LMA - Albinute & bondari de '07 (109)
Raspunsuri - Pagina 16
pisikuta spune:
'neata!
nu prea am inspiratie azi, ca sint somnolenta. de ce, habar n am, fara motive speciale ![]()
da' sa i zic lu' martutza 2 vorbe: soroo, dar cat scrii...! nu ma mir de cat vorbeste victorelu...noroc ca tu scrii bine si el vorbeste pe masura ta, e istet si simpatic. da' daca tot esti tu asa, vorbareata, ce n ai mai dat pe aici atat timp?
veve, doamne ce ai crescut! din pacate nu vad decat poza cu buline...nu shtiu de ce nu merg celelate. poate aranjezi cu mami roziliciu sa le mai puna o data, mm?
gabi: ce stres aveam eu cu sexul, pana sa aflu ca e fetita...ce pierdere de energie inutila...bine ca esti impacata cu asta si ti duci sarcina cu bucurie si credinta.
rein:
ptr sacrificiul facut si curaj, ptr ca ati luat o decizie bua ptr petru si asta o sa te tina tare, departe de el. cu bebelus, sint sigura ca o sa faci ce e mai bine ptr hranirea lui, ca esti o mama responsabila si cu experienta si destula intuitie, imi pare mie, cat sa nu flamanzeasca. poate intre timp se rezolva si lactatia ta, acum ca ai ramas doar cu el.
am invidiat zapada voastra,laura si stefanyia, lilidana tie nu ti mai zic nimic, sa nu te starnesc
. nana e asa dornica de zapada, desi anul asta s a asternut o singura data, iar aia de acum 2-3 zile a fost mai mult o iluzie, a durat fix o ora, cat ne am spalat, imbracat, mancat...dar a ramas marcata, dimineata, cand o scot, vede trotuarul uscat, gri, si zice "popaba", adica zapada...si mi e mila de ochisorii ei sralucitori si fatza care tanjeste.
am cautat in we jucarii ptr cadoul norei. am gasit tentant un joc lego ptr 2-5 ai, cu piese un pic mai mari(aveau desen la scara 1:1 PE CUTIE). in rest, nimic ce sa nu semene cu ce are si de care s a plictisit si e clasificat deja in dulap. poate raman doar la hainute, astea sint necesare oricum in primavara...astept sugestii de la voi .
absoluta :
organizarea de ziua ei : un loc de joaca ptr copii, invitatii vor fi copiii prietenilor. ii fac un tort din acre sa poata manca si ei. si sper sa gasesc balonul ala mare, umplut cu baloane mici si confetti, pe care sa l sparga dupa ce sufla in lumanari. si o sa aducem un clown care sa le faca figurine din baloane colorate. nimic mai mult, ptr ca e prea mica si importanta ptr ea este joaca acum.
sa aveti o zi frumoasa!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
biky spune:
Salve!...si o saptamana placuta si usoara!
Marta -
pe ambii obrajori Marelui Vic, destept, frumos, vorbaret si luptator impotriva fumatului! M-ati dat pe spate cu ceea ce stie Victoras, felicitarile mele! Noi inca mai bolborosim cuvinte neinteligibile ![]()
Radcarmen - daca ma bucur cu adevarat de ceva, este faptul ca in sfarsit esti fericita ca Vlad iti cere de mancare si ai scapat de stresul number one! Va doresc sanatate maxima si SA IL AUZIM de bine
...adicalea, mai spune-ne si tu ce mai spune Vlad, i s-a "dezlegat" limba?
Menuet - veve bucalata, motzata si razacioasa ramane in topul zilei de astazi! Referitor la crize in magazin, noi, nu prea avem parte...ii dau jucaria de pe raft (cand mergem in supermarket) se uita/ joaca/ o iubeste...io imi fac cumparaturile linista, in final mergem si o punem inapoi pe raft, spunandu-i "pa" si cu promisiunea ca venim sa o mai vedem.
Acu' sa nu credeti ca nu-i cumpar jucarele/ jocuri, dar, de obicei, pana imi termin cumparaturile se plictiseste de jucaria respectiva sau pur si simplu atrasa de alte produse cumparate (biscuiti, cereale, cioco, ) uita de jucarie.
Gabi - sa va dea D-zeu un copil sanatos, indiferent daca o sa fie pe placul lui tac-su, baietel, sau dorinta ta inclinata spre o donshoara( e firesc sa-ti doresti pereche), DAR TUDOR CE VREA? ha? Pe el l-ati intrebat?![]()
Carmenfr - succes la cresa pictoritei 
Despre noi...eh, nu-s prea multe de zis...toate sunt in limitele normalului, cu mici variatii spre "minus"
.Dar este sanatoasa si voiasa, lucru care face mai mult decat toate!!!!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,62,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus
Laina spune:
buna ziua la toata lumea!
nu am reusit sa citesc decat pe maari sarite va povestesc io acus si de ce...
