Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (268)
Raspunsuri - Pagina 16
cecilia L spune:
mami25, ma rog la DD sa fie totul bine, de regula daca se opreste din evolutie apar imediat sangerari, dar nu e obligatoriu, poate ar tb sa mai incerci o eco la alt dr. 

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
Mariana, pe mine m-a linistit mesajul tau. Bubu nu vorbeste nici 3 cuvinte, dar intoneaza acolo cate ceva. Bea din cana cu cioc sau pai si din sticla, nu din cana obisnuita. In rest pare sa fie ok.
Mami25, 

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
cecilia L spune:
Valentina, felicitari pentru sofat, e greu la inceput, dar daca prinzi gustul e ok, cat de slabit, cunosc senzatie, dupa fiecare sedinta de condus cand coboram din masina era fleasca, radea mereu instructorul de mine, mi-a zis odata..cand nu mai transpiri cand conduci inseamna ca ai prins curaj si esti sigura pe tine. 
Mariana, ma bucur ca bb mic este bine, cat despre printesa ta, cred ca este un super copil, te rog sa nu o mai compari cu altiiiiii
Danielle 

Acum ca tot vb de mancare, Cristi este intr-o continuua greva a foamei( fata de cat papa el), am revenit iar la masa de lapte noaptea, se trezeste la 3-4 si urla pana primeste ''apte'', dupa care doarme pana la 9 cand mai cere o portie de apte( pe asta nu o mai primea, papa lapte cu cereale, dar acum refuza cerealele), nu mai papa nimic pana la ciorbita/supita(care a scazut cantitativ), doarme si mai papa dupa 4-5 ore atat cat sa nu moara de foame, daca e orez sau paste papa mai bine, daca e carnita de pui papa, in rest refuza tot, il mai pacalesc cu putina banana sau mandarina, dar rar, un iaurt seara pe la 8 dar si asta a devenit moft....lapte bea aproximativ 600ml daca sunt 3 mese pe noaptea, altfel max 400ml
De ou, peste, carrtof sau alte legume si fructe nu se pune problema, daca ii dau un alt fel de mancare(aproximativ aceleasi ingrediente dar altfel gatite) nu vrea nici sa puna gura....asa ca mai sper sa revina pofta de mancare, pe mine ma supara ca nu papa fructe... in rest e destul de rezonabil, nu atat de diversificat dar asta este, ii fac numai ce ii place momentan.
Cecilia si
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Multa sanatate icutilor bolnaviori,.........uffff se vede ca vine primavara![]()
La multi ani! Andreea 1002
Cecilia si
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Betty, legat de diagnosticul prietenei mele, nici noi nu stim prea multe, nu prea am gasit nici pe net ceva care sa ne lamureasca, astept sa vadem ce-i spune la eco vineri,sper sa o conving sa faca amnio, desi e destul de greu pt ca sotul ei refuza categoric ideea.
Cecilia si
poze noi
asa crestem
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Intr-o saptamana,papam: -2 zile oua; -2 zile peste(somon,salau); -3 zile pui/curcan; Zilnic supa taitei/galusti(asta de o saptamana jumate),3 iaurtele,3 fructe,4-5 biscuiti,2 felii de paine toast cu branza almette sau cascaval,500 ml laptic! |
Mah.. io' te raportez la admin pe tine... de ce scrii una ca asta aici, vrei sa ne-apucam aproape toate sa jelim ca ai nostrii nu mananca nimic?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami25_7 Buna!Astazi am fost sa fac din nou B-hcg,pt ca dr a zis ca trebuiesc 2 valori pt a fi comparate.Vreau sa va spun ca prima valoare a fost de 7323,si la 9 sapt trebuia sa fie undeva peste 11000.Dr mi-a spus ca s-ar putea sa se fi oprit din evolutie.Dar asa fara nici un smptom???Greturi am in continuare.Nu imi ramane decat sa ma rog la DD si sa sper,ca totul va fi ok. |
Si cand ai rezultatul pentru testul de azi? Iti doresc sa fie bine!

=====================
crishtina spune:
Salutare tuturor!
Voiam sa va intreb...cine a facut vaccinul contra meningitei la copilasi? Ca aici e facultativ si nu stiu ce sa fac...Dac ar merge la gradinita stiu ca ar fi necesar...insa cum sta acasa deocamdata...sunt in cumpana.
Stiti si contraindicatii ceva? Va multumesc de raspunsuri 
Crishtina &
Robert
09.09.2007
carpatina spune:
Hei Roxana, cum a fost petrecerea la gradi? 
=====================
papanash spune:
hop si noi, ne-a speriat un nor de ploaie.
Cristhina, care vaccin ? care-i numele , ca eu stiu ca-s mai multe tulpini de meningita ( ma rog, exprimarea e aiurea), una dintre ele e prinsa in Infanrix.
Ramonaiani, dupa lista ta, Andreiul meu nu bea apa cu cana ( si-o toarna-n cap sau pe el) ,nu face piramide din cuburi ( dar se suie el pe diverse sa ajunga unde vrea
) cuvintele sunt putine....(asta-i partea "slaba'a lui, oricat il provoc la vorba,n-am succes.
zice tata, papa, apa,tati, haide, unde, tataie,si in rest bebeluseasca . Dar mai are 2 luni pana la 18, poate semai prindedeel ceva.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun