Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (269)
Raspunsuri - Pagina 16
moldoveanca spune:
Hai ma Carpatino sa ne incuscrim daca vrei nepoti cu gropite ,asta daca nu e promisa Ioana,nu de alta da copilu meu e pasnic nu se baga la dueluri

mami fericita de Vladut Dominic
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Poate va era dor de Vladut http://entertainment.webshots.com/photo/2352127720102537454BsYJna mami fericita de Vladut Dominic |
ce baiat frumos,rosior in obrajori

bikmaria spune:
| citat din mesajul lui Sabina erata: daca e fotbalistu lu maria, se schimba treaba, ce e frumos, destept si binecrescut:D uitati ce mi-au vazut mie ochii: http://picasaweb.google.co.uk/lh/photo/s_jq2EA7tdLh7DMTIuLngw?feat=directlink Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Foarte talentata frumoasa ta
,Il voi arata si fotbalistului meu cand vine acasa

moldoveanca spune:
Multumim ,multumim toti sunt niste frumosi ca la ce mamici si tatici au nu se putea altfel
bikmaria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Mihaileascoooo.. prima poza, stanga (cum te uiti la ecran) jos.. e facuta dupa ce-a citit nora-ta ca te-ai "dat" la Mirunica... Inca o abatere d'asta si .. esti halita! ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
nu-mi speria cuscra
moldoveanca spune:
O intrebare am si eu la voi.Are cineva aparat de aer conditionat Daikin?Multumite?
bikmaria spune:
sa va povestesc ce ganduri are fi-miu
,imi tot zice de marti daca pot sa-i dau si lui 10 lei vineri,il intreb pt ce-i trebuie ,se codeste el un pic ,dar imi spune pana la urma :
vrea vineri sa scoata si el o fata la cofetarie ca doar e ziua indragostitilor
,ii promit ca-i dau si gata discutia .
Azi pana sa plece la scoala deschide iar subiectul,imi zice:
"Mami nu ma incurci maine?
-Cu ce? intreb eu.
-Pai imi dai bani pt cofetarie...
Ii spun eu sa stea fara grija ,il intreb ce poate sa cumpere cu 10 lei ,i-am zis ca poate sa i-a o prajitura sa o imparta amandoi si un suc la doua paie
,i-am promis 20 lei ,bucuros mi-a spus ca la asa buget se incropeste si de o floare sau o inimioara de ciocolata
,l-am mai intrebat cam ce vor discuta ei doi la cofetarie si stiti ce mi-a raspuns?
nici nu realizezi tu cate avem noi tinerii de discutat
oare m-am ramolit eu asa tare? nu are decat 12 ani jumate ...
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca O intrebare am si eu la voi.Are cineva aparat de aer conditionat Daikin?Multumite? mami fericita de Vladut Dominic |
Roxana are!

Sunt cele mai performante pe piatza romaneasca,dar si cele mai scumpe

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Mihaileascoooo.. prima poza, stanga (cum te uiti la ecran) jos.. e facuta dupa ce-a citit nora-ta ca te-ai "dat" la Mirunica... Inca o abatere d'asta si .. esti halita! ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
bikmaria spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
![]() ![]() ![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
sper ca nu razi de privirea feti mele