Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (269)
Raspunsuri - Pagina 18
moldoveanca spune:
Multumesc Erina,are 13 kg e un mare papacios
Intentionam sa ne punem la Iasi aer conditionat si am auzit ca ar fi bune desi cam scumpe.Asteptam o oferta de la o frima sa vedem ce si cum.
mami fericita de Vladut Dominic
Roxana_G spune:
Cecilia, exceptand bronsiolita, vestile sunt bune la revizie. Multa sanatate lui Cristi. Am cautat si eu ceva incaltari azi, insa in Baneasa nu au Leonardo. Pana la urma nu am luat nimic.
Yaia, cred ca e neplacuta problema ta. Sanatate multa, sa scapi repejor. Nu se poate lua ceva? Un cortizon, o chestie?
Maria, este superba Teo vedeta pop, de fapt amandoua sunteti niste frumoase. Pozele acelea in care stati lipite una de alta sunt minunate.
Moldoveanca, Vladutz e minunat, tot asa zambaret vad ca a ramas.
Carpatina, nu te lua dupa Moldoveanca, nepotii cu gropite nu ies musai din parinti cu gropite. Iaca noi nu avem nici o gropita, desi Bubu e posesor de una bucata.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Moldoveanca, noi avem Daikin in toata casa si sunt multumita de ele.
Maria, asadar pe langa calitatile enumerate de Sabina, fotbalistul tau este romantic, galant si intelept. Foarte frumos!
Cumatra, sa stii ca nu pretindeam musai zestre Mirunei, e de ajuns ca e frumoasa. Sa puna mana Bubu sa ii ia tot ce are nevoie!
Rox , mamica
betty78 spune:

Dupa cum v-am promis revin cu raportul: la eco a fost ok; a mai iesit soarele pe strada mea, analizele de sange au iesit si alea bine si am si 7 outze: unele mai mari altele mai mici, mi-au mai prelungit tratamentul cu inca o zi, ca sa mai creasca si sa se maturizeze. Pe luni am punctia si o sa vedem cate outze sunt de fapt si apoi pana miercuri vad cati embrioni o sa am... I-am spus doctorului ca vreau gemeni![]()
In schimb ma doare burtica f tare si retin lichide
Am vazut poze cu papanasi si domnisoare foarte frumoase.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Azi dupa 5 saptamani de pauza l-am dus pe Mario din nou la gradinita. Tare sper sa nu mai avem probleme, deja i-am facut prevenarul si ma bate gandul sa fac si meningococ-ul sau cum se numeste. O sa intreb medicul pediatru cand as putea sa il fac.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Betty, ce bine ca ai vesti bune, cred ca mai ai doar putin si te trecem iar la burtici.
Tinem pumnii pentru Mario sa nu se mai imbolnaveasca.
Rox , mamica
luy spune:
Bravo pentru vestile bune, betty ! Tinem pumnii stransi in continuare ! Si daca doresti gemeni... atunci asa sa fie !
Maria, m-a dat gata romantismul lui Alex. Ce draguti sunt acum... Ai un baiat nemaipomenit, sa stii !
Are toate calitatile pe care le-au insirat fetele mai devreme, asa ca nu le mai repet. Iar surioara lui... foarte dulce si la fel de expresiva
Multumim mult pt poze ! Ma bucur mult ca te-ai mobilizat si ti-ai facut timp si pt noi ( si pt sufletelul tau, stiu ca te simti bine aici, alaturi de noi ) 
Am vazut azi o gramada de copilasi frumosi, care mai de care mai simpatic si motzat ! Sunt minunati, cu totii ! Nu ii mai enumar, ca-i stiti f.bine - dar sa stiti ca i-am vazut pe toti ! 

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Roxana_G spune:
Uitasem sa va spun, Bubu e iar vanat si umflat la ochi, a alergat cu telecomanda si s-a aruncat pe pat cu ea in mana si se pare ca s-a lovit. Cel putin asa a zis bona. Arata tare rau mititelul, dar nu pare sa fie prea grav, probabil se resoarbe repejor.
In sfarsit isi tine si el bibe singur. De putut putea si pana acum, insa nu voia. De cateva zile nu mai vrea sa il tin in brate, se aseaza singur pe canapea si imita exact pozitia Alexandrei, iar a refuzat si sa ii sustin biberonul. Oricum ultima parte o bea in mers prin casa, dar azi a vrut sa bea tot singurel.
Cam asta de la noi, ma retrag la nani, sau ma rog, mai citesc maxim 10 min pe forumuri acvaristice. Deh, mi-am gasit preocupari ca poate nu aveam destule. Oricum mi-a fost util ce am citit, nu prea mancau pestii, azi am schimbat hrana dupa cum am citit pe acolo si s-au batut pe mancare.
Gata, noapte buna si linistita!
Rox , mamica
mandarinutza spune:
Buna seara!
M-am delectat cu o multime de poze frumoase!
L-am admirat pe Mihnutu catarator in actiunie, ce haios e! Teodora eu ii dau Antoniei dovlecei umpluti cu carne de vacuta si musaca tot cu carne de vacuta/manzat.
Si am vazut si un James Bond elegant si zambaret 
Si nu pot sa nu il remarc pefrumosul Robert in tinuta deosebita tricotata de mamica lui talentata!![]()
Sabinutz, ce dulce e Gheo! Sunteti in Buc, nu iesiti prin parc? Eu maine stau acasa cu Antonia, ca are mamaie o treaba, dar dimineata ma duc cu ea la dr. Palicari la control, ca nu am mai fost din octombrie.
Greyeras, multa sanatate Adelinei!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
babylina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix babylina, no offence, da' io zic ca problema e la tine, nu la copil. In tot ce-ai postat pana acum esti speriata, ti-e frica, nu sti ce sa faci: gafaie si ti-e frica sa aiba ceva la inima, ti-e frica sa nu-i dai sa suga, ti-e frica fiindca nu mananca, ti-e frica din cauza unor eventuali paraziti intestinali, dar nu faci analize ca sa-i poti trata. Tu cum te-ai simti daca cineva drag tie te-ar tine de maini si ti-ar indesa mancarea pe gat? Sau daca ti-ar da sa mananci ceva ce nu-ti place? POate spanacul nu-i place si de-asta il refuza. Zici ca ai urmarit forumul cu ceva vreme inainte de a scrie. POate ti-a scapat, sau n-ai luat in seama ceea ce a postat adimercedes: faptul ca bb vrea sa manance singur e semn de independenta si trebuie incurajat. POate e cazul sa-i oferi ceva ce poate manca singur cu manuta lui si sa risipeasca cat mai putin: paste, pilaf, perisoare, musaca. Serios, calmeaza-te si trateaza-ti copilul ca pe egalul tau care are gusturi personale, toane, preferinte la fel ca tine. Nici io nu-s de parere sa-i refuzi sanul, cel putin nu acum. Incearca totusi sa-l alaptezi la cel putin juma de ora inainte de masa principala care-i aprox la aceeasi ora. Ii oferi mancarea si daca nu vrea, asta e, strangi si astepti masa urmatoare. In timp se va obisnui cu programul meselor si poate va manca mai bine. sper ca n-am fost prea dura si ca vei intelege ca-ti spun toate astea cu toata prietenia si intelegerea unei mane de copil mofturos, inca alaptat si mai slab decat al tau. By the way, Bogdan e f bine ca greutate. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2 www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi |
Putin cam dura, dar retin sfaturile bune cu multumiri.

Poate ai dreptate si sunt putin cam sperioasa ( putin mai mult ) si poate ( asta sigur) folosesc prea mult cuvantul "frica".
Ma refeream la : 1 faptul ca atunci cand face ceva scoate un sunet ca si cum s-ar opinti, nu face mereu, alearga e activ. Pediatra mi-a zis de inima , chiar nu ma gandeam la asa ceva.
2. Am primit multe sfaturi ca sa il intarc, dar ma gandesc ( poate am cresit si gresesc crezind asta) ca daca nu mananca mancare macar lapte sa manance.
3. Intr-adevar mi-e frica ca o sa capete probleme de sanatate fiindca nu mananca. Am incercat intai cu varianta, " lasa ca mananca el, nu ma stresez, dar vad ca nu merge. Stiu ca am gresit cand i-am dat putin fortat.
4. I-am facut analize , sange si coprocultura. Nu a iesit nimic. Pediatra a zis ca e o valoare usor crescuta undeva si ca e bine sa ii dam Zentel. De asta mi-a zis si pana sa ii fac analize.
5. Spanac ii dau pentru ca e singura chestie din care a mancat mereu . E singura mancare din care a reusit sa manance un castronel.
Imi cer scuze ca am comentat putin , repet am retinut sfaturile bune cu multumiri. Sunt in continuare ochi si urechi la tot ce se discuta pe tema asta .Cresc si eu ca mama alaturi de copilul meu.