LMA - Albinute & bondari de '07 (109)
Raspunsuri - Pagina 9
RaisaFudulu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefimic multam fetele de incurajari, chiar aveam nevoie .TZUNA nici noi nu avem pe nimeni dar ne-am dorit de la inceput doi copii, cum ma voi descurca ramane de vazut dar trebuie, i-mi este si frica dar sunt si foarte fericita asa ca eu vreau sa fiu optimista si in ciuda crizei sa mai facem un bebe. pozici cu stefan http://community.webshots.com/album/570060395yfRbqs?start=0 cata mami de STEFAN(9.03.2007) |
Cata tineai ascuns frumusete de baiat....

Stefaniya multumesc pentru pont intradevar am gasit in Carefour.....multumescu mult

si in continuare doua filmulete la joaca cu un vecin si in gradina la sapa...apai de de mica trebuie sa stie ce e munca
poze
si
filmulete
Diana mami de Raisa Maria
stefimic spune:
mai ce fetita harnicuta are mama DIANA, poate o duceti la toamna sa vada cum se culeg si porumbii
.
ma uimeste la capitolul echilibristica cine stie pe mai tarziu de unde iese o gimnasta
.
PISIKUTA spor la colorat in continuare, hai mai ca or sa creasca repede si apoi pt cine o sa mai coloram noi
.
GABI spor la povesti, bravo lui ca are rabdare sa asculte ca noi dupa 5 minute deja suntem plictisiti si cerem alta mami.
dragut patutul, dar mai tarziu cum o sa faci cand vor creste amandoi, vei pune patuturi separat, ne intereseaza si pe noi pt ca vrem sa-i facem camera lui STEFI si acum ca mai vrem un bebe ma tot gandesc cum sa fie.
o noapte placuta mamici si pitici.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
ralualexandrei spune:
La multi ani Raluca si Andrei sa cresteti mari,frumosi si sanatosi si sa aveti o viata plina de bucurii!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
rianna_stef spune:
Ma mai primiti si pe mine?nu am scuze ca v-am abandonat,recunosc si imi cer iertare,am fost si ocupata intr-adevar si o vreme nu mi-a mers calculatorul,dar...mi s-a facut dor de voi?ma mai vreti?"DACA VOI NU MA VRETI EU VA VREU"[flo]

Am citit putin din acest capitol si am vazut ca sunt si alte mamici de bebe doi,felicitari si numai bine la copii.Dar cred ca tot eu raman prima care a facut bebe doi nu?![]()
Am observat si ca au inceput celebrarile pentru cel de-al doilea anisor al albinutelor si bondareilor nostrii...ce-a mai trecut timpul...LA MULTI ANI SI DE LA MINE!!
Dupa ce trimit mesajul am sa imi clatesc ochii cu poze...abia astept.
Despre noi:
Daria a invatat in sfarsit sa faca la olita;vine si spune:"mami pip caca",si-a dat drumul la vorba destul de bine;acum este mai intelegatoare ca am avut o perioada cand nu mai stiam ce sa-i fac,ca il tot trantea de pamant pe Andrei;acum intelege ca e fratiorul ei si trebuie sa-l iubeasca si toata ziua :"Andu pupi";la un an si 10 luni are 12 kg si 87cm,am incercat sa notez pe un carnetel toate cuvintele care le stie;deocamdata am ajuns la 90,dar mai am de trecut...;stie sa spuna ca o cheam Daia,ca are "unu pic"(si arata juma de deget),ca pe fratiorul ei il cheama "Odei"si are un an(aproape);ca pe mami o cheama"mami Dila"(Delia) iar pe tati,"tati Palu"(Paul),ma ajuta in continuare sa am grija de Andrei,se joaca impreuna foarte frumos(cateodata) si este prima mea minune,dupa cum imi place sa spun.
Andrei are 9 luni,a inceput sa stea in picioruse fara sprijin si chiar face cateodata doi trei pasi;spune tata,papa,apa si ..mama(cateodata),este un mamos in schimb,vrea mereu atentie,si rade toata ziua.
Din pacate de vreo doua luni incoace tot suntem in tratamente,ba Andrei ,ba Daria,ba raceala,ba diaree;acum suntem la diaree si amandoi o data;saptamana trecuta am terminat tratamentul pentru raceala,si cand ziceam si eu ca s-au linistit si pot sa dorm si eu fara griji...dimineata amandoi aveau febra peste 38 si diaree;Daria se tavalea pe jos:"mami buta",o durea burta si eu nu stiam ce sa-i fac;am fost si le-am luat sange pt analize si cu ocazia asta am dus si probe de scaun pt coprocultora,coproparazitologic,urina,astept rezultatele peste cinci zile;de la laborator am sunat dr,si pana am ajuns la ea,Daria a vomat in masina,pe mine ,pe ea si pe Andrei de puteam toti a acritura;cu scuzele de rigoare am intrat la dr,care dupa miros (Daria facuse caca din noU) a zis ca pare a fi salmonela;
ne-a dat tratament cu negram,enterol,calciu carbonic ,debridat;in seara asta Daria a facut un scaun si cu sange,am sunat dr,si mi-a zis ca e din ce in ce mai sigura ca e salmonela,dar sa mai astept pana maine ca daca nu mai fac febra e bine;Slava Domnului pana acum n-au mai facut febra;
Acum stau si ma gandesc de unde salmonela?ca nu au intrat in contact cu alti copii,iar mancarea a fost aceeasi ca si pana acum,nimic nou..nu stiu...sper totusi sa nu fie asa.
Cam atat am avut de spus,sunt foarte obosita,pana acum nu s-au mai imbolnavit amandoi o data...dar o sa trecem si peste asta.
Daca vreti sa ne vedeti poftiti AICI
martutza spune:
LA MULTI ANI EDUARD,RALUCA SI ANDREI.SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI
LA MULTI ANI MAMICI ANIVERSATE IN ULTIMELE 2 SAPTAMANI ....SI poat esi in urmatoarele.mult noroc,sanatate si iubire.
Despre noi rapid:e jale...
faringoamigdalita cu otota in timp ce lua Unasyn..deci schimbat antibiotic cu Zynat,febra 41, urgenta,teama,
si 2 ile de febra tinuta sub control cu Novocalmin si Diclogesic.
stomacul e varza de atatea medicamente si bagam si biotics si panadol si vitamina C si aloe si picaturi innas is in urechi ...dea DD sa treaca odata ca numai rezist eu dar el
.
Nu a baut lapte vreo 4 zile si manca doar cu lingurita numarat max 6-7 lingurite de supa sau iaurt.A slabit dar tot frumos e
.
E destept si cooperant.imi spune ca-l "doaie papu a meu si unecea si gacu mamiii
" si ia orice sirop daca ii spun ca-i trece.
Vorbeste mult si a inceput sa spuna poezii mai bine si fara ajutor,stie formele si stie sa numere.Daca gasesc cablul de telefon si 30 min libere bag cateva filmulete in weekend sa va distrati.
SANATATE TUTUROR BOLNAVIORILOR SI PUPICI SA TREACA BUBA SI LA vLAD,MATEI,TEO si celorlalti bolnavior de care nu am apucat sa citesc (2 capitole
)
NOAPTE BUNA SI USOARA TUTUROR.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
laura_oana spune:
buna dimi...poftiti la cafea.
doamne m-am saturat sa aud de puiuti bolnavi..pur si simplu NU MAI vreaauuu!!!!
pupam Victor, Daria si Andrei sa treaca toate cat mai repede si va dorim sanatate muuulta!

si
multe si putere pt mamici.
am vazut o fetitaaa mumoasaaaaa si gospodina!
sa cresti mare Raisa.
Andreea20..bine ai revenit!
acu sa va zic "faza zilei" de ieri:![]()
aseara eu calari pe net
, edy cu ta-su in sufragerie..ta-so cu un picior bagat in tv la stiri( ca sa nu zic cu amandoua
) .edy se juca pe covor cu jucariile.la un moment dat il aud eu pe edy cum ii zice lu ta-su:"tine tati" si apoi il aud pe sot ca si cum ar plescai.apoi imediat il aud pe edy foarte hotarat:"
"BEA!!! nu soabe( soarbe) ca pucelu( purcelul)!"
pe sot l-a apucat rasu eu am sarit razand si fug la ei..si ce vad: edy cu un deget ridicat il certa pe ta-su ca soarbe ca purcelu cand de fapt el trebuia sa bea! sotu radea de nu se mai putea opri!
...ca la nebuni.
edy obisnuieste cand i se trazneste lui asa, ca din orice jucarie sa faca "ceva de mancare!" si atunci vine la noi si ne zice .." bea nu stiu ce" sau "manca nu stiu ce"...dar de data asta nu i-a zis lu ta-su ce sa faca sa bea sau sa mance( si sotu bagat tot la TV nu l-a mai intrebat!) !de aici confuzia.
pt ca noi tebuie sa ne prefacem ca bem/mancam ce ne da el si trebuie sa laudam apoi " ce bun eeee!".![]()
sper ca nu v-am plictisit 
ma duc sa beau cafeaua.
e o zapada la noi!!!!!
si ningeeee de ieri noapte! si acum cand e zapada edy e mucos si a inceput nici nu stiu ce sa zic ..ori a tusit ori s-a inecat!
...o sa o iau razna!
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
Laina spune:
Buna dimineata!
STEFIMIC, mult noroc si sa va ajute Dumnezeu sa faceti bebe sanatos, sa ai o sarcina usoara si sa fiti puternici si uniti si sa va iubiti cu totii, familie frumoasa ce sunteti!
KITTY, mah, io zic ca daca Giulia e fericita aici si daca tie iti convin conditiile, nu stiu daca e cazul sa-ti faci probleme. Ea socializeaza fain, si daca e si bine ingrijita, chiar totul e ok. Nu intotdeauna gradi particulare sunt cea mai buna alegere, poate sa fie numa cu numele si de fapt sa dai o groaza de bani pentru conditii mai nasoale ca la stat. Voi stiti mai bine. Si...offff....Iris.....
Despre EDY de Laura nici nu mai vorbeeescc....dulce si destept ca intotdeauna!!
TZUNA, felicitaaariiii!
CARMENFR, e bine ca nu mai faceti febra, mucii nu sunt asa mare problema, mai ales ca se raresc. Poate nu o mai deranjeaza nici pe Teodora atat de tare. Pupe si multa sanatate!
GABI....suuper ca vrea sa-i citesti povesti la culcare...mi-am dorit intotdeauna chestia asta, dar inca n-am parte de ea. Poate n-o sa am niciodata. Om vedea. Oricum, scump tare Tudor studios.
RIANNA, felicitari pentru achizitiile piticilor, si pupam sa treaca perioada asta naspa mai repede.
MARTUTZA....bai frate, da ce o mai trageti!! Da trece, trece, mah, si asta, vin ele si vremuri bune!
pfuu, Laura, acu am citit...ce prea bestiala faza cu purcelu!!!!
Kitty spune:
plange. Plang si eu. Ieri cand m-am dus sa o iau plangea tare, toti copiii mancau si ea statea in mijlocul salii pe jos si plangea rau de tot, de abia am potolit-o.
Azidimineata s-a trezit veseluta, mi-a spus ca merge la copii cu masina si totul a fost ok pana am ajuns acolo si am inceput sa o imbrac cu haine de cresa. Atunci mi-a spus ca nu vrea la copii, m-a intrebat "vei a datze?" (adica daca vreau in brate? asa ne intreaba ea
) Si cand am bagat-o in sala a inceput plansul. Am mai stat 5 minute pe coridor si auzeam cum plange, imi venea sa ma duc sa o iau.
Ma doare capul si tot acolo ma gandesc, ca se simte parasita...puiul meu drag..
Mai scriu eu, dar acum nu pot sa raspund nimanui...sunt prea demoralizata.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
laura_oana spune:
kitty.....offf lasa ca trece..vei vedea..cat despre starea ta..of doamne cat de bine o cunosc!
stii prea bine ca edy din septembrie pana in noiembrie nu a avut nici o treaba cu plansul....numai bine cand se obisnuisera toti din grupa si nu mai plangea niciunul ..a inceput EDY ca doar el e mai cu motz!
dar i-a trecut ..il mai apuca "vaitatul" sau faze de genu" nu mege edy a gadi; nu papa edy /nu doame ey a gadi, veau acasaaaaa" sau pur si simplu zice " tati mege a lucu, mami a lucu, edy mege a lucu lui( fiecare la lucrul lui)"..va trece si perioada asta..a constientizat ca o lasi acolo dar va trece !
se va obisnui.
la noi functioneaza foarte bine " mingea verde"..adica daca il vad ca da sa inceapa cu jelitul ii distrag atentia cu mingea verde care e preferata lui la gradi si atunci intra cu tanti in sala de clasa si se pun pe cautat mingea, nici nu ma mai baga in seama ..atat vreme cat nu ma vede ca plec e OK!..DACA ma vede ca inchid eu usa si il bag eu acolo atunci e planset din ala cu aruncat pe jos si vai vai...
te pup.
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
ioanaradu spune:
buna dimineata!

Andreea20 bine ai revenit, ceva poze mai noi nu pui?
am vazut stefanut frumusel!
marta chiar vroiam sa te trag de urechi. acum o sa-ti dau un pupic!
riana si noi te vrem ma, dar mai des daca se poate!
laurici e bestial edutu! 
kitty succes!!! si nu renunta!!! nuuuu ... te rog!! fii tare!!! dureaza cam 2-3 saptamani. hai ... pup!!
cam atat, ma bag la poze si mai vorbim!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!