LMA - Albinute & bondari de '07 (109)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Kitty, parca rememorez ce ai povestit..si eu stateam la usa sa ma conving ca s-a linistit si nu mai plange. Atunci am intrat in dizgratiile directoarei care nu ma lasa sa stau, explicandu-mi cat e de firesc plansul asta. Oricat ar fi fost de firesc, eu nu-l puteam accepta. Oricum, nu te da batuta, curaj!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Andreea, Rianna bine ati revenit

Kitty pupam sa treaca... of... cred ca te doare sufletul... Da' nu te mai gandi ca se simte abandonata... ca mai rau te apuca... las' ca ii trece... sa vezi cand o sa ceara la cresa si in we sau in vacanta A mea cand nu se trezea o amenintam ca n-o mai duc la gradi... sa vezi ce viteza lua

si multa sanatate bolnaviorilor... v-ati luat la intrecere? Sa va fie rusine... mai lasati-va parintii sa respire...
Despre ai mei nu mai zic nimic la capitolul asta, ca am devenit superstitioasa

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Buna dimineata VINERI 13

Gabi - dragut patut, chiar deosebit! Dar piciorul din mijloc al patutului ce rol poarta? Si salteaua e relaxa? Doarme bine? Nu-i prea moale? Pun si eu intrebari pentru ca din vara o mut in pat obisnuit, dar nu prea sunt deacord cu "relaxe" de astea....as prefera un patut cu saltea mai tare, eventual canapea extensibila.

Andreea - Bine ai revenit! Eu imi aduc aminte de tine (spre deosebire de Rox ) ca erai cea mai tanara mamica acum 2 ani !
Mi-a placut in mod deosebit tabloul de familie...deosebit! Iar tu ai ramas tanara si inforitoare ca la inceputuri, iar de Rianna, nici nu mai zic o papusica blonda dulce foc! Dar, presupun ca in jumatate de an ai mai facut fotografii...arata-ne fotografii mai recente cu voi!

Tzuna si Stefimic - foarte bine ca va ganditi la al 2-lea bb! Noi ne-am gandit cam tarziu, si desi ne bucuram enorm si este veselia casei, nici una din fete nu a avut sansa unui frate ca partener de joaca.Aia mare a fost singura 11 ani si asta mica pot zice ca nu are surioara intrucat Andra nu se joaca si nu sta cu ea pe motiv ca e mica si ca o enerveaza! In schimb Caterina tanjeste dupa ea....Poate mai tarziu se vor atasa mai mult una de alta!

Rianna - sunteti o familie grozava, iar Andrei nu mai are mult si o ajunge pe Daria!

Martutza - sanatate maxima lui Victoras si sa nu-l mai "doaie papu"

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,63,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

[b]Kitty[/b ehai ca asta e buna !
Potoleste-te ca nu e dracu` atat de negru. Iti spun eu ca acum 2 saptamani eram mai rau decat tine. Spre surprinderea tuturor( parinti, educatoatre, asistente, psihologul cresei) Timeea s-a acomodat bine. Cel mai rau durera cand imi spuneau ca o vad ele ca sufera enorm. Eu o luam cu ochii cat cepele de plans si ragusita .
O sa vezi ca vine ziua cand doar smiorcaie pentru impresia artistica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kitty

plange. Plang si eu. Ieri cand m-am dus sa o iau plangea tare, toti copiii mancau si ea statea in mijlocul salii pe jos si plangea rau de tot, de abia am potolit-o.
Azidimineata s-a trezit veseluta, mi-a spus ca merge la copii cu masina si totul a fost ok pana am ajuns acolo si am inceput sa o imbrac cu haine de cresa. Atunci mi-a spus ca nu vrea la copii, m-a intrebat "vei a datze?" (adica daca vreau in brate? asa ne intreaba ea) Si cand am bagat-o in sala a inceput plansul. Am mai stat 5 minute pe coridor si auzeam cum plange, imi venea sa ma duc sa o iau. Ma doare capul si tot acolo ma gandesc, ca se simte parasita...puiul meu drag..

Mai scriu eu, dar acum nu pot sa raspund nimanui...sunt prea demoralizata.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Doamne ce trebuie sa fie in sufletul tau de mama...nici nu vreau sa ma gandesc ca asta urmeaza sa se intample si la mine....offfff

Cat sa ma mai abtin de la mancare???

