Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (269)
Raspunsuri - Pagina 21
Yaia spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui betty78![]() Dupa cum v-am promis revin cu raportul: la eco a fost ok; a mai iesit soarele pe strada mea, analizele de sange au iesit si alea bine si am si 7 outze: unele mai mari altele mai mici, mi-au mai prelungit tratamentul cu inca o zi, ca sa mai creasca si sa se maturizeze. Pe luni am punctia si o sa vedem cate outze sunt de fapt si apoi pana miercuri vad cati embrioni o sa am... I-am spus doctorului ca vreau gemeni |
Sper vesti! Bravo, tare ma bucur. Hai, calmeaza-te, ca totul o sa fie bine.
Auzi, tu chiar vrei gemeni? Adica de doua ori mai greu? Ca ai doar 40 si ceva de kile...adica...e greu.
Sa iasa asa cum iti doresti, Betty! Lasam gluma de mai sus la o parte si tinem serios pumnii stransi sa iasa cum iti doresti!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Yaia, insanatosire grabnica! |
Multumesc!

Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina Maria, m-a terminat Alex al tau. Rox, Gh a patit si buba 2 la buza azi:(((( cumintii nostri o iau pe urmele surorilor. Ghinion as zice.... |
Asta inseamna ca are Sofia unda verde la fotbalisti?
Eu as zice ca e genetic...deci tu esti de vina!
Poze
alehiam spune:
| citat din mesajul lui Yaia Omega 3 se gaseste in pestele de apa rece, asa numitii 'cold water oily fish', gen somon, macrou, hering, sardine...chiar si tonul are, dar in cantitate mai mica...si cu tonul se pescuiesc si delfini, din greseala, uneori...Deci de doua ori pe saptamana peste si e de ajuns...Unde mai pui ca acizii astia grasi se gasesc in cantitati mai mici si in kiwi de exemplu, in oua, carne si altele. Deci daca e dieta echilibrata, nu trebuie suplimente. Apropo, nu e nimic sigur, dar cica acizii grasi ar ajuta si la anumite boli gen ADHD, autism... ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Dar in cazul in care copilul nu poate manca peste? Cred ca ar trebui cautate alte surse de omega 3. Asa ca daca mai stiti si alte surse naturale de omega 3 in afara de uleiul de in, as vrea sa aflu si eu.
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui luy ... si-mi place sa cred ca am si eu un merit in toata "afacerea" asta, ca i-am insuflat si prietenei mele dorinta de a avea un copil Mandarinutza, multumesc mult pt raspuns. Laptele este semi-degresat ? Pediatra m-a sfatuit sa incerc sa o invat cu gustul laptelui de vaca dat din canita, dar am uitat s-o intreb daca e bun cel de 1,5% grasime. |
Daca te face sa te simti bine, ...s-o crezi tu!
Si noi dam tot lapte de vaca. La gradinita le dau cu 0% grasimi, caci aici copii au probleme cu obezitatea. Dar acasa ii dau cu 1,7% grasimi in mod normal, iar o data pe saptamana iau o cutie de lapte gras cu 3,5% grasimi.
Poze
mandarinutza spune:
Luy, eu ii dau lapte nedegresat-rosu. Din ce mi-a siz dr, pana la 2 ani nu prea se dau iaurturi,lapte degresate, dupa 2 ani in functie de greutatea copilul presupun.
Betty, bravo pentru vestile bune!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui luy Ieri ma apucasem sa caut pe net informatii despre gradinite din sectorul 4. Are mami fetitza mare, in curand merge la gradi Dar zau ca nu stiu exact ce inseamna "gradinita buna" . Am zis ca o sa-mi scriu pe o hartie cerintele care mi se par importante si dupa aceea ma mai consult si cu voi. Pt ca ar cam trebui sa demarez operatiunea de prospectare, as vrea sa inceapa de la inceputul lui iunie, sa avem si noi 2 luni de acomodare. Mi se strange inima cand ma gandesc cat de putin timp voi petrece alaturi de ea comparativ cu acum, cand suntem nedespartite... Acum imi dau seama imediat ce vrea, comunicam f.bine - sunt convinsa ca atunci nu va mai fi la fel ![]() |
Nu va fi la fel, dar va fi bine pentru amandoua, crede-ma. E o noua etapa si abia o sa astepti sa se termine ziua de lucru sa ajungi la Me. Dar si cand vor aparea boli si stati iar acasa impreuna o sa asteptai amandoua cu nerabdare sa o duci din nou la gradi...ea o sa se plictiseasca acasa si tu o sa fii obosita din cauza ca o sa te solicite peste masura (nu stiu ce le fac la gradi
Cel mai important la o gradinita e siguranta copilului: educatoare rabdatoare, calme, iubitoare, in niciun caz plictisite, rastite si indiferente. Apoi curatenia, mancarea e importanta si somnul. Daca au activitati frumoase, e foarte bine. Si e important sa fie copii cam de aceeasi varsta. Cel putin asta e la noi.
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui luy Yaia, multa sanatate si voua ! Nu stiu ce-i zona zoster asta, dar nu-mi suna deloc bine. Tinem pumnii sa va inzdraveniti rapid ! ![]() |
Zona Zoster e virusul de varicela care s-a 'trezit' si mi-a dat cateva iritatii de-a lungul unor nervi, in special in zona intercostala...mancarime si durere locala.
Multumim!

Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alehiam
Dar in cazul in care copilul nu poate manca peste? Cred ca ar trebui cautate alte surse de omega 3. Asa ca daca mai stiti si alte surse naturale de omega 3 in afara de uleiul de in, as vrea sa aflu si eu. Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) |
Am scris mai sus, carne, oua, kiwi...mai sunt si fructele de padure gen merisor, zmeura sau mure, apoi in diferite tipuri de nuci mai sunt acizii grasi pe care ii vrei tu.
Poze
Yaia spune:
E timpul sa fac o pauza de capitol nou.
Poze

. Am zis ca o sa-mi scriu pe o hartie cerintele care mi se par importante si dupa aceea ma mai consult si cu voi. Pt ca ar cam trebui sa demarez operatiunea de prospectare, as vrea sa inceapa de la inceputul lui iunie, sa avem si noi 2 luni de acomodare. Mi se strange inima cand ma gandesc cat de putin timp voi petrece alaturi de ea comparativ cu acum, cand suntem nedespartite... Acum imi dau seama imediat ce vrea, comunicam f.bine - sunt convinsa ca atunci nu va mai fi la fel