Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008(74)
Raspunsuri - Pagina 9
Alysh spune:
HAPPY VALENTINE'S DAY!!!!! SA VA IUBITI PANA LA + INFINIT FETELOR CU SOTIORII VOSTRI!!!

Laurita, nu mai fii suparici....si eu m-am trezit cu nervi in dimineata asta, nu stiu ce am.....cred ca se trage de aseara cand am fost la neamuri si la un moment dat Vlad avea in mana un pahar de plastic , varul lui de 3 ani un alt paha si se jucau ei asa....la un moment dat celui de 3 ani ii scapa paharul pe jos si il vrea pe-a lui Vlad. ma-sa il smulge cu greu de la Vlad din manutze, caci il storcise si se juca asa frumos cu el; si- tuguiat buzele saraca, nu reusea sa i-l smulga, intr-un final a reusit si i l-a intins baietelului ei : "Ia mami!" Asa de frustrata am fost ca nu am ripostat....sau am innebunit eu dar mi s-a parut asa urat gestul si incorect fatza de Vlad
....tre' sa mai fac un bebe neaparat sa ma mai domolesc in privinta lui Vlad. Ca i-as strange de gat pe toti care incearca sa-i faca si cel mai mic rau.
Na' ca m-am eliberat.
Nici noi nu facem nimic deosebit azi, l-am lasat destul in grija altcuiva, azi sarbatorim cu Vlady.
Ralu_t, bine ai revenit si felicitari pt examene, imi imaginez ca ai trecut printr-o perioada grea, la tine stau mult mai serios lucrurile, la mine e un simplu master, profii sunt mai indulgenti.
Mai vroiam sa scriu cuiva....dar nu mai stiu
Vlady
Reallaura spune:
Alysh pai ai dreptate, iubita. Cumnata-ta aia, scuza-ma, dar nu e ok! Eu nu as face asa ceva in ruptul capului...ce idee...cred ca ii spuneam...ce faci, ai rezolvat problema?? Bine nu sa te pui chiar la mintea ei si sa va certati...nu mai avea regrete ca nu ai reactionat atunci, uneori esti prea surprins ca sa mai ai replica...efectiv sunt situatii care te surprind si nu stii cum sa reactionezi.. 
te pupa Laurita
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
chinabulina spune:
ralu_t, bine ai revenit! felicitari pt decizia de a sta cu micul falcos si a lasa munca pe mai tarziu 
laura, cred ca am uitat sa spun (rusine sa-mi fie) ca l-am admirat pe Mirci in poze
e tare frumusel si simpatic; si serios, ca doar e barbat, nu e hlizit ca fetele ![]()
alysh, ce faza de 2 lei a mai facut si aia
... si eu uneori fac ca tine, nu zic nimic si-mi dau pumni in cap acasa. dar alteori comentez si atunci se uita cei din jur la mine de zici ca am innebunit de tot... ma seaca la ficati cand vad ca cineva imi nedreptateste copilul, mai ales cand e cineva dintre apropiati... mai bine nu mai zic nimic, ca ma enervez 
sa aveti o zi frumoasa, fetelor. noi nu sarbatorim V's Day, dar primim oricand urari de bine ![]()
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Lorich spune:
Happy Valentine's day si de la mine!
Ralu bine ai revenit! Sunt sigura ca Tudor apreciaza la maxim ca sta ma maxim cu mamica lui, scumpul de el, imi pare bine ca e totul bine!
Cleo al meu nu vrea sa stei de ma-sa ca-i moldoveanca, a avut o reactie aproape violenta la mamaliga, desi era buna, lunga cu iaurt, unt. A scuipat, tusit, icnit, tot ce vrei-la nimic nu a facut asa. Deh..cica el e bucurestean ![]()
Simo esti foarte puternica, ai toata admiratia mea! Nu a terminat bine David, acum Mati... uf, sanatate multa!
Pretty sa stii ca te cred, desi ma trezesc noaptea de n ori, tot te cred ca adolescenta e mai dificila, atunci voi sta noaptea treaza de griji, cum sa-l iau, cum s-o iau, cum s-o dau..
Elenuca vazut bobonica dulce foc...ce super e body-ul cu 100% madefrom love...
Andrada ce mic era Tiberiu...fetelor parca ieri ii puneam invers in patut, le tatime asa, sa se simta mai "stransi" ca-n burtica... uff trece vremea, dar din zi in zi sunt si mai minunati
Alysh mamaaaa... esti de-a mea, visul meu 10 pe linie-deci chiar asa visam [:))] rar mi-a iesit, deci Hi5!
