Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (269)
Raspunsuri - Pagina 17
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bikmaria Mi-am facut timp si am pus cateva poze cu Teodora (recunosc ,mai mult de frica ,m-a avertizat cuscra ca-mi ramane fata nemaritata Daca doriti sa ne vedeti: http://good-times.webshots.com/album/570050646cZcLNJ BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi |
gata,gata,m-ai convinssssss

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
| citat din mesajul lui moldoveanca Poate va era dor de Vladut http://entertainment.webshots.com/photo/2352127720102537454BsYJna mami fericita de Vladut Dominic |
vaaiiiii,ce dulce eeeee

!sar'na pt retete!

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
bikmaria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
gata,gata,m-ai convinssssss ![]() ![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
pai nu doar pe tine trebuie sa te convingem,trebuie sa convingem si pe micutul mancacios
,apropo tot cam asa mananca si Teo
cumatra s-a scos
;Prisi ii pregatise si cufaru' de zestre lu' Miru
;am vazut ca si nor'mea are ceva bijuuri,tre sa ,,lucrez'' la imobiliare si 

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
bikmaria spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora cumatra s-a scos ;Prisi ii pregatise si cufaru' de zestre lu' Miru ;am vazut ca si nor'mea are ceva bijuuri,tre sa ,,lucrez'' la imobiliare si ![]() ![]() ![]() ![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
are,are bijuterii,a primit la botez 3 perechi de cercei si 4 inele ,iar la motz bratara si lantisor ,eu nici cand m-am maritat nu aveam atata aur
cecilia L spune:
Tare frumusica Teodora, dar ce face... canta sau recita poezii
?
nici gropita nu se lasa mai prejos.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Erina spune:
Buna seara!
Maria ce frumoasa e Teo!!! Mi-a placut primul colaj, zici ca e rapper-itza. Nu mai spun ca salopeta hanorac e una dintre marcile mele preferate.
Super tare Alex! Adevarul e ca in ziua de astazi copiii sunt foarte dezghetati. Am si eu un nepotel de 12 ani, il cheama tot Alexandru. Ducea flori la fete de pe la gradinita. Coincidenta
e ca si el joaca portar in echipa de juniori Ceahlaul si vad ca pina acum a reusit sa mentina si sportul si scoala numai la foarte bine.
Emotii putine pentru miine iti doresc.
Moldoveanca, tare dulce e Vladut!
E si super bine facut! Cite kg ziceai ca are?
Multumesc
pentru raspunsul legat de omega3.
Cecilia, foarte bune datele revuiziei!
Abia astept sa mergem si noi saptamina viitoare sa vedem cum mai stam.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Moldoveanca multumim pentru retete.
intradevar Daikin sunt cele mai bune. In toate apatamentele din Japonia am avut marca asta, sunt silentioase, fiabile si usor de setat.
Si apartamentul asta are Daikin dar nu l-am folosit inca.
Erina spune:
Mami 25 sper sa rezolvi problema locativa, sa fii linistita si fericita pe timpul sarcinii.
Erina spune:
Daria a luat 2 telecomenzi si le tot vorbeste. a desfacut capacul la una si a ratacit o baterie. Acum le tot spune ceva...
Il asteapta pe tati care din nou vine tirziu.
Adevarul e ca nu le poti avea pe toate!