Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Angelynna stiu cum e ca si eu plangeam cu el, plangea saracu de tremura efectiv din toate oscioarele dar sa stii ca la noi a durat cam 1 sapt pana a spart gingiuta si apoi nu a mai plans asa.
Lucutta sa stii ca si eu am avut o perioada super grea in jurul varstei de 4 luni si eu si bebe a trecut tare greu peste marele puseu de la 4 luni.Poate treceti prin acelasi puseu.Deja mi-e groaza de big, big puseu de la 6 luni cica e cel mai rau dintre toate sper sa il resimtim chiar asa rau.Mamicile cu bebei care se apropie de 6 luni (Anca, Claudinna, Andy garlo, Giulianna etc)cum e????
Si pentru ca am vazut ca se discuta de alaptat mai exista vreun bebe ca al meu care a papat doar formula

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ada cum adica nu reuseti sa speli vase cu bebe in wrap? Eu asa ma descurc cu toate: spalat vase, gatit, intins rufe, scris pe forum si chiar... facut pipi. Sau poate Radu al tau e mai mare.

Daca nu reusesti sa-ti faci treaba, incearca legatura pe spate, cea care e pe blogul tau la favorite. Eu la ea lucrez acum, inca nu o stapanesc perfect ( Dragos se enerveaza pana il leg, ca nu am destula dexteritate ), dar pana saptamana viitoare cand trebuie sa-mi spal geamurile la CASA CEA NOUA cred ca voi fi as

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

grrrr, grrrr, grrrr, dormeam si eu ca un bebe mic ce sunt cand m-a trezit un puseu de crestere de 3 luni intarziat, sau de 4 luni prea devreme sosit (nu stiu, sa afle mami...) cu o foame de nu vad si o criza de plans... SA VINA NISTE LAPTEEEEE!!!!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

hm... pai v-am povestit. Nu imi ajung mainile sa le incrucisez in fata peste bebe. Deci, nu ajung in fata destul cu ele ca sa spal vase. Daca l-as da mai jos, nu m-as putea apropia de chiuveta, "de burta".
Cam ciudat. Poate iti face sotul o poza, babymom, sa vad cum il tii tu pe bebe versus chiuveta
Pozitia pe spate o stiu cam cum se face, dar ma-am gandit ca e prea mic piciul. Sau nu e? Parca citisem undeva ca trebuie sa isi tina spatele bine, sau poate le-am incurcat?!
Oricum, e urmatoarea pozitie pe lista clar...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
Angelynna, pupam fetita necajita de dintzisori, sa treaca durerea!
dyanira, nu e Andrei singurul bebe doar pe lapte praf! si razvan la fel! eu n-am avut DELOK! adica sanii mei au fost goi-goi, oricat ceai de lactatie am baut, masaj, incercat mulgere inainte de alaptat, comprese cu apa calda...curgeau 2 picaturi, abia ma manjeam pe maini...chiar ramane o enigma pt mine...
dar poate si faptul ca am facut preeclampsie, ca am stat in spital atata dupa nastere, ca am trecut prin ce am trecut...ca numai de relaxare nu-mi ardea...in fine, poate ca la nasterea urmatoare va fi mai bine
babymom, ai cunostinta, daca am avut preeclampsie, este posibil (sau inevitabil) sa fac si la urmatoarea sarcina?
dyanira, despre puseul de la 6 luni: vad ca pana acum nu se manifesta si mai avem 2 zile pana implinim frumoasa varsta. dar, ce sa zic, Razvan nu a fost niciodata marait mai multe zile la rand...sau o zi intreaga. e un copil linistit in general, mai maraie cand ii e somn si nu poate adormi singur (atunci intervin) sau daca ii e foame si nu e masa gata...iar de mancat mai mult...astept si eu! poate ca puseul e tocmai faza asta ca nu prea mai vrea cu lingurita (am zis "nu prea", ca ieri a mancat putin)

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Monica, sunteti f frumoshi! tu arati f bine! Eva e o frumoasa si durdulie, de-ti vine sa o pupi non-stop si da, cam seamana cu tati! cum ne saluta ea acolo, e mortala! cine-i tricoteaza? ca mi-a atras atentia (eu sunt fan tricotat, croshetat...si alte alea)

poze noi cu bebelushul
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata

Am avut o noapte linistita, fara nici o trezire, cu somnic de la 22 pana la 7.15. Asa da

Andy, eu mereu ii dau Carlei sa bea laptele culcata, sta cu capsorul pe o pernita sa fie putin mai sus. In brate nu mai vrea de cand era mititica.

Monica, e foarte frumoasa Eva .

Dyanira, nu stiu ce sa zic de puseul asta de 6 luni, noi maine implinim venerabila varsta. Ieri Carla a fost rezonabila, cu maraituri in limite admise. Alaltaieri in schimb m-a capiat. Iar in ceea ce priveste papatul, la noi se manifesta prin nemancat asa ca nu stiu daca puseul a inceput sau nu.

Nerantula, lui Gruia, imi plac mult pozele din leagan.

Babymom, felicitari

Ada, baga o poza cu wrapu'.

Angelynna, si mie mi-e o groaza de dintisori. Uffff...

In dimineata aceasta avem in meniu suc de mar + para sa ne ajute la digestie, putin piure de banana iar la pranz - piure de morcovi + patrunjel radacina. Sa te tii! Oricum, si daca papa 2-3 lingurite fara nervi tot ma declar fericita.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

wow! este absolut delicioasa Carla!! dar se indrepta periculos spre marginea patului!
FELICITARI!!! deja stie sa faca pashi inainte!
si bafta cu masa! eu incerc sa-i dau azi mango...sa vedem ce parere are. cred ca-i fac si niste suc de mar
la pranz...oi vedea. cred ca supica si piureul obisnuit. sper si eu sa pape, macar un pic...

poze noi cu bebelushul
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Luminita eu am luat Supradyne, imi pare tare rau ca nu mai stiu cine de aici mi-a recomandat, parca Ramo, sper sa nu gresesc , si nu imi mai cade parul. Bine, cade, dar normal. Am luat 2 tuburi, deci 20 de zile.
Vazut pozele cu gemenii, sunt adorabili.

Babytza LA MULTI ANI Valentinei !!!

CD cu tarcul eu zic ca e buna investitia, eu il pun pe Alex de mult in tarc si sta si se joaca perfect. Tot de la Bimbo l-am luat si eu, dar mi-e ciuda ca am luat varianta mai mica, e dreptunghiular, nu patrat si saracu Alex cand vrea sa fie ceas nu poate ca se blocheaza

Nerantula tocmai cand era sa te dau la disparuti ai aparut ! Super dragute pozele cu Gruia. Mor dupa el !!

Anca nu-mi vine sa cred ca deja mai aveti un pic si o luati in patru labe prin casa... E asa draguta cum se balabane si cum se odihneste. Si Alex mai face asa cateodata. Se lasa pe burta si sta asa un pic, zici ca mediteaza.
Eu una am ajuns la concluzia ca fetele sunt mai precoce, poate gresesc nu stiu. Alex al meu de abia de 2 zile se intoarce si el pe burta .. si Carla deja pleaca la plimbare

Mergi la inceput