Mergi la inceput

Referitor la bb2. Sotul meu isi doreste fara discutie al doilea copil. Si eu mi-l doresc insa nu sunt hotarata. Am teama aia ca nu pot sa le ofer la amandoi conditiile pe care sunt sigura ca Timeea nu ar avea lipsa de ele. Poate o sa fiu judecata gresit ca gandesc asa.
Nu pot sa nu pun in prim plan latura asta materiala. Oricum D-zeu decide .
Sper sa nu vina anul asta . Suntem foarte incurcati. Am luat casa, apartamentul nu l-am vandut si uite asa......probleme , probleme...

Mergi la inceput

Referitor la crese. Va sfatuiesc fara ezitare sa dati copii cat mai repede la cresa, gradinita. Timeea de la 8 luni a fost cu bona. De doua saptamani e la cresa si progresele au inceput deja sa apara. Vrea sa manance singura, vrea sa se imbrace singura , vrea sa se aseze singura pe olita, canta mereu (ea stie ce). Va amintiti ca imi era frica ca o sa atinga copii, acum se joaca frumos cu ei. In concluzie vreau sa va spun sa nu prelungiti momentul. sa-i vedeti la wc cum stau toti pe olita si canta.....cum stau la masa pe scaunele si mananca....cum coloreaza ei...si multe altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Laura_oana,ce-mi place ca vi in fiecare zi cu cate o povestioara hazlie despre Edy....

Gabi78,chiar zilele trecute ma intrebam cand o veni vremea sa-i citesc poveste la culcare...inseamna ca nu mai dureaza mult..acum mi-ar manca cartea daca ar putea,in nici un caz nu sta sa asculte..

Andreea20,si io te mai tin minte cum sa nuuuu..cateodata te mai vad pe mess da cum n-am mai vb de atataaaa timp m-i rusne sa ma bag in seama .
Am vazut pozicile..sunteti niste frumoase amandoua ..da vreau si io poze si mai noi

RaisaFudulu.am vazut poze/filmulete cu Raisa,fetita harnica...numa buna pt David ...
Si ce frumos se joaca ei acolo...David se joaca max 2 min cu cineva asa frumos...in cea mai mare parte se cearta pe jucarii cu orice copil.Altceva nu stie numa "al meeeeeu" ,"a meaaaaa"
Chiar am zis ca o sa-i fac disparute TOATE jucariile...
Ca atunci cand e singur nu se joaca cu ele,si cand vine cineva la el le scot toate afara si se joaca/cearta cu/pt una...si io tre sa le strang binenteles

rianna_stef,ma bucur ca aud de tine si imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori....si amandoi o data..cred ca e greu...dar va trece si asta
Si ce-au crescut amandoi...ai 2 copilasi mari

Kitty,tine-te tare,va trece...am mai spus ca si cu David a fost tot asa...acum cand se vede in clasa nici nu ma mai baga in seama...pupicul tre sa i-l dau inainte sa intram ca altfel nu-l mai primesc...a inteles ca mami vine si il ia iar acasa...asa va fi si la Giulia.

Tzuna si stefimic,si io mai vreau un bebe,si tot ca si voi imi pun o gramada de intebari,mai ales ca nici pe mine nu are cine sa ma ajute....tot asteptam sa vina momentul ala potrivit...care sigur n-o sa vina niciodata...ba e una, ba e alta...dar pana la urma toate au o rezolvare.Io intr-o luna,doua ma pun pe treaba....asta zic de vro juma de an...oooofff

absoluta,ce bine ca Timeea s-a acomodat asa repede

Mihaela de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Eu nu mai vorbesc cu Kitty, clar?
Luna viitoare incepi serviciu...ce-ai sa faci, soro? O sa-ti stearga shafu' lacrimile?

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,63,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefimic

GABI spor la povesti, bravo lui ca are rabdare sa asculte ca noi dupa 5 minute deja suntem plictisiti si cerem alta mami.
dragut patutul, dar mai tarziu cum o sa faci cand vor creste amandoi, vei pune patuturi separat, ne intereseaza si pe noi pt ca vrem sa-i facem camera lui STEFI si acum ca mai vrem un bebe ma tot gandesc cum sa fie.
cata
mami de STEFAN(9.03.2007)

Ideea este ca pana atunci cand vor fi amandoi mari sper sa ne mutam. De fapt sper chair anul asta sa se intample.
In principiu daca sunt 2 baieti le pot pune un pat supraetajat in aceeasi camera. Daca sunt fata si baiat e musai sa aiba camere separate.
Noi acum vom dormi cu bb2 in camera pentru ca nu avem cum sa il lasam intr-o camera a lui caci nu exista si un al treilea dormitor si nici cu tudor in camera nu o sa il las pentru ca l-ar deranja si s-ar deranja reciproc.

Sa va spun cum stam cu povestile. Am ajuns la mama si pentru ca nu am avut mult timp sa caut am luat la intamplare Neghinita si Cele 12 fete ale imparatului. Cartile sunt in editii vechi, foarte frumos colorate si cu multe multe imagini. Aseara nu ma simteam in stare sa stau in patul lui si a venit el in dormitorul mare. Evident ca a pus mana pe cartea pe care o cunostea si din care ii citisem serile trecute. I-am spus ca acum i-am adus niste povesti frumoase de la buni si le citim pe astea nu mai citim din cartea aia mare. OK. Incep sa citesc si citesc si citesc si el se foieste si se foieste si foieste si povestea se termina. El "gaga?", "da, mami, gata povestea" "ata" si imi da cartea din care vroia el sa citim. Si am luat-o si dupa 2 pagini dormea dus!

Asa ca eu ce sa inteleg? Ca trebuie sa citesc acum din aia? Ca nu il intereseaza daca e cu poze si trebuie sa caut sa fie numai cu scris?
In fine .. una peste alta el e multumit si eu la fel.

Rianna_stef sa fiti sanatosi si voiosi ca frumosi am vazut ca sunteti!

[Roxi din cate stiu eu Andreea20 e una dintre cele mai tinere si mai frumoase mamici de prin stup. Stiu ca am admirat-o in pozele de la prima intalneala din Bucuresti.
Bine ai revenit Andreea!

Victoras ... sanatate maxima!

Kitty nu te mai supara ... eu cred ca i s-a intamplat ceva ieri. S-a suparat cu cineva ca altfel nu avea motive sa se suceasca asa dintr-o data.

Citat:
citat din mesajul lui biky

Gabi - dragut patut, chiar deosebit! Dar piciorul din mijloc al patutului ce rol poarta? Si salteaua e relaxa? Doarme bine? Nu-i prea moale? Pun si eu intrebari pentru ca din vara o mut in pat obisnuit, dar nu prea sunt deacord cu "relaxe" de astea....as prefera un patut cu saltea mai tare, eventual canapea extensibila.

Piciorul din mijloc este cel care "se trage" cand se lungeste patul. Salteaua este poliuretanica, are cam 10 cm si ceva. Este destul de tare. Exista varianta sa iei suportul de saltea(adica niste sipci) drepte sau curbate. Noi le-am luat drepte si consider ca e bine asa. Nu stiu daca pe salteaua asta va transpira, dar daca va fi asa atunci o sa ii facem una relaxa foarte subtire sau cat de subtire sa poate. Pernele care sunt puse jos langa patut sunt "continuarea" saltele" Adica patul se poate lungi inca de 2 ori, de fiecarea data adaugand una din aceste bucati.

Problema pe care o am eu este ca patul este foarte jos si evident ca este mult mai racoare decat in patul de bebelus unde mai avea si aparatori de jur imprejur. Intr-una din noptile trecute a venit la noi spre dimineata pentru ca i-a fost frig. A venit, s-a urcat pe la picoarele noastre, s-a cuibarit intre noi si s-a culcat. Nu l-am dus inapoi ca mi-am dat seama de ce a venit. Dar acum am dat caloriferul mai tare si vad ca nu a mai "evadat"

Si chiar daca e vineri 13 pentru mine este o zi cu totul si cu totul speciala! Este ziua mamei mele!
Sa imi traiesti mama draga, sa fii sanatoasa si sa iti vezi si stranepotii si sa ai grija de ei ca si de nepoti.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput