LMA - Albinute & bondari de '07 (109)
Raspunsuri - Pagina 5
menuet spune:
Inca 2-3 vorbe si gata
Carmen de la Maramu -insanatosire grabnica si iesire rapida din convalescenta
Ioana- hai poate usor usor o scoateti la capat cumva.Bine ca a inceput Mateiu sa pape.Cat despre dintisori ..offff..m-am saturat de cand tot astept sa plesneasca caninii de jos.Sus au iesit mult mai repede..si mai avem si celalat rand de masele..vai de derrierul nostru
Exudatul Anei este bun.Deci rosu in gat este de natura virala.Maine la medic sa vedem ce indicatiine ne mai da.
Cuvinte noi-fluture-''tuiu'', portocala ''copa'', pepene-pepene, banana-banana sau bani, ceasul-''seasul'', si cam atat imi aduc aminte.
Fug la nani..7 pureci pe-un picior/noapte buna, somn usor!
gaia.nevia spune:
Teo azi a cerut "ce-ale" (cereale) si dupa ce a bagat el sub nas ca un hamster a hranit
toate trenuletele Thomas (are 3) si pe Roary.
Am lesinat de ras cat de scump era cum le dadea pe la gurita pe rand la toti...
Cuvinte noi... sine (de tren "sinele") traverse ("tavesele"), depou ("dipau")... tehnice rau. Le stie deja pe nume (le recunoaste in poze) si pe locomotivele Percy (pesi), Emily (exact asa frumos spus),Gordon, Duncan (tot corect si frumos), James (ems)... e inebunit dupa filmulet si il cere si de 10 ori pe zi. Again, and again, and again... Thomas!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
lilidana spune:
Kitty,felicitari pentru a doua zi(adica Giulia trebuie felicitata,ca a fost fetita model
).
Pe Kari n-am prea pozat-o in ultima vreme,de fapt nici pe tunsulici prea mult: doar cand l-am tuns,cand manca cu pofta din lipia aia libaneza
si la sanius.Iar domnisoara nu era acasa la faza cu sania,se dusese in vizita la amicul ei vietnamez (shh,sa nu-i spui lui Raul de esccapada ei,ca nu e ceva serios
...mai ales ca ii ajunge bietul baiat pana la umar,e putin mai inalt decat David si are 7 ani
).
Mdaaa,am mai vrut sa scriu ceva,dar...o sa continui maine ca am
uitat,na
...
Somn usor,tuturor
.
am editat ca am gresit si nici macar nu am fost ademenita cu vin,de data asta 
ioanaradu spune:
buna dimineata!
rein curaj, o sa te descurci. intra pe blogul adei din cand in cand ... sa te incurajezi! ![]()
mami_alexia hai ma, vezi ca nu e greu sa scrii un rand?
lilidana frumusel blondut tunsut.
si ce zapadaaaaa!!! 
carmen pupam "tio" sa se faca repede bine!
carl cata rabdare si pe tine si pe mami! f frumos!
giuli sa stai frumos in scaunel in continuare!
laura tinem pumnii sa fie ok!
ce ziceam eu de nu zic hop ... normal ca matei are o iritatie pe soldul stang, incepuse putin si pe dreptul. sa zicem ca e de la pampers ... sa zicem. aseara l-am tinut fara, l-am cremuit, la culcare i-am pus, dar tot la cremuit, dimineata era mai bine. cat de faza cu tusea ... imi sta inima de fiecare data. la 4 a baut lapte si a tusit putin. am sarit din pat ca arsa si sotul dupa bine. disperati, ce mai ... totusi n-a fost nimic. dimineata nu stiu dc s-a inecat sau a tusit, dar i-am bagat rapid sirop de tuse. ii dam si diseara. cred ca si la nunta lui o sa fiu tot cu siropul dupa mine.
atat ... sa va las o cafea! 
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
mami_alexia spune:
Ioanaradu, nu e greu deloc sa scriu doar ca asa placere imi place sa citesc ce scrieti incat cand termin de citit nu mai stiu ce sa scriu
Si nici n-am prea avut timp in ultima perioada, de-abia am terminat sesiunea
Kitty, felicitari pentru acomodarea cu succes a Giuliei la cresa! Asa a fost si la noi la inceput doar ca au inceput bolile si i-a mai scazut interesul. 
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
carmenefr spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanaradu disperati, ce mai ... totusi n-a fost nimic. dimineata nu stiu dc s-a inecat sau a tusit, dar i-am bagat rapid sirop de tuse. ii dam si diseara. cred ca si la nunta lui o sa fiu tot cu siropul dupa mine. |

Te asigur ca nu vei fi singura
Pupam pe "Patei" sa treaca iritatia(sper sa fie de la pampersi)
Noi suntem mai bine, deja azi-noapte n-a mai facut febra, incep sa lucreze medicamentele.
Va multumim tuturor pt grija si urari de bine

carmenefr spune:
A, sa nu uit.Recomandati-mi, va rog, un echivalent al siropului de tuse Prospan, ceva care la piticii vostri a fuctionat. Siropul asta e ceva...
Si antibioticul cumplit si siropul asta...asa ca vreau altul, mai "omenesc"![]()
karra80 spune:
Va citesc pe sarite,noaptea la 12, nu am timp de scris.......va rog sa-mi motivati absentele...pe motiv ca oficial am inceput lucrul la casa
.Acuma cautam constructor, materiale, etc.....vrem sa vedem o cresa si pt Winnicu..
..
nu am timp nici sa respir.....mai am si de lucru la birou ca am un asociat la CJ car cheltuie ca un nebun
deci.....daca nu dau bir cu figitii in prioada asta inseamnca ca vaoi rezista.....si mai tre sa preg si ziua cupilului....
Cad pot mai intru...deci nu ma dati la disparuti.....da nu pot sa raspund la tata lumea...ca nu o sa am timp.....
Sper ca ma intlegeti....

Fug sa mai dau niste tel la statii de betoane.....sa vedem ce preturi au.....

Cat sa ma mai abtin de la mancare???
karra80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmenefr A, sa nu uit.Recomandati-mi, va rog, un echivalent al siropului de tuse Prospan, ceva care la piticii vostri a fuctionat. Siropul asta e ceva... poze cu Teodora povestea nasterii Teodorei aici Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007 |
La noi functioneaza numai STODALUL...nu stiu daca e echivalent la ce dai tu...dar mi-a dat dr Eurspal , nu l-a vrut si de atunci 3 reprize de tuse urata am tratat doar cu stodal...si homeopat.....
Pupam sa va faceti bien.....

Cat sa ma mai abtin de la mancare???
ralualexandrei spune:
Carmen eu le dau Rihnatiol sirop de tuse si da rosu in gat e viral noi suntem toti virusati si cu febra.Dimineata Edy mi-a dat trezirea la ora 8 cu un jet de voma fix pe fatza mea,avea si febra saracu'.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3