LMA - Albinute & bondari de '07 (109)
Raspunsuri - Pagina 6
Mihaelaaa spune:
Iar am ramas in urma
....
Urez si io La multi ani! mamicilor care si-au serbat ziua de nastere
Si celui mai mare bondarel din stup
Alexandru Eduard 
am zis ca acum daca merge David la gradi de 4 ori pe sapt am mai mult timp...da de unde...sapt trecuta am avut o gramada de programari am facut cam tot ce n-am putut face cu David...
Laura_oana,sper ca o sa reusesti sa te lasi de tigari...io stiu ca e greeeu
,si sa dai si cateva kile jos
Sper
sa nu fie psoriazis..muuulti
si incearca sa te linistesti
Kitty,am vazut si io pozele de la Sovata...fain ,fain,fain...As vrea si io sa facem cateodata o iesire de asta mai lunga ,dar noi tot nu avem timp
Elyannemaaaaaii,si pe mine m-ai speriat rau...m-ai facut sa-mi aduc minte cand s-a lovit David de marginea patului...nici nu stiam ce sa fac...noroc cu fetele de pe claca
...offf
rein,vazut pozicile....suuuuper
...mi s-a facut dor![]()
Deocamdata numai de atata am avut timp..ma duc sa
,
,
,
si mai aaaaammm
Mihaela
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
RaisaFudulu spune:
salutare fetelor
Rein eu cred ca vei reusi sa te descurci.....iar petrisor e normal sa aiba reactiile astea...timpul lui cu tine s-a redus si trebuie sa iti atraga atentia cu ceva..dar e bine ca il iubeste pe bebe
Lilidana vazut poze cu blondu pe saniuta si cu noua lui freza
Io nu am putut vedea pozele de Ancris...cine ne ajuta ?
?/?
Carmenfr...sa treaca cat mai repede si sa iesiti din carantina...oricum vad ca e ok te descurci si fara paine...
Anne2200 cred ca simte ca trebuie sa ajungi acasa, iar cand esti deja pune monopolu pe tine sa recupereze timpu pierdut
Laura eu zic sa nu disperi pana nu ai epuizat toate cele care tb facute...deci fruntea sus, noi suntem alaturi de tine
Bravo Giulia ...sa o tii tot asa sa scape si mami de indoieli, doar esti fetita mare 
Asa Teo si trenuletele trebuie sa manance..si mai ales Rory...pai ce mami ele nu trebuie sa creasca...despre noile cuvinte nu mai vorbim complicaturi rau
Matei sa te faci bine si sa trimiti tusea aia la plimbare...iar despre iritatii...Ioana poate nu mai vrea pampers si vrea la olita
....hai pupam sa treaca toate
Mami.Alexia bine ai revenit...
Karra te iertam...si vezi acolo cu asociatu sa nu mai cheltuie ca e criza el nu stie
Carmen sirop de tuse noi Stodal si trat homeopat...Homeogene si Coryzalia 4 pastilute pe zi alternate 2 unu, 2 celallat....si ne-a trecut de fiecare data...
Mihaelaaa spor la treaba
Laura sper sa te lasi de fumat..io nu am reusit decat 2 luni si acu sunt iar la tratamente cu a mea constiinta...momentan nu imi mai iese....speranta mai e
Noi suntem ok, mancam mai bine, a invatat sa raspunda la intrebarea"Ce faci Raisa?" "Bine"...ma dispera ca toata lumea o intreba si ea se uuita debusolata....dar acu stie cupilu ce sa raspunda
Diana mami de Raisa Maria
absoluta spune:
Carmen eu pentru tuse ii dau Mucosolvan Junior.
Stefania eu pe Timeea am facut-o sa vrea olita punandu-i papusa ei preferata sa stea pe olita si sa-i spun ca sta acolo sa faca pisu.
pisikuta spune:
saliu!
laura: draga de tine, te inteleg cat esti de amarata. nu stiam ca se transmite genetic, dar poate pe un fond genetic mai labil a aparut si la el ceva...sau poate nu e nimic grav. are si nana, asa cum scrie carmen /b]de teodora, o unghiuta mai ciudata, si pielea din extremitate mai ingrosata. si ma gandesc mereu ca se va chinui cu unghia aia care parca i roade pielicica.
poate emai bine sa vb si cu sotul tau. intotdeauna e mai bine in doi, nu te mai framanta singura. e copilul vostru, il iubeste si el, lasa l sa participe si la temerile tale.
are si sora norei psoriazis si e atat de afectata, a facut la 18 ani si a fost sfarsitul lumii ptr ea, s a simtit urata si nedorita si a renuntat la profesia mult dorita de ea din cauza complexelor. eu n am privit o niciodata ca avand vreo problema, dupa mine pielea ei e atat de frumoasa, fiind tanara...
ane: lasa ane, ca sigur iti creste inima de mandrie si de drag, cand auzi cum te asteapta si te striga 
kitty: nici nu stii ce mult ma bucur de acomodarea giulicai cu cresa, ca ai parte de liniste si tu...
carmen: ce afce baiatu'? cum stati cu burticile?
jo: doamne, cat stress bagati cu tusea...eu am vazut ca au pielea asa de sensibila, cum se ating un pic, se inrosesc de parca s arsi. poate l a ros pe laterale pampersul, ca e un plastic pana la urma...
carmenefr: nora a avut de fiecare data ambroxol, sirop sau picaturi. dar cu recomandarea medicului...prospan paraca e ala din iedera, naturist...? ptr tuse productiva, parca. acu' vezi si tu ce fel de tuse are...
stefanyia: cu olita, am citit in supernanny cam acre ar fi metoda. ea recomanda varsta de 2 ani ptr debut. si primele semne ale copilului, totodata: departarea usoara a picioruselor, o incordare usoara, ma rog, semne specifice. si sa l iei usor, sa nu se sperie sau sa nu se simta fortat. il pui pe olita ptr perioade f scurte de timp, nu l lasi mult, chiar daca nu face nimic acolo. eu mai astept totusi sa se mai incalzeasca, s o las in chilotei de bumbac in casa.
si ea s a speriat odata, cand a facut kk pe jos, ca n a ajuns olita la timp sub fundul ei. si a urlat de ce avazut acolo, drept e ca facuse unul mare de a speriat pe toata lumea ![]()
andra: nu vreau sa mi imaginez cum va descurcati cand sinteti toti bolnavi...ma mai gandeam la tine zilele astea, ca stiam ca erai necajita. sper sa fie mai bine, intre timp, ca n am mai vb de ceva vreme. 
rox: acu, ca am aflat oficila ca esti la munca, iti doresc reintoarcere cu noroc la serviciu!
[b]biky: absentezi cumva?
doua povesti dragute cu fata mea:
- de doua zile ma striga n gura mare, peste tot, mami-mama!
- ieri, la nisip, se juca cu dadi, un baietel. si ea tot spunea nana(adica numele ei). si dadi repeta, na-na. eu si mama lui, il incurajam, da, nana. da i lu' nana lopatica, galetusa etc. si el iarasi, na-na. noi, iarasi, da...si un pic timid, indrazneste totusi sa se apropie de ea si sa i care niste palme, continuind: na-na, na-na! ca el a crezut ca tre' sa i dea o bataita...![]()
va doresc o zi frunoasa tuturor!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
pisikuta spune:
scuze ptr cum am editat..laura, nu e cu intentie, sa nu te simti nedreptatita ca nu esti bold...
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
elpower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmenefr A, sa nu uit.Recomandati-mi, va rog, un echivalent al siropului de tuse Prospan, ceva care la piticii vostri a fuctionat. Siropul asta e ceva... poze cu Teodora povestea nasterii Teodorei aici Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007 |
La noi singurul care a functionat, din prima, ca sa zic asa, a fost Bromhexin, dar nu e natural ca Prospanul si nici placut la gust nu e.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
rein spune:
La noi pentru tuse a mers pe langa Prospan si Stodal un sirop tot naturist 'Raceala si Gripa forte" de la plafar.
Nu vreau sa trec si sa nu va multumesc din suflet TUTUROR pentru incurajari, majorete, ganduri bune. Am citit capitolul in care am nascut si pe langa faptul ca a fost super haios, m-au emotionat profund toate cuvintele voastre. va pup, ma bucur ca fac parte din acest grup.
Vreau sa va mai spun ceva frumos de bb2: dupa fiecare alaptat ii infloreste fetisoara cu un zambet larg. Dr. de familie zice ca e o simpla grimasa dar eu il iau ca pe un zambet adevarat si imi vine sa-l pap.
laura_oana spune:
buna
va multumesc din suflet pt gandurile bune si incurajarile voastre 

ma simt mai "bine" nu pot zice ca m-am linistit dar nici nu mai vad totul asa de "NEGRU".
SOTUL...la cat eram de suparata cred ca m-am exprimat gresit..el a fost cu noi la Dr. stie situatia, intelege si discutam...dar asa sunt eu prefer sa plang cand sunt singura fara sa ma vada nimeni, nu stiu de ce ..pur si simplu asa simt.
pisi...la inceput nu am inteles ce ziceai tu in al 2 mesaj..am priceput pana la urma..nici nu observasem..oricum stai linistita ca doar nu e motiv de suparare!

cam atat deocamdata nu ma simt in stare sa scriu mai mult..
aaa despre siropele...la noi functioneza asa: plantusin( de la naturisti), sirop de patlagina, cel facut din ridiche neagra cu miere sau cel de ceapa facut de mama, ...si apoi cele date de Dr. eurespal, humex , picaturi de ambroxol (care sunt groaznice la gust!) si cam atat imi aduc acum aminte.
va pup si va multumesc inca o data!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
tzuna spune:
hello
ne mai stiti?
Am terminat cu disertatia, am avut si sustinerea.... a fost foarte bine, nu stiu nota insa ca nu am cum sa ajung la facultate. Am atat de mult de recuperat la serviciu....
Imi pare atat de rau ca sunt multi copilasi bolnavi....
Maria e bine, vb foarte multe, mananca binisor, uneori e cuminte si ascultatoare alte ori nu.... stiti si voi.
Am fost sambata la zoo. a fost asa frumos. La 9.30 eram acolo si am stat pana la 13.
Multa sanatate tuturor.
laura_oana spune:
deci... m-a pufnit rasul si va povestesc si voua
se uita la desene la tv si era o pisica in desene si zice :
pup edy pisica mica si dagalasa! si pupa TV!
si ma striga :" mamiiii vino vezi pisica dagalasha!"
si mai una tot de azi dar ceva mai devreme:
eram la bucatarie si vine fuga la mine cu degetul ridicat si zice:"
mamiiii vino vezi ce facut edy cu degetu`!"..cu un zambet mistocaresc pe fata.
ma duc cu el si se urca pe canapea , se intinde ajunge la birou, prinde o boxa si o aprinde( apasa butonul) si zice :" uitee mami ce facut degetu`! a apasat butonu!!!"
e o joaca pt el sa aprinda si sa stinga boxele!![]()
aaa bomba....dupa 2 saptamani de stat acasa bolnav cu bronsita si alte cele, de luni e iar la gradi..acum STRANUTA SI ARE MUCI TRANSPARENTI!
...eu ma duc ..nu stiu unde ...dar nu mai am nervi sa o luam de la capat!!!!
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!