Nu mai stiu ce voiam sa va zic... asta fu conspect din amintiri...aaa mai vreti o amintire? Maine -poimaine e ziua duoamnei Cleo si dupa aia maine poimaine se face un an de cand ne-am gasit urmatoarele individe la un chinezesc delicios: Simo, Laura, Cleo,Andreap, Alysh si Inais-astea am fost, nu? Mai era cineva intre cleo si Sis la masa? Ca nu stiu... ce burtici aveam... ce se uitau ceilalti meseni..na ca picai in botoiu cu melancolie. Ia uite dovada aici
Va pup, is gata ficateii pe tabla/tava.![]()
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Magnetism79 spune:
Dragele mele,
Uite ca dupa o alta sapt infecta intru si eu, am apucat sa va citesc doar un pic, s-a scris mult pe forum.
Asta micu al meu e o bombonica de copil,doarme toata noaptea, pentru insomniaci va dam si voau somnic
,chiar si acum la 10.30 dupa un bibe de 90 ml de lapte doarme dus.
Dat fiind ca azi e Valentine s Day LA MULTI ANI!!!!!!! vesnicilor indragostiti, si in special mamicilor indragostite de pe forum.
Am spicuit asa din discutiile voastre si sa stiti ca eu il duc pe asta micu al meu al bazin la BabySpa, e super ok, e adevarat ca asta e a treia sapt de cand mergem doar o data pe spat deocamdata sa se obisnuiasca, dar va spun din propria experienta, inotul dezvolta f. multe abilitati ale copilului si nu mai vorbesc de socializare, incredere in sine si multe alte lucruri.Piscina e o.k, de clor cred ca nu se pune problema atat de grav, sunt alti factori mult mai nocivi in propriile noastre case : tel mobile, cablurile de curent etc asa ca o balaceala de o ora nu cred ca dauneaza grav sanatatii
.
Noi mergem de obicei joi ca scap eu mai repede de la servici si pot ajunge acolo si eu .De obicei merge cu tasu, ii place sa stea cu el in apa, am intret si eu o data cu el.
La multi ani!!!!!!! pt bebelusii nascuti intr-o zi de 14
Azi sarbatoresc cu tati la restaurant la Residence.
Sapt viitoare ma duc la bal, am fost si anul trecut , la Balul Vanatorilor.E superb , anul trecut a fost la Palatul Snagov, sa vedem unde va fi anul asta, deocamdata nu stiu, cred ca o sa am o surpriza.
Va pupam si revenim
socrate spune:
Alysh e absolut normala reactia ta. Eu o bateam.Pai cum sa iei copilului meu sa ii dai copilului tau???? Ce nesimtire. Si un al doilea copil nu reduce ci inmulteste senzatia.
Adriana_78 spune:
Alsyh, am vazut mesajul tau, insa abia am apucat sa citesc, ca toata ziua sta sotul la calc.
A fost/mai e defapt bolnav si zilele astea a stat acasa.
Daca nu ne loveste vreo boala ceva, miercuri e bine.
Simonacip, felicitari pt. dintisor!
Aprop aerosoli -- la ultima vizita la doct., Annika este un pic racita, tuseste si ii curge nasul, insa nu ingrijorator -- da, am zis sa intreb si eu de aerosoli, ca tot sunt la moda si se vorbeste mereu de ei.
Mi-a zis ca numai daca se auzea ceva la plamani, atunci mi-ar fi recomandat aerosoli, asa ea respira frumos, nu avea nasul infundat.
Tu crezi ca el are ceva la plamani? sau ii faci aerosoli preventiv?
Adriana
Andrada79 spune:
Lorich este de vis poza cu voi gravidute! M-a apucat nostalgia!
Am vorbit cu Getutza si este fffff ocupata ca se vor muta si acum e cu casa in zugraveli, cu mesterii. Va pupa si promite sa ne scrie cand termina cu nebunia!
Reallaura spune:
LORICH mmmmmm...ce nostalgie, mai!!!ce frumos a fost. te bagi si la nr 2 intalneala propusa de Cleo???
Adriana bine ca nu are nimic la plamani! Cu Eliza Bulacu ai vorbit???
Chinabulina merci, draga mea de complimente! Si voi sunteti niste frumoase si dolofane, bune de muscat.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrada79 Lorich este de vis poza cu voi gravidute! M-a apucat nostalgia! Am vorbit cu Getutza si este fffff ocupata ca se vor muta si acum e cu casa in zugraveli, cu mesterii. Va pupa si promite sa ne scrie cand termina cu nebunia! |
Bravo, merci de vesti, Andrada!
Spor la treaba Getutzei
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE