LMA - Albinute & bondari de '07 (109)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani Raluca si Andrei !

Noi suntem mai bine, deja 2zile fara febra..., sar'na de raspunsuri pt siropel de tuse , ne-am luat rhinathiol, e cu gust de cirese si zmeura, roz,mucii sunt mai rari dar mai vascosi...semn ca scapam Acu' cand om scapaaaaa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

LA MULTI ANI!,Raluca si Andrei
Si pe mamica Monica o asteptam la apel...asa macar o data pe an...tot e mai mult decat nika

Mihaela de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna dimineata tuturor!

LA MULTI ANI primilor gemenuti din stup Raluca si Andrei! Sa cresteti mari si sanatosi!

Am cam citit pe diagonala si asa ca nu prea am ce sa va raspund ...

Am observat ca va intereseaza noul pat al lui Tudor asa ca ... pofititi!

Tudor a mai scazut la mancare, dar nu ingrijorator. Nu face la olita si nici eu nu ma straduiesc prea tare sa ma ocup de acest lucru. Cuvinte spune ... spune multe unele inteligibile altele mai putin ...
Mai scriu si eu cateva pe aici ca aici vor ramane: este-poveste, ine - shine, patnu-patent, aina-alina, daia-daria, tani-tanti, dede-suzeta, mee-miere, chi-chi - castravete, piie- paine, ate- brate, nooc - noroc, nani- somn, pa-pa sau yam yam - mancare si or mai fi dar astea mi-au venit in minte.
Cert este ca ne intelegem si ma bucura foarte mult.
Imi cere seara la culcare sa ii citesc poveste si pentru ca nu m-am dus inca sa iau de la mama niste povesti nemuritoare sau alte carti pentru copii, deocamdata i-am citit din Magia o carte din seria Septimius Heap, de altfel tot poveste.

O zi buna va doresc!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

buna ziua!
giovanella, ai facut cafea, ca in zilele bune...cum esti tu atenta dimineata cu noi, sa ne dai buna trezire la viata. nu va mai rasare nimic, stai linistita, ati avut destule. poate niste ghiocele, de primavara ?
rein, eu sint mai emotionala, asa mult mi a placut imaginea ta cu zambetul lui bebe mic dupa supt
stefimic: ce frumoase sint discutiile n doi, cand hotarasti sa ai un copil. sa fie cand si cum va doriti voi
biky-cat: ti am bifat pe ziua de azi! ai un X maaare, la prezenta obligatorie . felicitari ptr lupta din culise, vezi ca ti tin amr-ul, mai ai 7, nu te lasaaa!
am luat si eu martinel. ma, mie mi a placut la nebunie, nu mi s a parut asa sarat cum ati zis voi...si m a incantat si ptr fie mea, ca are carne de curcan.
kit: tie ti am zis si pe claca sa stai domol cu cresa si nu ti mai cauti belea de una singura. vad ca ai si o pasa mai melancolica si inclinata spre meditatie. versurile sint tulburatoare, dar relax, esti muuult prea tanara sa ti faci bilantu' ca mincu
tzuna: felicitari, sa fie cu o nota buna!
laura: sanatate ptr edisoru sensibil, vorbaret si jucaus.
la noi a plouat, e cald, 8 grade...sinteti fericiti in zapada voastra, macar ca o vedeti doar pe geam..
carmenefr: ma bucur ca s a linistit teo, si voi cu ea
gabi: foarte interesant patutul, sa doarma linistit in el
roxolina: adica daca ai inceput munca nu mai scrii decat neeext pe ultima pagina?

ieri dupaamiaza n am putut iesi afar, ca era urat. si vreo ora am colorat pe o carte. doar eu. ea s a uitat fascinata. la inceput a fost relaxant, dar asa m am plictisit dupa 2 pagini...mi am amintit ce mult imi placea sa mi coloreze tata, cat de fericita eram, si mi a trecut o umbra pe suflet, ca nu mai sintem eu copil si tata tanar...

va pup, o zi frumi!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

ei hai ca incep aniversarile in toata regula

Raluca Ioana si Andrei

Sa fiti sanatosi si sa ii bucurati din plin pe ai vostri parinti....

Da io tot nu am reusit sa vad pozele de Ancris...nu ne ajuta nimeni?

Laura pai baietu vedea ceva importanta si tie iti arde de declaratii...ti*a spus aseara ca te iubeste ce vrei si tu in fiecare zi??

Tudor ce pat dragut ai....si ce camuflat este

Stefimic...deci spor la treaba ...daca ati batut palma..ce sa mai ....da tu nu ne mai pui poze cu Stefi....ca nu l-am mai vazut de multicel

Tzuna gata ai termionat cu lucrarile acu asteptam vesti mai dese despre Maria

La noi a nins toata dimineata si Raisa era pur si simplu fascinata...nu se mai dezlipea de la fereastra..."mami mute pada".....adica mami ca la munte zapada...pacat ca acum s-a oprit si nu s-a prins as ca nu scoatem saniuta
A si sa va mai zic ceva...dansa este smechera:
eu: hai spune nasu, nasa
Raisa: tatu , tata
eu: zii nas, nani
Raisa nas, nani
Eu : deci poti sa zici n....zi*i na-su pe silabe
Raisa: na-su
Eu fericita...si acum legat nasu
Raisa...ba nu mami tatu

Nu vrea si cu asta basta

Iar la masline le zice :"bidii" nu ma intrebati de unde si de ce?? numai ea stie, ii plac foarte mult...dar cum le-o fi gasit denumirea asta nu stiu

Diana mami de Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

Buna feteleee!!

Nu stiu daca va mai amintiti de noi......dar m-a apucat nostalgia si am zis sa mai dau un semn de viata.
Parca ieri eram toate nerabdatoare sa facem cunostinta cu bebicii....
si acum ne pregatim sa serbam 2 anisori de viata

Noi suntem bine, stam si noi in sfarsit la casuta noastra.....Rianna este bine, inalta si frumoasa , a fost racita, cu febra, rosu in gat....dar acum e bine doar nasul ii mai curge. Intelege absolut tot ce vorbim (chiar ne ferim de ea cu unele chestii ca imediat face ochii mari), recunoaste in carticele tot ce vrei, imita toate animalele, spune cum o cheama si cati ani are.....dar mai greu cu legatul cuvintelor....leaga decat "acadea mamiii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Andreea bine ai revenit...dar poze actule nu ne pui sa va vedem si noi
Acum am vazut albumele tale de la mare si am ramas inmarmurita ce frumoase sunteti , iar aici superba familie

Diana mami de Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

LA MULTI ANI! sarbatoritilor de astazi.

Nu-mi vine sa cred ca peste 2 saptamani si Maria mea face 2 ani. Cand a trecut timpul? Mai vreau si eu un bebe dar inca nu am curaj. Sotul nici el nu stie ce vrea: uneori vrea , alteori vedem ca nu avem cu cine o lasa pe maria nici sa ma duc dupa paine si ne razgandim. Intrebarea mea era: toate care vreti sau asteptati bebe 2 aveti pe cineva care va ajuta?(mama/soacra)

Pana una alta de bucuram de Maria. In sfarsit sunt si eu mai relaxata. Am terminat cu lucrarea, incep sa-mi intru in ritm si la serviciu iar cu gaza asta mica ne intelegem din ce in ce mai bine. Iar mananca bine, e cumintica (exceptie face faptul ca se trezeste la 6.30-7 pt pipi si nu se mai culca)....

Azi am venit la 1 de la serviciu, m-am dus la bona sa o iau si ce faceau fetele (Maria si fetita bonei care are 2 ani si 3 luni) se jucau cu 2 papusele. Le puneau pe perna, le dadeau laptic si le inveleau sa doarma. ba le mai si cantau (minge, minge -adica ninge ninge). M-am topit cand le-am vazut. Ieri a fost frumos si am iesit 2 ore afara azi doar 30 min pana la bona dimineata (vine ea si mi-o ia) si inapoi (o aduc eu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

multam fetele de incurajari, chiar aveam nevoie.
TZUNA nici noi nu avem pe nimeni dar ne-am dorit de la inceput doi copii, cum ma voi descurca ramane de vazut dar trebuie, i-mi este si frica dar sunt si foarte fericita asa ca eu vreau sa fiu optimista si in ciuda crizei sa mai facem un bebe.

pozici cu stefan
http://community.webshots.com/album/570060395yfRbqs?start=0

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani, pinguinilor Raluca si Andrei!!!!

Stefimic, spor la lucru

Andreea20?! cine-i ca nu mai cunosc

Mergi la inceput