LMA - Albinute & bondari de '07 (109)
Raspunsuri - Pagina 4
rein spune:
Buna seara, mamici!
Gata, fie ce-o fi, stau 10 minute si scriu.
La Multi Ani, Eduard!!!
Am facut ochii mari cand am vazut LMA, dar mi-am revenit repede. Avem albinute si bondari de 2 anisori! ce repede trece timpul..
Laura, cred ca trebuie sa mai faci ceva cercetari pentru a fi sigura ce este, pot fi multe cauze iar dermatologii nu prea nimeresc din prima diagnosticul. Mai mergi si la altul daca poti, poate e ceva trecator.
lilidana spune:
Laura,are si David niste mici problemutze cu unghiile de la degetele mari(picioare),adica sunt sfaramicioase,pielea in jur e mai aspra si,uneori,rosie.Pediatra a zis sa-l masam usor cu crema,orice fel,zilnic.
Noi il masam/cremuim cam de 2-3 ori pe zi,dupa ce-l spalam la fundic si pe picioare.Si arata mai bine,acum am reusit sa-i indrept putin unghiile ca aratau tare zdrentuite.
Eu zic sa nu-ti faci griji,deocamdata,incearca sa-l ungi cu crema sa vezi rezultatul,eventul foloseste o crema cu vit A,poate ii lipseste.
La multi ani sarbatoritelor mamici(cu intarziere),si primului baiat "mare" din stup!
Nici mie nu-mi vine sa cred ca incepem cu urarile de 2 ani
.
Editez:unde esti Kitty?Te asteptam cu vesti.
Gata,fug s-o iau pe Karina de la scoala ca azi n-au circulat autobuzele lor.
rein spune:
Despre noi, cam asa:
Azi bb2 a facut 2 saptamani. a luat 400gr. Uf, lupta cu kg astea!
De o saptamana este si mama cu noi, din pacate maine pleaca. Mai incerc sa vad daca ma descurc singura cu 2. Am ramas numai 2 zile cu ei si m-am cam speriat. E GREU. Asta e prima impresie.
De ce?
Pentru ca bb mic suge la 2-3 ore, este foarte lacom si de aceea trebuie sa stau cu el in brate ridicat vreo jumatate de ora sa se mai duca laptele. Daca nu, vomita, sughite si o luam de la capat. Pe deasupra este vioi si se misca tot timpul, inchipuiti-va ca isi ridica, misca, tine capul sus, se deplaseaza pe spate prin patut. Deplasari Petrisor facea pe la 4-5 luni.
In timpul asta normal nu pot face altceva iar pentru Petrisor este un timp mort pentru ca era obisnuit sa ne jucam, plimbam, facem mancare si curat impreuna. ce credeti ca face in acest timp? nebunii, pentru a-mi atrage atentia: plimba patutul (a facut gaurica in perete cu el) ca are roti, plimba caloriferul electric, plimba scaunele si loveste ce intalneste cu ele. In general, chestii negative.
Cu bb se poarta insa frumos, il mangaie si il pupa, la inceput ii cam dadea ignore dar in zilele astea s-a atasat usor, usor de el. Ii e mila ca are buba la buricut, ca plange, ii duce scutecul la gunoi, ii tine suzeta.
Pentru Calin cu suzeta ar fi o solutie sa nu mai planga pentru ca are permanent tendinta de a suge (pediatra zice ca deja ma foloseste pe post de suzeta) dar nu o poate tine singur in gura si cand ii cade urla.
lilidana spune:
niste pozici cu David tunsulici si la sanius...
http://s277.photobucket.com/albums/kk53/otiluta/pozici/
carmenefr spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilidana niste pozici cu David tunsulici si la sanius... http://s277.photobucket.com/albums/kk53/otiluta/pozici/ |
Ce baiat smecherut, blond si frezat!
Si cum sta el pe saniuta...si ce de zapadaaaaaaaaaaaaaaa, cum era pe la noi cand eram copii...Da-ne si noua !!!!Rein, hai, ca reusiti voi sa treceti si peste perioadele astea ...

Noi suntem mai binisor,cu 15mii de siropele...care de care mai scarbos(parerea mea, desi nici nu le gust), mai aem muci si mai tuseste , dar nu accese de n minute.
Ca ziceati ca ati devenit paranoice(parca Ioana si Lilidana), eu dupa ce tuseste sunt cu urechea ciulita sa vad daca si vomita, ca suntem patiti...daca dupa ce tuseste plange, gata, tre' schimbat totul...
Fiindca nu putem iesi, sotul a uitat sa ne ia paine pt seara, nu-i bai ca am pus mana si-am infaptuit o painica(cu faina de grau si secara, 4/1)tocmai venea sotul acasa, si pofticios cum e , si-a intins instant unt pe painica cea calduta

Asta ca sa mai uitam de cele rele...

ane2200 spune:
Eduard
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si fericire alaturi de familia ta.
Ancris - nici eu nu vad pozele.
Azi reusesc sa ajung un pic mai devreme la calculator. Sa vad in cate ore termin mesajul...
Carmenfr - sanatate multa Teodorei. Of, bolile astea...
Radcarmen -
Vladut sa se puna repede pe picioare.
Stefanya - am admirat pozele cu blondutul Carl, si mai ales filmuletele. O scumpete de baiat ai. Musai sa-i faci o surioara ![]()
Laina -
sa iasa dintii fara probleme si sa nu se mai sperie mamii
Laura - hai, incearca sa te linistesti. O sa afli mai multe cand vei reface analiza. Tinem pumnii sa fie totul bine. Stii ca la noi in stup toate problemele se rezolva, nu?
Lilidana - ce baiat mare si frumos ai. Iar pozele de la sanius, superbe - desi mie nu-mi place iarna.
Iar scriu de o ora. Acum ceva si depsre noi. In fiecare zi cand vin acasa, Raul ma intampina cu propozitia "Raul a plans."
Eu - De ce?
Raul - Sa vina mama.
Mi-a zis mama ca toata ziua e ok, se joaca, construieste, ies la plimbare si nu se mai cere in brate deloc. Dar, cand se trezeste la pranz, daca nu am ajuns deja acasa, incepe sa planga. Iar dupa ce ajung acasa, nu ma mai scapa din ochi. Mama sa construiasca, mama sa faca puzzle, mama sa se joace cu masinilie, mama sa citeasca Bambi, mama sa....
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
carmenefr spune:
Laura si eu cred ca mai tre' cercetat.Si Teodora are unghiutele de la degetele mari(la picioare ma refer) cu unghia un pic mai ciudata, parca la o margine e usor rasucita in jos, ingrosata, si se mai exfoliaza cateodata...Pana la verdictul final, eu zic sa stai calma.Nu va face bine niciunuia daca esti in starea asta.
Kitty spune:
Buna seara!
La multi ani, prim-bondarel Alexandru!
Ce zapadaaa, Lilidana, ce va invidiez.... si ce blondut dragut aveti acolo! Il maturizeaza frizura - cel putin mie asa mi se pare. Pe Karina nu am vazut-o... o ascunzi? ![]()
Eu cred ca si daca te simti obosita, un pahar de vin te face sa te relaxezi...mai ales daca iti e oferit cu drag. 
Laura, nu dispera, mie parca nu-mi vine sa cred. Si apoi, uite de la o zi la alta apar noi tratamente in toate domeniile! Incearca sa te linistesti, nu faci bine nimanui, in primul rand tie, daca te consumi asa! 
Stefaniya, asa mi-a spus si mie psiholoaga - sa nu perceapa olita ca o jucarie ci sa inteleaga ca e o "chestie serioasa". ![]()
La noi a inceput sa mearga, nu se cere decat rar, dar daca o pun face macar cativa stropi. LA wc cu reductor, nu la olita.
Ane uite ca eu incep sa simt incetul cu incetul ca trebuie sa ne bucuram de timpul pe care ei vor sa-l petreaca cu noi, asa de repede incep sa prefere alte companii...(Am eu nostalgiile mele cu Raul al meu care incepe sa ne intrebe :cu cine? daca ii spunem ca mergem undeva). Asa ca mami sa nu comenteze si sa faca puzzle, sa construiasca, sa citeasca....sa...MAAAAMIIIIIII!
Episodul 2 din Cresa a fost unul fericit. Giulia a intrat imediat in grupa, vesela. Nici macar nu a intors capul spre mine, desi eu insistam sa-mi dea "opic"(pupic).
Cand m-am intors (ca e inca la program scurt, ingrijitoarea mi-a laudat-o ca a mancat, s-a jucat, a cantat, nu a fost nici o problema.
Daca o intreb imi spune ca i-a placut la copii, ca vrea sa mearga si maine. Sa vedem cand se sesizeaza ca o tot duc cum o sa reactioneze?
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Kitty spune:
Rein, mi se pare f bine ca a luat bebe 400 g in 2 saptamani. Iti tinem pumnii sa reusesti sa faci fata cu bine la toate solicitarile. SA ai grija sa nu te epuizezi si sa nu faci cumva depresie.
Ar fi f bine daca ai avea un ajutor, cred ca e foarte greu! Dar foaaarte frumos!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
menuet spune:
Mamaa dar ce aveti fetelor la degete de bagati asa viteza..nu mai tine omul pasul cu voi![]()
Cu intarziere urez un sincer si un calduros LA MULTI ANI lui Suzy, Annei si Andreei

Eduard Alexandru..primul bondarel de 2 anisori..sa cresti mare , sa fii sanatos si sa ai parte numai de lucruri bune.LA MULTI ANI!!!
Kitty-Bine ca s-a acomodat Giuli..sa dea Domnu sa nu aveti probleme pe viitor In rest ce sa zic fff frumosi!Sunteti o familie implinita si fericita.Felicitari!
Biky-Caterina e o zana dar Andra! Andra e bestiala!!Rupe gaturile la baietzi!
Carmen -sanatate multa Teodorei!
Gabi78-felicitari pentru progres..baiat mare ce mai gata cu patzutul![]()
Laina-frumoasa pictorita frumoasa si pictura
Laura-bafta in dieta sisi te felicit ca ai renuntat la tigari--asta e un lucru ff bun.In ceea ce priveste cealalta problema suntem alaturi de tine.
Rein-nu pot decat sa va urez multa sanatate si sa ai parte de NURORI cumsecade![]()
Lapte-Milli sau Fulga de 1,5. Doar de 2 ori am dat de 3,5 si mi-a facut kk de am zis ca isi rupe funduletul si am renuntat.Luam din smantanica, cascaval, branza topita, iaurt etc.
Copii abandonati-cd am fost cu Veve internata (avea 5 luni Veve) mai sa plec cu un baietel de acolo,,abandonat...frumoooss si cuminte si il chema si Florin ca pe sotul meu.De multe ori ma gandesc la el, oare pe unde o fi?Ma rog la Dumnezeu ca toti acesti copii abandonati sa gaseasca niste parinti adevarati in alte cupluri care poate nu pot avea copii dar isi doresc unul.
Stefanya-ca de obicei,,de admirat
Trimit asa si revin..