Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Babymom, felicitari!!!!!!!

Matei mai are 2 saptamani si face 6 luni dar nici un semn de puseu...inca...doar ca vrea doar la mami in brate...poate din cauza puseului cerebral...

Si el se foieste noaptea..mult dar asa a fost mereu...asa ca...m-am resemnat. Nu sta pe loc nici cand mananca..

Si eu reusesc sa spal vase, sa gatesc etc cu bebe in wrap..inca n-am incercat varianta cu el in spate, doar in fata cu fata la mine sau cu spatele la mine, pe sold, ca pouch...si cateva inventate de mine...
Ne descurcam f bine. Sta in wrap din a doua saptamana si tare ii place ca rade si da din toate cand ma vede ca mi-l pun...

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Buna dimineata

Vin repede cu o intrebare inainte de trezirea marelui Mik, in suc de mar ce fel de cereale pun, cu lapte inclus sau fara?

babymom, felicitari

ce rau imi pare ca nu am avut si eu pe cineva sa ma sprijine cu alaptatul poate reuseam macar o saptamana

Dya, Robert cred ca a baut fix 5 ml de lapte de la mine, nu am avut lapte si am baut ceaiuri etc...in spital m-au strans de sfarcuri pana a inceput sa iasa sange dintr-unul si apoi au zis sa nu-l mai pun la sanul ala, de parca din celalalt iesea altceva
Saptamana de dupa nastere a fost cosmarul vietii mele, ca de altfel o lunga perioada de vreo 2 luni, cand nu aveam unde sa locuim si eram intr-o depresie ingrozitoare, ma bucur ca am trecut peste si nu am facut vreun gest necugetata, pentru ca eram foarte aproape.
La o luna dupa nastere cand m-am internat iarasi au inceput sa imi curga sanii putin, dar dr a zis ca este foarte putin lapte, cateva picaturi (n-au fost niciodata tari sau durerosi) si mi-au dat pastile de ablactare ca sa elimine una dintre cauzele care puteau sa-mi produca febra in fiecare seara
asta e povestea esecului meu cu alaptarea

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Neatza!

Va invit la clatite cu dulceata. Am facut aseara o groaza, am cateva zile, asa ca va invit. Aveam o pofta...mi s-a si facut rau ca nu am mai mancat nici ulei si nici dulce de mai bine de o luna si aseara eram cam alba la fata...dar azi basculez iar

Am intrat sa va dau noutatea despre fi-miu. S-a intamplat acum doua zile dar nu am putut intra sa va zic din motive de treaba cu citituldespre diversificare.

Sa vedeti: eram la calculator, fi-miu pe salteluta Tiny Love la distanta de un metru jumatate de mine. Deodata il vad in dreptul meu, pe burta, pe parchet. Se tara pe burta cu spatele, zici ca inota pe parchet. A luat-o la sanatoasa prin casa, ca rama. Intepenisem in scaun. De atuunci stau numai cu ochii pe el ca inca nu am pus protectii la prize si alte alea...saptamana asta ne ocupam
Avem baiat mare, beyyy!!!

Si cred ca ne da un dintisor ca se tot freaca mai rau pe gingii, ia si degetul meu si il apasatare acolo. Dar inca nu a spart, nici nu e inflamat. Insa simt eu ca e ceva cu el.

MonycaC, mi-era dor de tine, te-am mai strigat eu pe aici.
Evaarata ff bine, un copil reusit dar cred si eu, cu asa mamica. Arati nu bine, beton, eu niciodata sau ff rar fac complimente pt ca extrem de rar consider o femeie frumoasa, tu ESTI frumoasa, arati incredibil. Nu esti nici vreo aschilambrica, nici vreo grasuna, arati ex-cep-tio-nal! Iar la fata parca esti Brangelina(stiti voi...)Nah, am zis.

LE: Si nu stiu ce ti-au zis fetele dar stai calma, si eu il alaptez pe Noah in pat, alungita, cand am chef sa dorm cu el mai mult, el bea bine, nu se ineaca, eu dorm, jetul e tare, nu e problema. Asa ca ...go ahead cu alaptatul in pat, in cap, in maini, in ce pozitie vrei tu

Ce vreme e afara, brrrr, numai buna de facut conspecte. Acum adun retete pt fi-miu, specifice fecarei luni, imi fac o carte beton de retete

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

CD lasa mamica, nu a fost vina ta....nu e un esec!!!Esecul este atunci cand dai tu gres oarecum din vina ta.Tu esti o mami buna chiar daca bebe papa bibe.

Nikole mami de Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Eva clatite cu dulceata yummy , felicitari pentru performanta lui Noah

CD ar trebui sa ii pui fara lapte zic eu...sa vedem si fetele ce spun. Referitor la alaptat nu te considera vinovata, tu esti o mama foarte buna pt Mikul tau . Incetul cu incetul fac piciii nostri progrese

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

merci nikolici

Am vazut pe scumpa de Carla
Eva, felicitari pentru rama mica

A facut fimiu aseara prima lui intoarcere eiii dar nu va ganditi ca facut si el cum fac toti picii de pe spate pe burta, nu nu, l-am pus pe burta si lui nu-i place, asa ca s-a intors pe spate, ne uitam amandoi la el si nu ne venea sa credem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Anca,eu zic sa nu-i dai la bb vitamine pt ca o va umfla tare ,asa a patit o prietena cu fetita ei si acum parca are 7 ani nu 4.A zis ca de cand i-a dat B -uri nu s-a mai oprit din mancat.Acum cum vrei tu...eu iti zic ce mi-a zis respectiva ca a patit cu fetita ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, felicitari pentru plimbaret. Astia micii ai nostri vad ca se iau de manuta si o iau la goana prin casa.

Operatiunea micul dejun s-a incheiat - suc de mar + para 120 ml si vreo 3-4 lingurite de banana. Bineinteles ca in capsorul meu s-au conturat noi intrebari, si anume:

-stiu ca fructele se dau dimineata insa Carlei nu-i prea convine chestia asta. Este OK sa-i dau sucul de fructe intr-un alt moment al zilei cand il bea cu placere? Eu nu-i dau ceai si ma gandeam ca decat sa nu-i dau deloc, tot e mai bine sa bea cat de cat ceva vitamine. Acum dimineata face figuri la bibe, isi strange buzele, se incapataneaza si se enerveaza;

-mancatul cu lingurita s-a transformat intr-un lipait - adica ii pun lingurita peste buza de jos, sub limba iar ea isi ia de acolo. Daca ii pun lingurita pe limba asa cum e normal sa fac, impinge tot afara. Este OK asa sub limba (desi dureaza o vesnicie) sau nu fac decat sa aman sa invete sa manance corect?

-120 ml suc si cateva lingurite de banana (cam 1/4 banana mica) pot inlocui masa de lapte de la 10? Evident ca lapte nu mai bea acum, de fapt a si adormit cu burtica plina

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

LUCUTTA ba e bun si marsupiul, dar te doare spatele mai tare de la el. Cu wrapul am rezistat si 4 ore fara sa ma plang de dureri. Daca vrei bagam si noi o demonstratie in parc, la Oradea

Imi amintesc, ca o vecina de-a mea vazandu-ma cum car copilul "in carpa", mi-a ziz asa... cu mila, ca daca vreau imi da ea marsupiul ei ca si asa nu-l mai foloseste. I-am explicat cum sta treaba, ca am si eu de la primul copil, dar acum nu l-am folosit deloc. e mult mai comod in wrap. Si acum asa il tin in timp ce scriu.

Ada nu stiu... e posibil sa fi identificat care e cauza problemei tale, adica de ce nu poti incrucisa mainile in fata cand e bebe in wrap: nu cumva il legi prea lax, adica nu suficient de strans si ii face saptele cocoasa? Eu cum stau acum cu Dragos pe burta mea, chiar am incercat, dar pot sa-mi pun si mainile incrucisate pana la nivelul coatelor ( adica stau cu mainile-n san, cum sa explic ).

Aaa, si am uitat - se poate pune si pe spate, sigur de la 4 luni, dar si mai repede. Uita-te ca cel din exemplificarea de pe blogul tau e mult mai mic.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27
Robert cred ca a baut fix 5 ml de lapte de la mine, nu am avut lapte si am baut ceaiuri etc...in spital m-au strans de sfarcuri pana a inceput sa iasa sange dintr-unul si apoi au zis sa nu-l mai pun la sanul ala, de parca din celalalt iesea altceva
Saptamana de dupa nastere a fost cosmarul vietii mele, ca de altfel o lunga perioada de vreo 2 luni, cand nu aveam unde sa locuim si eram intr-o depresie ingrozitoare, ma bucur ca am trecut peste si nu am facut vreun gest necugetata, pentru ca eram foarte aproape.
La o luna dupa nastere cand m-am internat iarasi au inceput sa imi curga sanii putin, dar dr a zis ca este foarte putin lapte, cateva picaturi (n-au fost niciodata tari sau durerosi) si mi-au dat pastile de ablactare ca sa elimine una dintre cauzele care puteau sa-mi produca febra in fiecare seara
asta e povestea esecului meu cu alaptarea

CD, ti s-a facut de bataitza? Zii ca ma cam mananca palmele. Intai te bat bine si apoi iti dau o clatita sa iti treaca si uiti de vanatai. Deal?

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput