Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (269)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Cecilia, multa sanatate lui Cristian!

Yaia, insanatosire grabnica!

Prisi, frumoasa carliontata!

Luy, eu ii dau Atoniei lapte de vaca -Cedra Napolact dimineata cu cereale (fulgi de orez brun sau de porumb), manaca singurita cu lingurita si il bea si din cana normala sau cu cioc.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Maria, ce frumoasa e Teo!

L-am admirat si e Vladut cel chipes de mami moldoveanca!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Maria, m-a terminat Alex al tau.
cand ma gandesc ce m-asteaptaaaaaaa.............
Teo si cu tine sunteti niste frumoase!

madarinuta, dupa amiaza iesi cu ea? daca e vreme buna, ofcorz

Babylina, si eu sper ca te vei linisti, ai mai multa incredere in copilul tau

Moldoveanco, ce grasunel dulce ai tu acolo!
Rox, Gh a patit si buba 2 la buza azi:((((
cumintii nostri o iau pe urmele surorilor. Ghinion as zice....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabinutz, cred ca o sa iesim dupa-amiaza, dupa ce se trezeste, dupa 4. te sun daca iesim.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Daria a luat 2 telecomenzi si le tot vorbeste. a desfacut capacul la una si a ratacit o baterie. Acum le tot spune ceva...

Le vorbeste? Ca a mea le foloseste drept telefoane mobile si vorbeste la ele . Sa vezi ce intonatii are cateodata!

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

carpatina, n-am ratat intrebarea ta, insa am vrut sa-mi fac bine temele asa ca am incarcat niste poze
Nasica mica e ditamai bebeloiul de 6 kg la 2 luni, in conditiile in care Maria a avut 5 kg la varsta aceea, iar la nastere au avut amandoua 2.8 kg . Si Bianca este hranita exclusiv la san, asadar are mami lapte bun ! Este sanatoasa si cuminte, norocul mamicii care trebuie sa aiba singura grija de ea ( nasul e mai tot timpul in delegatii ) si in plus sa si lucreze de acasa. Este foarte greu pt prietena mea, imi dau seama, chiar daca ea nu se plange. Spera ca in luna mai sa obtina mama ei viza si sa vina s-o ajute.
Oricum, ceea ce este cel mai important, este ca sunt foarte fericiti si impliniti ! Sunt si eu fericita pentru ei si-mi place sa cred ca am si eu un merit in toata "afacerea" asta, ca i-am insuflat si prietenei mele dorinta de a avea un copil .

Mandarinutza, multumesc mult pt raspuns. Laptele este semi-degresat ? Pediatra m-a sfatuit sa incerc sa o invat cu gustul laptelui de vaca dat din canita, dar am uitat s-o intreb daca e bun cel de 1,5% grasime.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Ieri ma apucasem sa caut pe net informatii despre gradinite din sectorul 4. Are mami fetitza mare, in curand merge la gradi
Dar zau ca nu stiu exact ce inseamna "gradinita buna" . Am zis ca o sa-mi scriu pe o hartie cerintele care mi se par importante si dupa aceea ma mai consult si cu voi. Pt ca ar cam trebui sa demarez operatiunea de prospectare, as vrea sa inceapa de la inceputul lui iunie, sa avem si noi 2 luni de acomodare. Mi se strange inima cand ma gandesc cat de putin timp voi petrece alaturi de ea comparativ cu acum, cand suntem nedespartite... Acum imi dau seama imediat ce vrea, comunicam f.bine - sunt convinsa ca atunci nu va mai fi la fel

Mergi la inceput

Cecilia, multa sanatate lui Cristi, imi pare tare rau ca e bolnavior, stiu cat a chinuit-o si pe Maria bronsiolita asta. Multi pupici micului vorbaret ( asta cu "dana dotol" m-a terminat )
Yaia, multa sanatate si voua ! Nu stiu ce-i zona zoster asta, dar nu-mi suna deloc bine. Tinem pumnii sa va inzdraveniti rapid !

greyeras, sper sa primim vesti mai bune de la voi maine.

Sabina, chiar ca este f. talentata Sofia, si mie mi-a placut mult desenul, dar n-am fost niciodata in stare sa fac asa minunatie ! Bravo !

Gata, ma bag si eu in patut, vreau sa mai citesc cateva pagini ( din "Anna Karenina" momentan ). Vise placute tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna dimineata ,am facut pentru toate fetele ,eu deja am terminat una ,imi prinde tare bine jumatatea asta de ora pana plec la servici sa o petrec alaturi de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Tare frumusica Teodora, dar ce face... canta sau recita poezii?

nici gropita nu se lasa mai prejos.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

nu recita poezii,canta pe limba ei si dansa la un moment dat ,era asa comica ...

Mergi la inceput