Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008(74)
Raspunsuri - Pagina 8
ralu_t spune:
salutare dragelor![]()
![]()
![]()
ma, voi ati stiut ca am terminat ieri sesiunea si de azi ma apuc de citit de ati inceput sa intrebati toate de noi???!!!!!???![]()
![]()

m-am simtit asa de bine, dragele mele drage
deci da, nu v-am mai citit deloc, recunosc![]()
dar imi era imposibil sa tin pasul. am mai scris si m-am mai uitat pe la subiecte care nu se misca cu viteza luminii
, dar asta asa, cat sa-mi potolesc dependenta de DC un pic (boala grea nene
) si sa-mi vad de treaba mai incolo. dar am citit tot capitolul asta si aproape tot ala trecut
alina draga mea felicitari pt rezultate!!!
eu nu am 10 pe linie, am inclusiv un mare 4 pe motiv de lipsa de prezenta
, adica nici nu mi-a luat in seama lucrarile,10 la numar si am luat 4 din oficiu, macar sa fi stiut sa nu mai muncesc la ele ca proasta
, fi-mi-ar scarba sa-mi fie, ca nu-mi place sa pup pe nimeni in c**, asa ca eu nu ma duc sa ma milogesc cum fac 99% din colegii mei, nici nu-mi ma pot imagina facand asa ceva, si cum adica sa ma pici ca n-am prezenta???!!!??? facultatea nu-i...facultativa?
.in fine, nu asta-i baiul, mi-e egal si daca termin cu 5, daca as putea sa fac cumva sa termin scoala asta, asa, instantaneu, ca pe mine doar diploma ma intereseaza, fara ea nu ma pot incrie la un alt curs care dureaza 4 ani si care e proba de foc, si in urma caruia pot deveni psihanalist, de fapt e miza a ceea ce fac acum. Asa ca strang din dinti. in rest am avut vreo 2 de 9, si la aia destepti care au dat oral si cu care am putut sta de vorba am luat 10 si n-a mai contat nici o prezenta
da tati nu-mi da nici un premiu, ca si asa a stat cu tudorica pe cap sa invete ma-sa studenta tarzie. da-l tot tachinez: nenorocitule, ai lasat o studenta gravida si acum n-o lasi nici sa termine scoala?
![]()
deci asta fu marele mister. si alta noutate ar fi ca nu mai am bona fiindca nu ma mai intorc la birou....momentan. s-au redus salariile si nu-mi convine, prefer sa stau cu bebe decat sa ma duc pe un rahat de bani din care sa platesc si bona. in fine, nu va dura mult pana ma voi intoarce, dar nici nu vroiam sa o platesc niste luni cata vreme eu n-am alta ocupatie, ne mai calcam si pe picioare in casa, tudor plangea ca vroia numai la mine...greu. sa vedem ce fac cand ma intoc dar se pare ca iese maica-mea la pensie pana la urma.
tudor e bine pupa-l-ar mama pe el, zice mama
si bineinteles ca in my whishful thinking eu ma sugstionez ca e cu directie. e dependent de mine si ta-su e gelos
nu m-as fi gandit. e meganazdravan pasionat de sertare, telefoane fixe si mobile, telecomenzi si mai tot ce nu ar trebui sa-l pasioneze. face niste drame cand ii iau ceva din mana
dar din alea fara lacrimi, e santajist de nu se poate. mai nou m-am prins ca daca las eu buza jos prima, asa, imitandu-l pe el, il apuca rasul si uita de tristete
de maine scriu si conspecte, sau de fapt de luni ca maine suntem singuri acasa-tati in vesnicele delegatii-si avem si o petrecere, iar duminica eu si tati implinim 5 ani de cand ne-am cuplat
iar tudorica 9 luni asa ca vom aniversa in familie. dar de luni we're back in business, promit![]()
asa, foarte pe scurt ma retinut ca mati are un dinte-sa-l stapaneasca sanatos 6 ani de aici in colo![]()
ca ylari fuge la barcelona si cleo la roma-nesimtitelor!
ca miss pleaca in corsica- si aici ma opresc sa-ti zic ca desi n-am mai avut timp sa-ti mai scriu la momentul respectiv, am vazut toate abuzurile de pe forumul asta si m-au scarbit si pe mine de nu mai pot. dar e si aici o societate ca oricare alta, so...no comment!
si m-a amuzat socrate cu aventurile culinare pt bb (adica modul cum le descrie-si la noi mamaliga a avut acelasi succes, in schimb eu am pus sare si m-am lins pe buze
) si iulia cu ciorba-felicitari. am vazut poze cu robertel de lori in varinta mica si mare![]()
ieri am vazut poze de mirciulica mare si frumos si o laura slaaaaaba
bravos! la mine s-a intors burta de sedentarism, mi-am tocit fundu sesiunea asta.![]()
si ot fetele care vorbeau de bazin pt bb, am tot citit ca e periculos clorul din apa pana la 2 ani, la expuneri repetate cica poate provoca astm-dati search pe google ca ies 100 de articole....si eu as fi vrut sa-l duc, tati mai ales, e disperat ca la 9 luni fi-su nu inoata
e rusinea familiei....
am mai citit, dar neuronul meu obosit atat a retinut, revin cu un conspect serios![]()
ps. are cineva idee de unde scot si eu serialul true blood? pe dc++ nu-l gasesc
ralu-
de bebe albastru
tudor ![]()
![]()
15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra 
Reallaura spune:
Atat de obosit era Mirci ca a mancat Bogdan, am taifasuit amandoi pana acum - si Bogdan nu stie sa sopteasca -, am spalat 10 mii de vase si el tot doarme...e prima oara in 9 luni de zile cand nu ma intrerupe de la treaba dupa ce se culca. Poate s-a facut mare 
Eeeeeei, ce onoare, a aparut Ralu-t dupa ce ne-a lasat sa ne uscam de dor!!![]()
Felicitari si tie pentru examene si pentru decizia de a ramane cu bb acasa...nu avea sens sa te duci la un sv platit prost acum cu recesiunea si sa dai banii la bona sa stea cu baiatul tau!!
asa ca, din punctul meu de vedere ai luat cea mai buna decizie!!!
felicitari pentru ccei 5 ani de convietuire!! Tot mai multi!
Piggy, da asta e baby spa, dar uite ca nu stiam ca se recomanda de la 2-3 ani, merci de informatie...motivul e acelasi cu cel pe care-l mentioneaza ralu - clorul??
Oricum, sunt fetitza ascultatoare, renunt la idee pana nu face puiul mamii 2 anisori.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
mishutza spune:
Buna dimineata fetelor,noi zburam in vreo 3 ore,ieri nu prea am avut timp de nimic.O sa va scriu cand ajung pe meleaguri natale,ihhiih.
Vreo fata din Arad?Ne vedem la o cafea?Sau si Bacau,dar mai greu un pic.
Va pup si va urez o zi buna si un Sf Valentin plin de dragoste si cadouri.
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mishutza Buna dimineata fetelor,noi zburam in vreo 3 ore,ieri nu prea am avut timp de nimic.O sa va scriu cand ajung pe meleaguri natale,ihhiih. Vreo fata din Arad?Ne vedem la o cafea?Sau si Bacau,dar mai greu un pic. Va pup si va urez o zi buna si un Sf Valentin plin de dragoste si cadouri. ![]() |
zbor placut, usor si fara turbulente, la Arad e o mamica, getutza, care intra rar, la bacau mai multe.
. si sambata ma trezesc devreme.... dar oricum am dormit legat 5 ore.si un Happy Valentines day, o zi plina de dragoste, atentie si lumina si veselie!
e weekend, io intru mai putin, ca e tati acasa si avem o gramada de chestii de facut cu totii.
despre baby spa: am cerut parerea pediatrei. Si a zis ca si ea recomanda dupa o varsta incolo, nu a acuzat clorul, ci doar ca nu face minuni la cupii, mai mult pune accentul pe masajul+exercitiile efectuate acasa, in stilul clasic,
ralu-t - felicitari pt examenele luate! ignora profu cu 4, nu ai cum sa ai prezenta cu cupil, casa si tot. Ce, nu toata lumea e ca Alysh

fetelor, va mai propun o socializare la restaurant? io am mai ieshit cu fata in marsupiu, am stat 1 ora ca apoi a inceput sa se batzaiie, bine am mancat numai un tiramisu ca fata voia sa traga de toate alea.....
si pt ca toty vb de una singura, vreau sa laud pe fiica mea care ii place mamaliga cu unt si iaurt si lapte praf. e pui de moldovianca, wai . Mancanca insa si piureul de legume in care pisez si prazul. Deci nu isi dezminte numele de famelie. Lasa sa fie mancacioasa, sa pape de toate.
edit: e 8, trezireaaaa

o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
simonacip spune:
Neata si de la noi.
David e bine deja, dar a luat-o Matei. Ii fac aerosoli saracul ca tuseste, ii pun sare pe piept..Mai imi da cineva idei? N-as vrea sa ajung la antibiotic...Marti oricum merg la Medlife cu el...Oof.
Ralu, scumpo bine te-ai reintors. Cel mai bine ca ai ramas cu bb
In 2 sapt vine si primavara,sa vezi atunci parcuri...ai sa fii multumita de decizie
Nu e de intors la serviciu, pe unde aud numai de rele aud#536; salarii mici, incertitudine, restructurari...Bleah!
Sis, mergem dupa 2 ani cu ei, desi eu ma cam tem pe piscine oricum
Cleo, ce bine ca papa Maruca...Mai bine decit sclifosit...cum a devenit fiu-miu asta mare..Nu stiu cu cine seamana frate, cred ca cu bartate-miu ca eu de cind ma stiu am mincat de toate, in orice ordine si in orice cantitate...![]()
Si eu as vrea o intilnire cu voi fetele...undeva prin martie ar fi minunat!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
anisiap spune:
| citat din mesajul lui elena_g ANISIAP...pe undeva am niste regrete tocmai datorita celor spuse chiar de tine.Nu mi-am gasit locul mult timp aici dar am inceput incet-incet sa ma obisnuiesc.Jinduiesc in continuare dupa Bucuresti si dupa tot ce imi oferea el iar Bacaul nu poate ...asta e.Cine stie ...aveam in plan la un moment dat sa plecam dar a venit bebica si totul s-a schimbat... DOLORESS-da la fel papa si Tudor.Tocmai a servit...si cu placere o parte din portie....de:conopida+avocado+dovlecel+ulei de masline.Nu l-a tinut mult...dupa 5-6 lingurite nu a mai vrut..dar a fost un fenomen ca deschidea gura. |
neatza fetele si
LOVE
de Sf.Valentin si nu numai ....elena eu locuiesc in franta acum si nu cred ca ma mai intorc nu zic niciodata ...niciodata
http://community.webshots.com/user/ana_ana2327
iulia83 spune:

HAPPY VALENTINE'S DAY 

fetelor!!!
azi, cu vesti bune de ziua indragostitilor, au venit musafirii
uraaaa!!!!
alta veste buna: ieri seara a venit prietena mea de la Timisoara si sta pana maine, azi facem un Valentin la Kfc cu copii si husbanzii, abia astept
vorbiti voi de mancare: pai aseara am dat raita in billa de am luat pampersi si lapte si servetele umede si iaurt si ceai pt fata sa ajunga toata luna - asa facem la fiecare salariu, sa ne luam grija fetii - si am luat un pui gata facut pe grill, cu salata de sfecla rosie, am tras un mujdei de usturoi si o salata verde cu rosii pt mine si am mancaaaat de imi plesnea burta, plus 2 pahare de cola
si tinusem toata saptamana cura 
felicitari pt dintisor puiului MATEI
la mai multi si nedurerosi!!!
ELENUCA - de unde ai luat vestuta cu hello kitty a Lizucai??? e superba! dar mai superba e fata ta care a crescut mare.
scriu repede si pe sarite ca am de pregatit micul dejun dar am citit tot..da-mi sufla sotu-n ceafa de foame
i-am luat pt prima data iaurt de la nestle, d-ala Yogo. l-a ras aseara! e mai dulce decat Humana si i-a placut mai mult
YLARI, tie vroiam sa-ti mai scriu. imi pare rau ca esti pusa in situatia de a te dispensa de subalterni, dar asta e..fii tare, ca daca ar fi altcineva in situatia ta, poate nu s-ar gandi de 2 ori. tu gandeste-te la binele tau. pup Evei cea mare si umblareata.
Cleo - si a mea se infige direct la cabluri
mai aveam de scris, dar mi-a expirat timpul. incerc sa mai intru mai tarziu.
va pup si sa aveti o zi superba alaturi de iubitii vostrii soti si copii, ca acu nu mai petrecem in 2 ziua asta ci in 3-4
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena 
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume 
YLARI spune:
| citat din mesajul lui ralu_t ca ylari fuge la barcelona si cleo la roma-nesimtitelor! ![]() ralu- de bebe albastrutudor www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor i believe in miracles...povestea noastra ![]() |

Mama, ce-am mai ras!!!!! Lasa ca va aducem si voua... pozeee!!!!

HAPPY ST. VALENTINE fetelor indragostitelor!!!!
la toate.YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Reallaura spune:
neata fetele...
si eu singura de ziua indragostitilor...oricum nu o serbam noi, dar macar mergeam in Auchan
asta e distractia de baza sambata...Bogdan e de garda..Mda...nu mai comentez.maine voia sa mergem si la piata, sa facem si curat, sa ne intalnim si cu finii si poate sa iesim si cu bb la o plimbare...nus tiu ce o fi in capul lui.
Oricum, ma oftic cum nu va spun, am nervi de azi dimineata.
Cleo de acord pentru intalneala, oricind, oriunde...cand se face frumos afara, ca sa nu infofolim prea tare bbeii.
mishuta zbor linistit!
Iulia distractie frumoasa cu prietena si sotii...ce ai mancat ma de ai spart, pui grill cu salata~????? Hai fugi d-acilea ca ma enervezi, eu am mancat gogosi cu gem aseara...m-a obligat soacramea si na, ce era sa fac, ea la adusese,, se straduise...ah, si paine...si-au luat masina de paine si sa mananc si eu sa vad cum e
.
Dar de acum o sa refuz, ca ma enervez singura...
| Citat: | ||
citat din mesajul lui YLARI
![]() ![]() ![]() ![]() Mama, ce-am mai ras!!!!! Lasa ca va aducem si voua... pozeee!!!!![]() ![]() ![]() HAPPY ST. VALENTINE fetelor indragostitelor!!!! la toate. |
Ylariiti convine, ha, sa razi??? si noi sa ne multumim si cu poze

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
YLARI spune:
| citat din mesajul lui iulia83 YLARI, tie vroiam sa-ti mai scriu. imi pare rau ca esti pusa in situatia de a te dispensa de subalterni, dar asta e..fii tare, ca daca ar fi altcineva in situatia ta, poate nu s-ar gandi de 2 ori. tu gandeste-te la binele tau. pup Evei cea mare si umblareata. Cleo - si a mea se infige direct la cabluri The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena ![]() Cand eram mica, mica cat o furnica... Dau petrecere Ma vezi live aici Acuma sunt mare Uite asa am venit pe lume ![]() |
Merci, Iulia
. Intr-adevar foarte naspa
Dar la fel mi-am zis si eu. Noroc ca totusi inca nu s-a pus problema disponibilizarilor.Si Eva roade la cabluri, mouse, si ce mai gaseste la indemana.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png