaza ca pe un bebe mic desi are 3 ani. La 3 ani mi se pare normal ca el singur sa-si ridice jucaria lui de jos si sa se joace in continuare. In schimb ea il invata ca e OK sa smulga jucariile altor copii. Incredibil!

Simona of! sanatate multa! Lasa ca vine acusi primavara si poate iesiti si voi din raceli!

Cleo eu sunt moldoveanca get-beget si nu pot sa suport mamaliga. Nici piticului nu i-am dat, cred ca nu am mai mancat de jumate de an. La mine in casa se manca cel putin odata pe saptamana, insa mie nu-mi place deloc. Si noi mergem cu piticul la restaurant, cand mai iesim sambata la cumparaturi. Lui ii dam un biscuite de orez si sta baiatul meu si rontaie acolo cuminte, n-am treaba cu el. Apoi daca ii mai raman firimituri, sa vezi ce frumos le culege pe fiecare si le mananca. Mi-a zis o colega ca a mers cu fetita in jur de un an cu avionul in Europa. SI mi-a zis ca asa a tinut-o cuminte o parte din drum, ii dadea cereale din alea mici, una cate una. IN fine, acum nu indopi copilul, insa din cand in cand sa stea cumintel mai merge. Bine la noi sunt multe restaurante child-friendly, pline de copchilaraie, iti aduce scaun pentru bebe, jucarele, carti de colorat, nu se fumeaza nicaieri, deci atmosfera e foarte propice.

Lorich ce frumoasa poza cu gravidutele! Pe mine insa nu ma apuca deloc nostalgia. Ca nu prea am iubit perioada de gravidie. Nu reuseam sa ma linistesc ca totul e OK, cum am avut eu sangerari la inceput. Mai ales ca al meu era orientat spre spate si nu-l simteam mai deloc. Cand aveam diabet mai trebuia si sa-i numar miscarile si sa merg la doctor daca simteam ca ceva nu e in regula, stateam toata ziua si ma chinuiam sa simt ceva. Si muream de grija. Asa cand a iesit, alta viata, alt control aveam asupra lui. Dar asa sunt eu, mai control freek. De cateva zile ma doare burta tare de tot si aseara parca am simtit asa ca o zbatere, m-au trecut toate caldurile, ma gandeam oare sa fiu insarcinata iar? Am mai gasit prin fundul unui sertar un test de sarcina si imediat l-am facut. Am rasuflat usurata ca e negativ. AL meu sot insa a fost tare dezamagit, el mai vrea o fetita cu fundita, cat mai repede. Sa aiba si el o motata ca el, cu cine sa discute despre tratamente cosmetice si creme anti-cearcan

Noi nu avem probleme cu cablurile, Gabi are o obsesie si nu le poate suporta. La mine nu se vede nici un cablu pe nicaieri, le-a lipit pe tote cu braduti din aia de plastic de picioare de mese, de birouri. Apoi pe cele de la TV plus toate celelalte aparaturi aferente le-a bagat intr-o teava din aia de plastic care merge frumos pe langa perete. Cat a stat doua saptamani in casa de Craciun asta a facut, a mesterit la cabluri. Prietenii nostri (mai ales prietenele) sunt in mare admiratie la ce talent are de ascuns cabluri. NU va zic ca l-au chemat acasa la ei sa le faca la fel.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Buna mamici de M&M!

Happy Valentine's Day!!!

cui sarbatoreste. Noi cu tati am zis ca nu sarbatorim ca nu e sarbatoare romaneasca, dar tot am luat niste acadele in forma de inimioara ca ma dau in vant dupa ele. Si am facut o crema de zahar ars, dar numai jumatate de portie ca tati ar trebui sat ina un usor regim din cauza ficatului - steatoza hepatica.

NU fac conspect ca nu am timp, doar asa din amintiri. Felicitari pentru dintisori la iepurasi, pentru MAMA, felicitari pentru 10 la examene!

Reallaura ziceai ca si-a luat soacra-ta masina de paine. Si eu mi-am luat de vreo 3 saptamani. La inceput nu prea iesea ca am facut cu faina Boromir. Dar acum fac cu Baneasa. Iese o minunatie de painica. Si e tot timpul proaspata. Am luat ca noi aruncam multa paine ca la noi sunt doar paini mari, nu sunt si micute. Acum nu mai aruncam de loc si avem tot timpul paine proaspata.

Ce mi-ar place sa o pot duce si eu pe Diana la babyspa. Noi ne gandeam inca de cand era in burtica ca frumos ar fi. Am citit multe chestii de bine despre bebeii care invata sa inoate chiar inainte sa invete sa mearga. Daca ar fi fost mai accesibil o nastere in apa ne-am fi dorit si asta.

Alysh mai stiu eu cumnate din astea. Bine, incidente de genul asta nu am avut. Dar am avut altele.

Va pupacesc si sa fiti iubite. Azi nu cred ca mai intru ca mergem in vizite la niste prieteni cu 2 copii: un baietel de 4 ani si o fetita de 8-9. Niste scumpi. Are fetita asta o personalitate!!!!! Iti serveste cate una, de nu-ti vine sa crezi!La botez la Diana a vazut-o pe sora lui tati (nu o mai vazuse de mult) si clar, a devenit noul ei model. Se duce la soacra-mea si ii spune ca le invita in vizita pe la ei, dar sa vina cu Madalina(cumnata). E totala! A mai zis ea ceva tare de tot dar m-a cam lasat memoria... . Ei, va pup inca o data .

Cristina de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

iubaretelor cum ati petrecut?

noi am fost la resto am papat bine ALESSIA a refuzat borcanul ei de papica s a infipt in placinta mea cu pui adevaru ca buna si acu doarme in carutz ca nu am indraznit sa o deranjez copilu asta manca orice era in stare sa mestece si a andive pu pu sa nu deochi

http://community.webshots.com/user/ana_ana2327

Mergi la inceput