Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (270)
Raspunsuri - Pagina 14
diwana spune:
Sabina, m-am apucat sa-ti scriu care poze imi plac, dar dupa ce am tot pus link dupa link, am lasat-o balta, in primul rand fiindca erau multe care imi placeau, si apoi fiindca nu conteaza care imi plac mie, eu nu am suflet de artist
. Motivele pt. care, imi plac anumite poze sau tablouri, sunt convinsa ca sunt cele mai tampe, mai superficiale, mai lipsite de continut motive
, asa ca....
Sa nu se inteleaga Doamne fereste ca pozele tale nu sunt bune 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Marunzika, sper ca am remediat problema: poze caldute, nou noute
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
Va pup, va urez noapte buna (daca mai am cui, cred ca deja dormiti toate
)
filmulete Rares
Piticul se face mare
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina eu am fost rasfatata saptamana asta:) miercuri m-am vazut cu Bernix, si azi cu Roxana. Asa mai zic si eu mijloc de saptamana:) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Desenul Sofiei m-a lasat fara cuvinte,e tare talentata,sunt tare curioasa de evolutia ei...in familie aveti talentati in pictura/desen?
Ma gandeesc eu ca scoala organizeaza excursia aia nu?Atunci ai multe sanse de exponabile...altii cm stau?Au mai multe exponabile?
Eu caci iarasi am neuronul gravid...ma apropii din ce in ce mai rar de aparat...din pacate

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
Carpatina io cred ca aparatul e bun si mama modesta![]()
papanashule io's bine...oboseala si somnolenta parca m-u mai lasat.Ieri am fost la control si bb creste,e bine mrci.Vreau sa scanez ecogrfia.
Fara greturi mananc de toate...tocmaai am devorat un mini tort de amandina....si mai am 3 in frigider....pana la urma o sa stric surpriza de Valentine's day in ritmul asta...Vazut Ghighi meserias...ce bube si-a tras.Poze sunt jos lasemnatura in blog.
Erina taiteii tai suna tare bine,eu n-am facut niciodata in casa...sunt prea comoda
Plus ca o cnostinta cand face ne cheama de fiecare data,stie ca sunt innebunita dupa ei.
Imi pare mie sau in ultima vreme te-ai indreptat spre bucataria asiatica?![]()
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Erina spune:
Buna dimineata si Happy valentine's day!
Pentru voi:www.youtube.com/watch?v=WXtc-TH0Iv4" target="_blank">Shania Twain-You're still the one!
O zi magica va doresc!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Sabina spune:
Diwana, niciodata sa nu te sfiesti.
Eu cunosc mari fotogrtafi care dau altcuiva sa faca selectia finala. Nu e nicio rusine pt ei.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
ERina, Multumim de urare:)
din muzica usoara ie cel mai mult imi place cantecul asta de dragoste:
http://www.youtube.com/watch?v=kZSAkCdLzkg
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Sofia e pianista, nu canta la instrument cu corzi, poate de aceea. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Rox, daca stai bine sa te gandesti, si pianul e instrument cu corzi
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
slippers76 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Yaia
Si eu o sa intru in analele medicinei pt. descoperirea mea...[emoticon ce-si freaca mainile cu satisfactie] Sper ca Maine-Poimaine e bine...chiar, maine-poimaine e ziua ei (in mai adica) si auzisi ca se pregateste deja? ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Maine-poimaine e virusata rau. Aseara am crezut ca ajungem la urgenta ca nu-i mai scadea febra sub 39 cu 5 cu nimic. Poate merge cu Skittles...
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts