Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008(74)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Am uitat sa va zic ca ieri Patrick a papat prima data cu placere spanacul, l-am combinat cu galbenus de ou si cu smantana si zucchini. A iesit tare bun, imi venea sa-i pap eu castronelul.
Nu prea mai papa fructe mai deloc. Am incercat toate combinatiile posbile. Nici macar banana care inainte ii placea tare mult nu o mai vrea.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Offf, fetelor, multumesc din suflet de sustinere, Chinabulina, Socrate, Laurita, bine e sa ai cui spune si sa te si inteleaga. Stef zice sa nu ma bag in chestia asta, ca sunt copii si ei se joaca , ei se impaca. Asa e, dar cand intervine un adult care il nedreptatzeste pe al meu mor. Stiu ca se va confrunta in viata cu tot felul de situatii carora va trebui sa le faca fatza singur...bla, bla, bla....dar totusi, e prea mic acum, are tot timpul sa se loveasca de ele si sa trebuiasca sa le faca fatza.
Si varasu' il mai si smotoceste, aseara il strangea de gat, saracu' Vlady incepuse sa se apare cu manutzele dar sa si planga in acelasi timp, nimeni nu-i spunea nimic, radeau pur si simplu iar eu fierbeam in mine.

Pai eu inteleg sa nu te amesteci cand sunt de aceeasi varsta, dar vaca aia ii ia "jucaria" unui copil de 9 luni ca sa i-o dea lui fi-su de 3 ani???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Offf, fetelor, multumesc din suflet de sustinere, Chinabulina, Socrate, Laurita, bine e sa ai cui spune si sa te si inteleaga. Stef zice sa nu ma bag in chestia asta, ca sunt copii si ei se joaca , ei se impaca. Asa e, dar cand intervine un adult care il nedreptatzeste pe al meu mor. Stiu ca se va confrunta in viata cu tot felul de situatii carora va trebui sa le faca fatza singur...bla, bla, bla....dar totusi, e prea mic acum, are tot timpul sa se loveasca de ele si sa trebuiasca sa le faca fatza.
Si varasu' il mai si smotoceste, aseara il strangea de gat, saracu' Vlady incepuse sa se apare cu manutzele dar sa si planga in acelasi timp, nimeni nu-i spunea nimic, radeau pur si simplu iar eu fierbeam in mine.

Pai eu inteleg sa nu te amesteci cand sunt de aceeasi varsta, dar vaca aia ii ia "jucaria" unui copil de 9 luni ca sa i-o dea lui fi-su de 3 ani???

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Pai daca asa il invata pe el maica-sa sa fie independent si descurcaretz in viata...cine e Alysh sa ii dea lectii?!!

Edit...ca acu' mi-a traznit: Alysh draga ia du-l tu pe Vladutz la cresa la Lorelei sa ia lectii de la ea cum se da cu jucarica in cap la "inamicul cotropitor"! Sa vezi atunci respect pe verisor!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Noi suntem la curte, Vlad a fost cu mama pe afara in timp ce eu am mai citit la un proiect si Stef reciteste "Dune", zi plictistoare, bleah. Parca incep sa regret ca nu ne-am zbatut si noi sa iesim la un restaurant. Tre' sa fie tare frumos in oras acum.

Aelita, ai mare dreptate, trebuie sa gasesc totusi o cale de mijloc si sa ma calmez, sa impac si capra si varza....iau in considerare sfaturile tale si iti multumesc ca si lui Doloress, Kristinik, Miss, Inais si celorlalte fete care m-au sustinut si sfatuittoate!

Doloress, ce ma bucur ca a papat Patrickutz spanacelul cu pofta, tare drag imi e si de Vlad cand mananca repede, bine si cu pofta, am asa o satisfactie interioara, mai ales ca nu sunt bucatareasa buna si ma bucur si eu ca am nimerit acolo mancarica.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

am venit si eu acasa, vreo 2 ore am fost afara cu Mircea-numai in brate a stat si a urlat- apoi la socrii, s-a jucat si a obosit...oricum nu a dormit decat 40 de min azi in 2 reprize de cate 20... Acu s-a culcat si sper sa avem o noaptea linistita. Si eu sunt obosita, dar fac precum Miss ma adaptez cu raul...of Doamne!Oricum nu cred ca dorm, sunt singura si fricoasa
kristinik daa, e tare buna painica si miroase super in casa, acu le-am dat faina integrala si mi-au facut o painica fara sare si zahar pentru Mirci...am papat amandoi cu unt, o minune! Si ce misto ca e crocanta coaja aia...sa incerci si cu faina integrala..sa vezi.nu creste asa mult, dar e crocanta si gustoasa.
Doloress nici eu nu simt ca as fi pregatita pentru o sarcina acum, dar daca as ramane, asta ar fi...m-as bucura de el/ea!Tare sotul tau..si al meu vrea bb 2, dar nu acum...zice ca abia am terminat cu greul.Spanacul l-ai fiert cu dovleceii???Cam care sunt cantitatile pentru reteta minune???
Alyshlasa ca avem program miercuri
Aelita mi-a placut ce i-ai scris lui Alysh despre relatiile intre bebei.ai dreptate.

[red]

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

incep si eu ca stefany si socrate: v-am spus ca urla??? urla, frate, de vreo 3 zile, de m-a capiat total!!!! nimic nu-i convine copchilului asta

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

io te inteleg. Daca ar avea coordonarea necesara mi-ar da direct in cap cu mancarea. si am mentionat ca urla?

Ralu_t ma bucur ca mai auzim de tine, bine ai revenit.

Alysh scuze dar barbatul tau nu are dreptate. E una cand sunt copii intre ei si alta cand intervin adultii.Sincer...noi ne jucam cu o fetita cu 2 luni mai mare ca noi. Si eu si mama ei stam non stop dupa ei atenti sa nu cumva sa se intample ceva. Eu atenta la fi -miu si ea la fi-sa. Mi se pare normal sa ai grija ca copilul tau sa nu faca rau altui copil. In fine de vina e cumnata-ta. Eu in locul tau insa i-as spune, ma abtin mai departe dar m-a revoltat.

Citesc mai departe si mai raspund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Bravo lui Patrick cel papacios. Evident vecina a tras chiulul din nou.
Si eu vreau sa duc copilul la Baby Spa.Dar mai incolo sa iau bani. Momentan ma simt foarte nesigura asa fara banii mei. Abia astept sa ne dea aia 85% sa imi permit si eu macar o parte din ce puteam inainte.

Pup toate fetele, ma bucur si de cele care au revenit pe baricade, o asteptam si pe Getutza.

Miss, eu sincer am epuizat tot arsenalul meu de sugestii. Asta e. Nu stiu ce as mai putea sa zic. Sper sa treaca la un moment dat. Cat despre dependenta, s-ar putea. Eu sunt dependenta sa il tin sa il miros dupa ce adoarme dupa masa. Cateodata ma opresc cu greu si il pun jos, ca totusi nu e cazul sa il tin atat cat il tin, dar e asa de dulce...in fine e clar ca si noi suntem dependente. Mi-e dor de momentele cand era mititel si il puteam tine intr-o mana si puteam sa il tocesc de pupici fara proteste.

De intalneala ce sa zic, foarte buna ideea Adrianei, dar poate ne vedem pana in Pasti.
E mare pacat ca la noi nu sunt restaurante child friendly ca sa putem sa il luam cu noi si sa stea la acelas nivel cu noi. De obicei il tin in carut, dar...el ar vrea cu noi la masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Laura spanacul il fierb separat si arunc apa ca are multi nitrati. I-am pus cam jumate de zucchini, un galbenus, o lingurita de smantana si apoi spanac cat cuprinde, pana am facut un castronel de vreo 150 de ml de mancarica. El cam atata mananca, in zilele lui bune. Ca de altfel cam 100 in zilele mai putin bune.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai, nu stiu ce ceas interior are funduletul lui Andrei de in weekend se scoala cand crapa de ziua? Azi la 6 jumate umbla somnambul prin casa, l-a trezit si pe Raduc, care a inceput sa planga, Andrei a inceput sa planga de plansul lui Raducu, si uite asa m-am trezit eu cu balamuc in creieri de la prima ora.

Asa ca e putin trecut de 8 jumate si eu am mancarea pe foc, au mancat toti, schimbat fel de fel de pampersi si in sfarsit stau si eu jos la o cafea cu lapte.

Plecam la mama la Buftea azi. Ne face ceva bun

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

neata fetele!
Gabitzule oooof, asa si Mirci sotul mereu il intreaba....de ce in we e cu gura mare la prima ora si in timpul sapt doarme si nu poate sa-l smotoceasca la 7, cand pleaca el la serviciu...Dar bine ca nu sunt plansetele cu care te-ai trezit tu azi dimi...
Socrate si eu sper s ane vedem mai devreme de Pasti, dar si de Pasti, buna ideea adrianei

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput