Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (269)
Raspunsuri - Pagina 20
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Bravo pentru vestile bune, betty ! Tinem pumnii stransi in continuare ! Si daca doresti gemeni... atunci asa sa fie ! Maria, m-a dat gata romantismul lui Alex. Ce draguti sunt acum... Ai un baiat nemaipomenit, sa stii ! Are toate calitatile pe care le-au insirat fetele mai devreme, asa ca nu le mai repet. Iar surioara lui... foarte dulce si la fel de expresiva Multumim mult pt poze ! Ma bucur mult ca te-ai mobilizat si ti-ai facut timp si pt noi ( si pt sufletelul tau, stiu ca te simti bine aici, alaturi de noi ) ![]() Am vazut azi o gramada de copilasi frumosi, care mai de care mai simpatic si motzat ! Sunt minunati, cu totii ! Nu ii mai enumar, ca-i stiti f.bine - dar sa stiti ca i-am vazut pe toti ! ![]() ![]() ![]() Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
Multumesc mult
,asa este mi-a crescut baiatul mare ,imi pare bine ca chiar daca sta intre tot felul de copii prin cantonamente ,nu sa lasat influentat de comportamentul unora ,ne spune acasa ca unii injura,altii se leaga de fete ,le vb urat..Sper doar ca sensibilitatea si romantismul lui sa fie apreciate,in ziua de azi nici nu sti cum e mai bine ,dar mai e pana or incepe problemele adevarate ...
bikmaria spune:
Betty
tinem pumni stransi,te asteptam cu vestea cea mare ,daca gemeni vrei,gemeni sa fie ,iar din doi bb macar unul sa fie fetita
,
Rox multumesc
,esti tare dulce .
Erina, Mandarinuta multumim,Erina si Teo are mare atractie la telecomenzi ,le foloseste ca pe telefoane mobile ,se plimba prin toata casa cu cate una la ureche si vorbeste
bikmaria spune:
Sabina
,o sa ne astepte vremuri grele ,dar tare frumoase ,important este sa fim alaturi de ei sa le fim prieteni .
LUY sper sa gasesti cea mai buna gradinita,iar Maria sa se acomodeze foarte usor 
Am plecat la servici
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina vaai, Yaia, imi pare tare rau, Insanatosire grabnica! Poate sa ia Doamne fereste Tudor varciela? ca e acelasi virus ![]() |
Mersi.

Am intrebat medicul, a zis ca e putin probabil, ca ar putea lua doar daca ar atinge eruptia mea, ceea ce nu are cum sa faca...adica ma imbrac chiar si prin casa...
Dar tipa nu prea stia de ea, ca m-a trimis la birou, desi sunt cobza si mi-a dat doar un amarat de sirop de tuse pt. raceala mea...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Yaia, sanatate multa ma bucur ca Tudor a scapat de virus, parca tot bronsiolita avea? |
Mersi.

De data asta Tudor a avut bronsita obstructiva.
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
vezi ca ai niste oscillum pe acasa.. 3 prima zi ,2 a 2a zi,1 in ultima zi... |
Da, l-am gasit...dar tot usturoiul si ceaiul cu miere si lamaie sa traiasca...eu mi-s pt. tratamente naturiste cand se poate trata si asa...
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 yaia - of, nasol cu zona zoster.ai grija de tudor sa nu faca varicela! si voua. |
Eu am bagat virusul intr-o sedinta si i-am spus sa nu-l prind pe langa Tudor ca-i rup picioarele...el mi-a ras in nas...cica n-are picioare!
Mai mult de atat, ce pot sa fac?
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui bikmaria sa va povestesc ce ganduri are fi-miu ,imi tot zice de marti daca pot sa-i dau si lui 10 lei vineri,il intreb pt ce-i trebuie ,se codeste el un pic ,dar imi spune pana la urma :vrea vineri sa scoata si el o fata la cofetarie ca doar e ziua indragostitilor ,ii promit ca-i dau si gata discutia .Azi pana sa plece la scoala deschide iar subiectul,imi zice: "Mami nu ma incurci maine? -Cu ce? intreb eu. -Pai imi dai bani pt cofetarie... Ii spun eu sa stea fara grija ,il intreb ce poate sa cumpere cu 10 lei ,i-am zis ca poate sa i-a o prajitura sa o imparta amandoi si un suc la doua paie nici nu realizezi tu cate avem noi tinerii de discutat ![]() oare m-am ramolit eu asa tare? |
Da!
Mario, cum, bre, uitasi cate sunt de discutat la 12 ani?
E clar ca te-ai ramolit. Cand i-ai promis ca ii dai 20 de lei si el a zis ca ii cumpara fetii si o floare sau o inimioara de ciocolata, trebuia sa-l educi pe baiat: Nu, iti dau dublu ca sa scoti 2 fete la cofetarie!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Multumesc pentru raspunsul legat de omega3. |
Omega 3 se gaseste in pestele de apa rece, asa numitii 'cold water oily fish', gen somon, macrou, hering, sardine...chiar si tonul are, dar in cantitate mai mica...si cu tonul se pescuiesc si delfini, din greseala, uneori...Deci de doua ori pe saptamana peste si e de ajuns...Unde mai pui ca acizii astia grasi se gasesc in cantitati mai mici si in kiwi de exemplu, in oua, carne si altele. Deci daca e dieta echilibrata, nu trebuie suplimente.
Apropo, nu e nimic sigur, dar cica acizii grasi ar ajuta si la anumite boli gen ADHD, autism...
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, cred ca e neplacuta problema ta. Sanatate multa, sa scapi repejor. Nu se poate lua ceva? Un cortizon, o chestie? Carpatina, nu te lua dupa Moldoveanca, nepotii cu gropite nu ies musai din parinti cu gropite. Iaca noi nu avem nici o gropita, desi Bubu e posesor de una bucata. |
Taaaare neplacuta, ma mananca de...Mersi
, sper sa scap repede! Iau deja Aciclovir Hexal si pt. mancarime iau Cetirizin.Auzi, dar vecinu' sau postasu' nu au gropitze in obraji?
Poze

Are toate calitatile pe care le-au insirat fetele mai devreme, asa ca nu le mai repet. Iar surioara lui... foarte dulce si la fel de expresiva
Maria Teodora
( 25 august 2007 )