Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 20
anca81 spune:
Claudinna, pofta mare la mango! Yammmy, ce bine suna, de-ar stii piticii astia mici ce pierd cu mofturile lor
. Pe Carla nu o las deloc singura in patul mare, e risc mare sa cada, cand am filmat-o eram langa ea.
Boo,
parca as mai vrea sa zabobeasca putin in bratele mele, prea repede creste. Deja au trecut 6 luni, nu-mi vine sa cred. O jumatate de an!
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
Boo spune:
Am mai gasit un site de unde se poate comanda si la noi. Daca va intereseaza.
http://www.baby-markt.de/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=shopstart&mode=1&wkid=41234422994-17550&ls=e&nocache=1234423310-18214
gaia.nevia spune:

La Bucuresti ploua torential... Wrap impermeabil aveti?! Daca ma uit bine la dimensiuni... niste folie de impachetat (din aceea transparenta, film strech, la rola) ar merge perfect...![]()
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
claudinna spune:
la Caracal cand ninge, cand ploua...s-a depus ceva zapada
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
Razvan isi baga degetul de la picior in guritza. mi-a zsi soacra-mea de vreo saptamana ca l-a vazut, dar eu abia aseara, inainte de baitza l-am prins. sugea la el cu zgomot:)
poze noi cu bebelushul
Razvan
monica_dicut spune:
Buna dimineata 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
9+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
babymom75 spune:
Ada, din pacate eu nu am sot in timpul zilei
. Lucreaza din zori si pan-n seara ca o albinuta: pleaca dimineata pe la 7-8 si cel mai devreme ajunge acasa pe la 21:30. Eventual duminica pot sa-l rog sa ma ajute cu pozele.
Claudinna sa nu te invinovatesti ca nu ai avut lapte. Cu siguranta stresul legat de spital si problemele pe care le-ai avut sunt de vina. Din pacate preeclampsia poate sa se repete si la sarcina urmatoare, dar nu e o regula.
Anca, doamne cat e de draguta Carla!
. Pup harnicuta 
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
claudinna spune:
neata, Moni!
babymom...m-am resemnat, ca n-am avut incotro...nu ma invinovatesc, desi altii cred ca au facut-o pana au inteles situatia
mda, tocami cand ma laudam ca nu e marait...a inceput scandalul...
poze noi cu bebelushul
Razvan
LUCUTTA spune:
Dyanira,si eu i-am dat formula inca de la inceput dar ii mai dadeam si putin laptic de la mine,ca nu aveam mult ,era asa ca desert inainte de masa.
300,nu stiu sa fac wrapul,cum sa-l pun,dar a zis o prietena ca imi da ham si ma gandesc ca e bun si ala nu?
Nu stiu de ce dar de fiecare data cand ies cu bb afara seara e foarte plangacios,l-am adormit f greu aseara ca plangea de mama focului.Voi a-ti patit asa?
Azi-noapte pe la 3 a inceput foiala si binenteles pana dimineata dar nu inteleg de ce sunt asa agitati in timp ce dorm si se foiesc atat ?
Eu sunt f obosita ca toata noaptea am intors pe el de pe o parte pe alta .
Si ai vostri se foiesc atata noaptea?ca eu nu stiu ce sa mai fac cu el.
angelynna82 spune:
Neatza si de la noi
Saru'mana de cafea 
Anca mai are putin Carla si merge deabusilea 
Claudinna eu i-am dat fetei mango si a mancat bine, am facut combinatie cu piersica...delicios a iesit 

boboceilor de azi Elsa Maria de Piolica, Maya Mihaela de CosmyB, Amalia Andreea de klemmi si 
fetei mele dragi
ce repede trece timpul
Nerantula vazut poze cu Gruia, ce frumos va dati in leagan
Sper sa treaca cat mai repede de aza cu dintisorii
Noi ar trebui sa plecam azi
, dar la ce vreme e

Moni neatza
Lucutta noi inca nu ne foim in sensul de intors
dar nici mult nu mai e...o pun dreapta in patut, se trezeste pe diagonala 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu