LMA - Albinute & bondari de '07 (109)
Raspunsuri - Pagina 7
stefimic spune:
salut fetele,
LILIDANA de dragut este DAVID pe saniuta si cum mananca singurel, bravo.
REIN sigur te vei descurca pentru ca ii iubesti prea mult si mai ales ca cel mic a fost deja indragit de fratiorul lui , cred ca te topesti de dragul lor
,
CARMENFR sanatate multa TEODOREI si sa scapati cat mai repede.
ANE ce dragut e RAUL cu faza"sa vina mama"
.
KITTY felicitari pentru acomodare si sa o tineti tot asa.
MENUET bine ca analizele au iesit bine si un
pentru ANA.
IOANA sanatate lui MATEI-PATEI sa terminati odata cu tusea.
ANDRA sanatate multa pentru EDY si
pentru tine sa rezisti eroic in continuare.
DIANA
pe RAISA pentru istetimea de a invata bunele maniere si sa fie si fata lamurita cand va chestioneaza lumea ce sa raspunda.
LAURA pupicim si noi pui mic care "pupa edy pisica dagalasa".
TZUNA felicitari pentru terminarea masterului si speram sa te auzim mai des.
PISIKUTA pupam noi fata draguta care n-ar trebui sa ia bataita de la nimeni
.
noi suntem bine, ne pregatim sa iesim sa luam aer ca la noi astazi a cam plouat si iesim acum.
va urez o seara placuta in continuare.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
ioanaradu spune:
buna dimineata!

hai, trezirea!
noi suntem binisor, iritatia se pare ca pana la urma e de la pampers. sa vedem ce ne mai rasare!
pupam!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
stefimic spune:
RALUCA IOANA si ANDREI
Primii gemeneii ai stupului implinesc astazi 2 anisori, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa aduceti in viata parintilor vostri numai bucurii!
he, he fetelor ne-am hotarat intr-un final sa mai facem si noi un bebe, dar mai intai trebuie sa ma duc eu saptamanile ce urmeaza sa-mi scot steriletul, apoi sa mai asteptam 1-2 luni si sa trecem la treaba.
mi-as dori sa iasa tot o albinuta sau un bondarel nascut primavara.acum ce va fi si cat de repede voi ramane gravida vom vedea.
stiti cumva daca sunr probleme dupa scoaterea steriletului? ca eu nu am apucat sa vorbesc cu dr ginecoloaga.
am asa niste emotii dar sper sa ne descurcam si cu doi.
va pupicesc si va doresc o zi frumoasa chiar daca la noi ninge cu fulgi asa mari si frumosi, cred ca este prima ninsoare adevarata in iarna asta.
pentru MATEI-PATEI sa treaca iritatia mai repede.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
elyanne spune:
La muuuuulti ani Raluca Ioana si Andrei !!!
Mami Moniiiiiiica la apel va rugam ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
biky spune:
Buna dimineata!
Dai o cafea Jo??? 
Am iesit putin la interval, ca ma seaca pisik cu prezenta!
Noutati nu prea avem....doar faptul ca de cand i-am luat pate Martinel si mortadela, imi cere in intruna pate...pate...pate...
Mananca iarasi cam aiurea, dar dau vina pe canini! Nu vorbeste prea mult, nu face decat kk la oala, nu s-a mai ingrasat, are tot vreo 10 kile...si cam atat!
La multi ani gemenilor Raluca si Andrei, ai Monicai!
Poate ca astazi ne auzi si ne mai zici ceva despre tine, ai chiulit multaaaa vreme!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,63,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus
Kitty spune:
Buna dimineata.
La multi ani Raluca Ioana si Andrei !!!
Sunt total lipsita de chef si obosita, cred ca fac depresie de mers la cresa...
...destul de fara motiv.
Giulia a fost si mai bine ieri, sarea ca o caprita cand m-am dus dupa ea, imi repeta in limba maghiara 3 expresii: hai aici, ce faci si nu-i voie
, tot canta coconaaaash si i-am cautat melodia cu iepuras coconas si repeta destule cuvinte si daca o intreb cine canta asa spune copiii si Motil (Matilda - ingrijitoarea de la cresa).
Ea e ok, eu nu. Prietena mea l-a dus pe baietel la gradi particulara (unde ma gandeam si eu intr-o vreme sa o duc pe Giulia) si acum am reinceput sa ma intreb daca am facut cea mai buna alegere. Acum m-am mai linistit (si stau pe fundul meu CA AM PE CE STA
, cum mi-a sugerat o prietena) ca daca ceva nu mi se pare ok pot sa o duc dincolo, ca inca nu sunt prea multi copii.
Lilidana, nu o sa-i spun lui Raul de escapada Karinei - ca si el are maari probleme ca "Valentinul" e sambata si nu se poate intalni cu cele doua
colege carora ar vrea sa le dea felicitari.
Ioana, io cred ca nu il mai trec pe lista de pretendenti pe Patei daca primeste zestre doar sirop de tuse.![]()
Tu esti asa de puternica si de energica, mi-e greu sa te vad descurajata!

Karra, vad ca iarasi te-ai mutat (sau ma inseala neuronul - o fi plictisit singur..). Ia baga mareee, ca se duce avertismentul ...sa vedem cum iti sta nerujata..
Pisik...ce faci? Indemni baiatul sa o bata pe Nana? 
Rein
cred ca esti in extaz cand vezi zambetul proaspat al bebelului. Lasaa, ce stie doctorul? Copilul iti zambesteee!
Laura m-am gandit la tina azinoapte cand s-a trezit Giulia si am adus-o langa mine si mi se parea ca are nasucul infundat...De cand am dus-o la cresa ma uit la ea ca la o bomba cu ceas....nu stiu cand explodeaza mucii
.
Tzuna, felicitari!! Acum te asteptam sa ne mai spui de Maria.
Stefimic, ma bucur ca ai luat aceasta decizie... cred ca procesul tehnologic il cunosti
, spooooor!
Pai asa Biky, chiar ma intrebam azidimineata unde te-ai ascuns? Asa, iesi la interval ca fac o descindere in forta la ranch!
Si acum ...dintr-unul din gandurile care m-au framantat azinoapte cand n-am prea putut dormi: www.youtube.com/watch?v=oOn8v65vmYw" target="_blank">Iris
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
laura_oana spune:
LA MULTI ANI! RALUCA SI ANDREI! 
EDY...e acasa, azi trage chiulu de la cresa.
...cum am zis si ieri, muci si stranut, fara febra , fara tuse.
fug in lume ca asa nu se mai poate dupa 3 zile de cresa sa o luam de la capat???
ma duc sa fac o cafea.
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
laura_oana spune:
si la noi niiingeeeee, ningeeee ca in povesti de azi noapte!![]()
edy sta tot la geam! a venit acu si imi zice( eu scriam pe DC)
EDY:" mamiiii mamiiii stai putin acuta-ma( asculta-ma) zic ceva!"
eu:" ce zici mami?"
edy:" hai a geam vedem zapada"![]()
eu credeam ca imi zice "te ubesc mamii!"
( asa mi-a facut aseara..de m-am topit toaaataaaaaa!"
)
kit..poate giuli nu e asa sensibila ca asta al meu ..ca ma dispera..parca l-a facut ta-su nu io...sotu e asa sensibilos!
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
carmenefr spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_oana si la noi niiingeeeee, ningeeee ca in povesti de azi noapte! |
Pai da, te cred ca la tine la Dubai ninge, la noi capitala plouaaaaaa, plouaaaaaaaaaa, plouaaaaaa, care vreti sa faceti copii, veniti in Buc si treceti la treaba!