Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (268)
Raspunsuri - Pagina 15
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Papanash,eu ii dau ou fiert+branza de vaci+iaurt natural+miezul de la o felie de paine toast. ar manca zilnic asa ceva. A-propos,voi cate oua dati pe saptamana copilashilor? Eu ii dau 2! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
eu tot 2 ii dau,cateodata doar unul,depinde cum vrea
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

adimercedes spune:
| citat din mesajul lui bernix adimercedes, ca calduri la voi acolo! Io sunt o mare iubitoare de soare insa ce povestesti tu si ce-am vazut la TV ma ingrozeste. Vroiam sa-ti mai spun ca am inceput antrenamentul de culcarea a Anei urmand sfaturile tale, am repetat si ieri si azi aceeasi poiezie si vad ca a adormit destul de repede si nu s-a mai trezit sa ma verifice. BIne, si ieri si azi a adormit si taica-su langa ea si nici n-am mai aprins veioza. Ce ma bucura insa e ca se arata f receptiva la povestea pe care i-o spun seara si imi soarbe cuvintele de pe buze cu niste ochisorii curiosi si isteti, incat sunt convinsa ca intelege tot ce-i spun. De altfel, se si bucura foarte tare cat io ii povestesc, rade si da din picioare fericita, iar odata stinsa veioza adoarme foarte repede. Ce mai face Lisa? Ati fost la doctor cu piciorul care ii facea probleme? Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi |
Bernixo, he-he-hei, ce vesti bune imi dai!!!! Ma bucur ca ajustarea Degeticai merge bine si ca e asa pozitiva. O sa fie bine, o sa vezi. O sa aiba unele perioade cand se va mai trezi din diverse motive, gen dinti, dar per total va fi ok.
Cu soldul/piciorul nu a mai avut probleme, nu a mai schiopatat, ecografia nu a confirmat atunci radiografia, asa ca, medicul nu a stiut sa ne zica motivul pt care a avut episoadele alea. Insa avem programare la pediatru in 4 martie. Daca mai are vreun episod pana atunci, o sa mergem. Daca nu, ma gandescca ma duc degeaba, pt o durere din urma cu mai bine de 3 luni, care nu a aparut a avea cauze identificabile de investigatii.
Mai vedem pana atunci.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Intr-o saptamana,papam: -2 zile oua; -2 zile peste(somon,salau); -3 zile pui/curcan; Zilnic supa taitei/galusti(asta de o saptamana jumate),3 iaurtele,3 fructe,4-5 biscuiti,2 felii de paine toast cu branza almette sau cascaval,500 ml laptic! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
felicitari Mihnea

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui melaniatud Eu una am o parere f buna si stiu ca in Germania (am niste prieteni acolo cu bebe) se folosesc pe scara larga la bebelusi. |
Daa, de-aia pana si pediatrul a ramas shocat cand a auzit ca nu-i dau Elizei borcanele (iarasi problema de limba - a inteles ca mananca doar lapte). Si obisnuiti asa de mici copiii, cand ajung adulti, continua cu mancarea gata preparata
De-asta arata studiul ca cei mai obezi europeni sunt ...
germanii![ batetoba] Concluzia o tragi singura ...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
20+
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Intr-o saptamana,papam: -2 zile oua; -2 zile peste(somon,salau); -3 zile pui/curcan; Zilnic supa taitei/galusti(asta de o saptamana jumate),3 iaurtele,3 fructe,4-5 biscuiti,2 felii de paine toast cu branza almette sau cascaval,500 ml laptic! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
wooow papa bine bine printzul tau,
a mea e mai mofturoasa,ii place painea prajita dar cu unt,nici sa nu vada branza pe ea,supa ii fac si eu,seara ii mai dau o amestecatura de legume fierte pe care le papa singurica:brocoli,cartof(cateodata),morcov,dovlecel,bucatele mici fierte de carnita vita/pui
apoi baga vreo 350-400 ml lapte in 2 ore si somn pana pe la vreo 9-10

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

mami25_7 spune:
Buna!Astazi am fost sa fac din nou B-hcg,pt ca dr a zis ca trebuiesc 2 valori pt a fi comparate.Vreau sa va spun ca prima valoare a fost de 7323,si la 9 sapt trebuia sa fie undeva peste 11000.Dr mi-a spus ca s-ar putea sa se fi oprit din evolutie.Dar asa fara nici un smptom???Greturi am in continuare.Nu imi ramane decat sa ma rog la DD si sa sper,ca totul va fi ok.
danielle02 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Apropos de vizita mea de ieri de la ginecolog: Cand intru in cabinet ma dau la vorba, si-i spun ca "data trecuta ati uitat sa imi povestiti despre hematomul meu Bun, ne uitam la bebe, il intreb intr-una ce-i aia, ce-i ala? Imi explica - cap, femur, eu observ repede inima, el ma felicita Sigur o sa fie bine si la tine . Trebuie sa fii optimista Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) 20+ |

chiar vroiam sa te intreb cum mai esti,
ma bucur nespus de mult ca a disparut hematomul si nu mai ai probleme,
la mine e diferit,dupa ce ca am facut 2 eco si nu era nici urma de el,asta dupa ce l a observat doc. de acasa la eco. mi-a aparut dintr-o data si mare,zic eu, ca si acum sangerez(maro inchis de culoare)
dupa ce a disparut primul,mi-a aparut al doiea,de asta sunt eu ingrijorata,poate mai apar

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

andreea1002 spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Andreea1002, mie imi ere frica de lift si uneori ma apuca teama ca traiesc visul cu pricina, insa dupa 7 ani de stat in bloc cu lift m-am mai linistit. Cand eram copil stateam la bloc de 4 etaje si nu aveam lift. Daca iti vine sa crezi, in facultate dadeam meditatii unei fetite care locuia la etajul 12 si urcam mereu numai pe scari, cu lanterna. Aia aveau 2 lifturi in bloc si nici nu se oboseau sa mai puna bec pe scara. |
De suit pe scari pe intuneric chiar mi-e frica
Andreea,
de Miruna Ioana(25.09.2007)
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Am vazut o carte unde scria un doctor care sunt realizarile unui copil de 18 luni dezvoltat normal: merge acceptabil singurel; (Gabitz, esti inca in schema!) se apleaca sa ridice o jucarie; impinge jucaria aia cu o roata de-a lungul colidorului; adora sa puna obiecte inauntru si inafara unei cutii; are indemanarea sa apuce frimituri de pe covor; tine un creion ca un pumnal (dagger = pumnal, nu?) si face urme pe hartie (apropos, si noi tot Aqua Doodle avem) vorbeste cu intonatii in propria limba; foloseste intre 6 si 20 de cuvinte (aici stam cam prost, dar speram sa recuperam cu bunicii saptamana viitoare) arata spre ghete / nas / par cand ii ceri (Eliza stie unde e burtica ei si unde-i sunt picioarele, le ridica cand unul, cand pe celalalt). Raspunde la anumite comenzi simple (cand are chef arata - pune degetul pe anumite obiecte dintr-o carte; tine o linguritza in mana si reuseste oarescum sa se hraneasca singura; bea singura din canutza ei; nu mai baga in gura tot ce-i pica in mana (nuu, are doar preferinte . Inca suge din papitoii ei cand se culca)reuseste sa cladeasca piramide din 3 cuburi (cuburi inca n-avem ,dar cu Lego e descurca la mai mult de 3 'etaje') urca scarile tinandu-se de degetul adultului; arata discomfort cand a facut in Pampersi si e uda/murdara (cateodata doar NU stiu ce vor, dar VOR ACUM! Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) 20+ |
Ramonaiani, si atunci de ce iti faci griji???? Doar nu vrei sa stie tabla inmultirii la nici 2 ani! Lisa nu bea singura din cana normala. Nu are rabdare sa o duca incet spre gura si si-o pune in brate! Daca ii dau eu, bea fara probleme, dar altfel, curat de fiecare data cand pune mana pe cana normala. Si nici singura nu prea mai are chef sa manance. Daca ii pun eu in furculita, isi baga in gura, dar nu are rabdare sa fugareasca bucatelele prin farfurie. In plus, e mai interesant sa faca altceva in timp ce mananca...
Mai scriu, acum trebuie sa fug

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui mami25_7 Buna!Astazi am fost sa fac din nou B-hcg,pt ca dr a zis ca trebuiesc 2 valori pt a fi comparate.Vreau sa va spun ca prima valoare a fost de 7323,si la 9 sapt trebuia sa fie undeva peste 11000.Dr mi-a spus ca s-ar putea sa se fi oprit din evolutie.Dar asa fara nici un smptom???Greturi am in continuare.Nu imi ramane decat sa ma rog la DD si sa sper,ca totul va fi ok. |
eu sper sa nu fie adevarat

ai mai fost si la alte eco.?mai vezi si alte pareri.
te pup si imbratisez,ma rog sa fie bine

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Mihnea Andrei(17.10.2007)
. De desenat, mai putin. Ba, azi pe peretele de langa biroul meu. A folosit verde si a apasat cu simt de raspundere. Ii place insa sa foloseasca Doodle, ca ala reactioneaza ff repede, e suficient sa atinga cu batul ala si gata, are punct pe plansha!!!
. Inca suge din papitoii ei cand se culca)