Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (270)
Raspunsuri - Pagina 13
ceamica spune:
sa nu credeti ca am fugit si de data asta !
de trei zile l-a imbratisat febra pe sebastian si parca a prins drag de el! mai jos de 38,5(o singura data) sub nici o forma , dar cel mai grav este ca faza de platou a ramas la 39,6 . Daca l-a inceput eu eram ok acum sunt din ce in ce mai stresata pana nu vad ca-i apare afurisita de eruptie . Are ce zicea adimercedes parca , ROZEOLA (roseola infantum ).
de abia mai reusesc sa-l hranesc , apa , sucurile am reusit cu seringa fiindca este distractie ptr el!
luptam cu antitermice si dusuri ca altceva nu avem ce face!
asteptam sa treaca raul !
si ptr ca cineva a decis ca nu ne ajungea doar atata , am ramas si fara net!
incerc sa va mai spun mai tarziu dupa ce reusesc sa-l mai linistesc un pic
Roxali spune:
Bine ati venit Kriss si Lia
Kriss nu te mai gandi la conditiile de cazare...in Ro e greu sa gasesti calitate-pret.
Papanash mai omorat cu Nemo...eu stiu ca am baiat mai mare![]()
Erina lasa cartile de bucate ca ne imbolnavesti...apucate de spaniola, parca asa iti propusesei![]()
Spune-mi cum ai "colorat" numele la semnatura cnd ai timp
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
papanash spune:
Marunzika, cum mai pana in mai ? Eu am singurul barbat pretentios ? 2 camasi/zi,ziua de lucru 12 ore, mai trag chiulul cateodata dar cand il vad imbracat cu o camasa calcata de el
imi trece, asa ca ma apuc iar de calcat.
actimel nu i-am dat, noi am ramas fani tnuva.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Erina,si eu sunt fan paste de orez. cine intreba de unde, eu am cumparat din dragonul rosu sau megaimage.
Cecilia, nu era vorba de o pensiune ieftina, e vorba de www.vilabran.ro/" target="_blank">complexul asta, vad ca au mai facut cateva vile de cand am fost ultima oara.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Roxali spune:
Kriss , deci si tu esti nasa...
Marunzescule , cattiva cred ca e mai mult furba
...Actimel ii dau juniorului...cand era mai mic am folosit doar omeopaticele...e bun si laptic decat deloc...a mea cand papa prea mult la pranz sau o dor maselutele e imediat la dieta![]()
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
babylina spune:
Adimercedes multumesc mult pentru sfaturi. O sa imi printez postarea ta si ma apuc de treaba. Nu m-am suparat la postarea lui Bernix. A picat pe o stare mai proasta a mea. M-am simtit aiurea ( adevarul doare
) stiu ca are dreptate. Eu insumi ma invinovatesc de multe.
Inclusiv de faptul ca am avut o atitudine prea relaxata la problema mancatului.
Multumesc mult pentru sfaturile tale. 

babylina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza si o dedicatie muzicala de la noi: Chris Spheeris - Eros http://www.youtube.com/watch?v=X4V9awsmKpQ Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 Poze |
......multumim frumos! Imi place foarte mult Chris Spheeris
diwana spune:
Roxana, Cecilia, intoarcem pupicii, si mai punem si in plus 
Erina, ce top model ai! E inaltuta bine
. Eu sunt multumita daca o sa fie inalt cat tati. Daca o fi si mai inalt, si mai bine, numa sa nu fie cat mine
M-a pus barbatu-meu sa salvez reteta ta ![]()
Mandarinuta, felicitari pt. revizie 
Melania, lasa ca va manca maine mai bine 
Kriss bine ai revenit. Ma bucur ca vestile sunt bune, si va doresc distractie frumoasa la Bran. Despre dormit, cred ca deja majoritatea au doar un somn pe zi, asa ca Alessia e in grafic ![]()
Lia aveti niste date tehnice
. E si frumoasa foc
. M-a induiosat foarte tare cand ai zis ca vrea sa-i ia pe copii de manuta 
Erina, te-ai tinut tare? Dar minitartele alea si inghetata au rezistat? ![]()
Marta iti tin pumnii sa ajungi la greutatea dorita. Tine-mi-i si tu mie
Distractie faina la munte!
Gabriela, am iesit si noi azi toti trei, dar Rares a fost super incantat de zapada, n-a vrut sa vina acasa, l-am luat pe sus si plangand. Sper sa fie frumos si maine, sa-l mai scoatem.
Roxana, si la noi stau sa iasa caninii de jos, cei de sus sunt iesiti deja, dar musca si Rares tot ce prinde, si azi a fost suparat in prima parte a zilei, orice interdictie era o catastrofa pt. el. Mai au un pic si scapa de chinul asta saracutii.
Marunziko, io zic ca de la dinti are un asemenea "apetiti" Asa si fiu-meu in cateva zile in ultima vreme. Eu i-am dat de vreo 6 ori Actimel. A! pai eu calc de 3 ori max. pe an (si nu va ganditi ca atunci calc nu stiu cate rufe, una sau doua chestii o data
)
Offf Ceamica, greu pe voi. Insanatosire grabnica 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
diwana spune:
poze caldute, nou noute
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Marunzika spune:
Roxali pai normal ca e furba, dar cand face boacane eu ii spun reao, iar ea zice "eaooo", iar cand spun cattiva, zice "tattiva". Cred ca toti sunt la varsta asta smecherasi!
papanasho pupam Ghighi triciclistul! Si pe mamica lui vrednicuta foc! Eu nu as fi in stare sa calc in fiecare zi; cand avem nevoie de ceva lucrusoare, arunc patura pe jos si prestez rapid, iar celelalte se strang intr-un munte imens. Iar cand gluma se ingroasa atunci scot masa si bag statia cu aburi si cam in 5h sunt gata!
diwana nu pot vedea pozele, e link-ul gresit?
Vazut si eu poze multe cu bebei minunati!
Yannisa Milena
24.08.2007