Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008(74)
Raspunsuri - Pagina 10
Adriana_78 spune:
Laura, da la Eliza Bulacu am fost. Si mie imi place de ea.
Cum ziceam Annika e Ok, acum fol. si batista bebelusului, e bine.
Si la noi uite ca "ziua indragostitilor" e cam bla la la - sotul acasa de zile intregi, plictisit, nu face nimic sa ma ajute " ca e doar BOLNAV", eu sunt satula de TREI copii mici si demanding -- in fine, sper sa vina si timpuri mai bune.
Am vazut pozele lui Lorich de la intalnirea cu burtici - fain, vreau si eu, nu burtica, INTALNIRE - apropo, o exista si costume de iepurasi, ma gandeam sa facem o intalnire cu piticii imbracati cumva sa se potriveasca cu Pastele -- ce ziceti?
Adriana
chinabulina spune:
la multi ani sarbatoritilor de azi, Darius Costin, Stefan si andora!
multa sanatate, noroc si fericire 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Alysh spune:
Offf, fetelor, multumesc din suflet de sustinere, Chinabulina, Socrate, Laurita, bine e sa ai cui spune si sa te si inteleaga. Stef zice sa nu ma bag in chestia asta, ca sunt copii si ei se joaca , ei se impaca. Asa e, dar cand intervine un adult care il nedreptatzeste pe al meu mor. Stiu ca se va confrunta in viata cu tot felul de situatii carora va trebui sa le faca fatza singur...bla, bla, bla....dar totusi, e prea mic acum, are tot timpul sa se loveasca de ele si sa trebuiasca sa le faca fatza.
Si varasu' il mai si smotoceste, aseara il strangea de gat, saracu' Vlady incepuse sa se apare cu manutzele dar sa si planga in acelasi timp, nimeni nu-i spunea nimic, radeau pur si simplu iar eu fierbeam in mine.
In alta ordine de idei, eu am sa-l duc sigur pe Vlad la Baby spa, pe Mihai Bravu prin mai asa, poate ne insotesti totusi Laurita. Ne mai informam cume cu clorul ala, dar acolo e special pt bebe, respecta toate standardele din cate stiu, mai am cunostiinte care si-au dus bebeii acolo.
Lorich, am zambit cu lacrimi in ochi vazand poza aia, frumos ar fi sa recidivam acum cu bebeii in brate.
Adriana, sanatate multa, sper sa ramana pe miercuri si sa nu mai intervina nimic, nimicutza!
Vlady
simonacip spune:
Adriana, deja Mati tuseste destul de uritel, se ineaca si dc pun mina pe el simt cum hiriie. De aceea ii fac cu adrenalina si flixotide, 3 zile.
Dar aerosoli cu ser si dexametazona sau fluimucil se fac si doar pt mucisori, nu tb sa aiba neaparat ceva la plamini.Sper totusi sa se faca bine pina marti ca nu-i scot din casa...
Adriana, tie ce ti-a dat dr sa-i dai? Dar Annika ce are exact?
Lorich, mi-ai amintit de intilneala mai...ce frumos... si ti-am vizionat toate pozicile de gravi...De Paste pe malul Herastraului...eu nascusem deja. Abia asteot sa ma bucur de primavara asta ca pe cea de anul trecut am petrecut-o numai in pat daca va amintiti....
Cami, ma bucur ca-s bine fetele, chiar dc nu reusesti sa pove mai mult, macar stim ca esti in zona.
Alysh, bai ce cumnata, o sa-si strice copilul cu comportamentul asta nesabuit...Dar macar sa nu-l supere pe Vlady care n-are nici o vina!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Alysh spune:
DAAAAAAAAAAAAAA, INTALNIRE DE IEPURASI! Ce idee geniala, Adriana!!!!. Eu ma bag numai sa fac rost de costumas. Super, super! Mia fetelor, cum stiti voi sa ma scoateti si din starile alea cele mai nasoale.
De fapt la mine e pb cu job-ul lui tati si pana nu se clarifica situatia probabil n-am sa ma linistesc. E f complicat sa va povestesc, dar am sa va spun cand lucrurile se vor aranja.
Vlady
simonacip spune:
Adriana am citi acum de tuse si mucisori. Si mati a inceput cu mucisori, speram sa scapam de ei cu batista bebelusului, dar nu a fost asa, acum tuseste de la ei
Andrada multuumim de vesti, chiar ne e dor si de Getutza
Bai ce nostalgie m-a apucat de la poza cu burticutzele
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Reallaura spune:
Alysh succes mult sotului cu jobul!!! Ma gandesc ca trebuie sa fie stresant...sper sa nu dureze mult
Andora, Stefan, Darius Costin 

o zi minunata va doresc!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
iulia83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Nu mai stiu ce voiam sa va zic... asta fu conspect din amintiri...aaa mai vreti o amintire? Maine -poimaine e ziua duoamnei Cleo si dupa aia maine poimaine se face un an de cand ne-am gasit urmatoarele individe la un chinezesc delicios: Simo, Laura, Cleo,Andreap, Alysh si Inais-astea am fost, nu? Mai era cineva intre cleo si Sis la masa? Ca nu stiu... ce burtici aveam... ce se uitau ceilalti meseni..na ca picai in botoiu cu melancolie. Ia uite dovada aici |
HA-HA-HA BURTOASELEEEEEEEEE

LAURA puiul ala l-am papat cu o bagheta juma d-aia calda tot din billa, ca eu pap multa paine. la o farfurie de ciorba/supa bag 4-5 felii fara exagerare. nu-mi place sa simt zeama aia in gura fara paine, imi vine sa vomit. intr-un timp mancam si mamaliga cu paine, dar au ras socrii de mine si de atunci ma abtin
ALYSH - dar cumnata-ta cati 80 de ani are de nu se poate apleca sa ia un pahar de jos si trebuie sa il ia din manutele unui bebelus? ca la 80 de ani ai ei e complet imatura sau poate e nesimtirea de vina, altfel nu-mi inchipui cum de a avut obraz sa faca asa ceva.
BELLEANE - nasol cu rubedeniile si totusi adevarat. toti se asteapta sa te duci tu cu copilul ca e mai usor asa zic ei. eu pun totul pe tema ca daca te duci la copilas nu e frumos sa mergi cu mana in c*r si oamenii se zgarcesc, dar totusi eu n-am emis niciodata pretentii din partea nimanui..de explu am o prietena (e mult spus..eram prietene, pana sa ma marit/raman gravida, ca de atunci m-a cam exclus din iesiri/vizite) care ma suna intr-o zi sa me CERTE ca nu m-am dus si eu cu fata pe la ea. pai stai putin..vine muntele la Mahomed sau invers? si sta peste strada de mine, dar nu si-a facut timp odata sa treaca pe la noi. asa ca, mai bine ma lipsesc de toata lumea. nasii nostrii nici macar o vizita nu i-au facut.am fost noi de 2 ori cu fata am facut 60 km s-o vada. pai plec eu cu copil la drum cand vb aia tu ar trebui sa vi? nici macar de craciun sau dupa n-au dat u tel sa intrebe ce mai face..dar asta e.
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
iulia83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Am facut asta bun Mersi Gabitelu pt blog! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
hehe, d-alea fac si eu. le pap cu miere si sunt dementiale dimineata alaturi de ceaiul meu (cianura defapt) antihemoroidal

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 

si un