REIN, pupiiici si imbratisari, stai linistita si odihneste-te cat mai poti, sa fii in forma pentru toti cei care au nevoie de tine!
MARTA.....mai pisic frumos si iubit, asa mi-era de dor sa te mai "aud"!!! Si Victor, ce baiat mare e, si ce destept...da vreau si poze cu flacaul!!
ROZI, io tot o mananc de obrajorii aia bucalati!! ce palmier fain are, chiar sta sa i-l faci??
KITTY, ai toata sustinerea din partea mea, stiu cum se simte starea de mamaliga bleaga, da trebe sa ne adunam si sa avem incredere in Cel de Sus ca o sa fie totul bine, ca o sa trecem de varstele dificile cu iubire si delicatete si o sa ii ghidam in viata cat mai bine posibil. Am convingerea ca o sa se acomodeze in scurt timp si o sa inteleaga ca acolo e serviciul ei. Acum nah, e scoasa din mediul ei si dintre persoanele ei, da foarte bine ca e mai salbatica putin, o sa stie sa se apere mai tarziu. Puuup, o sa fie bine.
Asa...acu despre noi: Noi cei mari am fost in weekend la un botez la Tulcea. Fara Antonia, ca n-ar fi avut loc, nu aveam unde sa o culcam, sa facem toate ritualurile. Evident ca, oricat as fi incercat io sa ma dau rotunda si viteaza, am sunat si am trimis mesaje acasa in disperare, iar Antonia se distra bine merci cu bunicii ei. In schimb, cand am venit acasa, ne-a luat in primire, nu stia ce sa ne arate mai intai, pe care sa ia in brate primul...era o incantare pe ea cum rar mi-a fost dat sa vad. Pica de somn si nu se indura sa inchida ochii. Ne-a cautat...nu-i dadea voie lu bunica-sa sa se incalte cu papucii mei...i-i lua din picioare, ii ducea in dormitor si ma striga, ca cica papucii aia sunt pentru mama...
O iubesc, mah, o iubesc de moor, si ma topesc toata cand vad ca si ea ma iubeste, macar putin. Si deci va rog sa ma iertati, dar toata ziua de ieri i-a fost dedicata in intregime Antoniei, si nu m-a lasat inima sa-mi rup din timpul petrecut cu ea ca sa stau la calculator. Nu vreau sa va simtiti nici una jignite sau ..... dar pentru fiecare mama prioritatea nr. 1 este, indiscutabil, copilul ei. Ma intelegeti, nu?....
diana69 spune:
Rein, intr-adevar si fetita mea a avut frenul lingual scurt si a taiat-o sub limba, dar cu toate astea tot vorbeste peltic.Si intr-adevar daca are pielita de sub limba prea scurta se chinuie sa suga si nu va vorbi bine.
In schimb baiatul a avut si el aceeasi problema, tot i-am taiat pielita de sub limba, dar de vorbit a vorbit bine.
Laina spune:
aaa...ca veni vorba de frenul lingual...si Anotnia cica il are scurt....dar nu i l-am taiat, de mila....si nu a avut nici o problema la supt sau la mancat. acu....depinde cat de scurt e la voi...
rein spune:
Diana, merci ca mi-ai zis. Vreau sa-mi mai spui ceva: cand le-a fost facuta incizia? ma gandesc ca poate conteaza si asta
tzuna spune:
Hello!
Maria are putin peste 11 kg. Cum a reusit nu prea stiu mai ales ca acum 2 luni avea 10 kg. Intre timp nu am mai cantarit-o pe motiv ca nu mai avem cantar si se pare ca a fost mai bine. Am avut o supriza f placuta sambata.
MARTUTZA- super dragut Victor. Chiar daca Maria nu e pe lista viitoarelor nurori il anunta pe Victor ca ar vrea sa se intalneasca cu el (de fapt mai mult vreau eu sa vb cu tine dar tot aia e). De maine ramanem singure cateva zile ca sotul imi pleaca in delegatie si va asteptam pe la noi dc puteti ajunge.
REIN- cred ca e greu ca a trebuit sa trimiteti copilul de acasa dar ca sa faci si tu fata.....Legat de laptic... daca bebe va lua bine in greutate nu te mai stresa. Daca nu in functie de ce-ti doresti incerci completare formula sau iei tu galactogil pentru stimularea lactatiei. E cam scump dar la mine a functionat f bine. Scoteam in medie 900 ml lapte/zi.
Un motiv in plus ca eu sa mai astept cu bebe 2 ca nu as avea unde sa o trimit pe Maria. Adica soacra-mea iese la pensie luna viitoare si ne tot zice sa i-o dam pe Maria dar nici nu ma gandesc sa o trimit la 350 km departare si mai ales la soacra-mea care nu se omoara dupa Maria nici cand vine in vizita. Deci bebe 2 mai asteapta putin ca sa fie bine pentru toata lumea. Imi doresc enorm 2-3 copii unul adoptat daca s-ar putea (dar cu un credit pe 25 de ani, ap 2 camere... e cam greu sa te incadrezi in cerintele lor) dar trebuie sa facem totul cu cap. Daca eu nu pot face fata situatiei si clachez sau dc bebe 2 e la fel de plangacios ca Maria si sotul va fi iar exasperat si apar tensiuni nu va fi bine nici pentru noi nici pentru copii.
Ziua Mariei o facem acasa. Vom sarbatori insa in doua randuri. Prima data vin mamicile d ela bloc cu copilasii de varsta Mariei si chiar pe 28 prietenii de familie cu copiii lor.
KITTY- cred ca iti este greu sa o dai pe Giulia de langa tine dar intr-un final va fi bine. Si oricum nu o poti proteja la infinit. Iti iei masuri de siguranta si apoi te rogi la Dumnezeu sa fie bine. Eu am mare noroc cu dna care sta cu Maria. Nu credeam sa fiu atat de multumita. Nu am absolut nimic sa-i reprosez. E punctuala, respecta tot ce-i spun legat de ingrijirea Mariei, le invata numai lucruri bune pe fetite (si pe a mea si pe a ei). Acum Maria imparte jucariile, canta si deseneaza cu cealalta fetita, ii place sa-i spuna povesti uneori(la mine nu prea are rabdare), manaca mult mai bine cu dna decat cu mine si am vazut cu ochii mei, sta mai cuminte la biserica (le duce pe amandou daca e sarbatoare in ziua cand tb sa stea cu Maria).
Gata. Va las ca am de lucru.
martutza spune:
Pe Maria nu am nominalizat-o ca prea e isteata (fara pampers,vorbareatza)si stie sa se dea si cu ruj
.Tzuna te sun.Daca Vic numai face figuri gen:febra,muci,tuse...ne vedem
Laina
AMIN zic la treaba cu "copilul nr.1 pentru fiecare mama" si se vede din postarile voastre.
Pisi dau si eu cand pot si am un pic de timp.Io nu poci scri edoua vorbe si uncuvant si gata
..ori scriu ori nu scriu...nu ma joc
Carmen, Ioana tare ma bucur ca sunt copiii mai bine.Mucisorii lui Matei sa treaca repede.Carmen eu numai cu Novocalmin l-am tinut ca facea rapid 40 si mi sa explicat ca e modalitatea celuleor albe de a lupta cu boala pana intra antibioticul in concentratie optima in sange ca sa-si faca datoria.
Pentru fund si putzi iritate la spital mi-au zis sa dau cateva zile cu albastru de metil si apoi cu galbenele.Daca o tin tot cu crema nu se vindeca arsura cica....
Lilidana ..Doamne ajuta sa fie cat mai bine.
Rozi eu fac ca Biky in magazine..uneori nici nu i le dau...ii spun ca mergem sa luam ceva bun si ne intoarcem..alteori plecam cu ele si le abandoneaza singur p ete miri unde daca vede ceva mai interesant.De sarbatori plimba prin Carrefour tuburile din alea de hartie pt cadouri ca ii placeau si le lasam la casa sau cumparam cate una ca sa nu faca scandal prea mare....altceva nu il atragea.
Kitty
..va fi si mai bine...dupa ploaie vine soare iar...
Multumesc de felicitari si incurajari.
cateva poze din ziua in care tasu la distrat si se va vedea clar de ce a facut copilu febra si otita...motiv de discutie intre parinti noaptea cand am descoperit ..descoperirea ..nu ne-am certat dar l-am admonestat pe domnu' C si sa cam sifonat....in rest suntem ca orice cuplu cu bunele si relele lui ![]()
http://picasaweb.google.com/cnenciu/SapteADouaDooMiiNoua
Calciu - Visol
Imunorezistan pt imunitate.
Faza zilei:suna mama pe mobil sa-i explic cum sa schimbe cd-ul in dvd player.Fimiu cu chef de vorba aude ca-i mami ia telefonu si incepe:" Mamii...Dito mege a Pais..vede tunuu Efel"... eu "zau mah?cu cine?"...el:"cu mami mege,cu mamaie,tati,Fofi,Nana,Dada..totzi megem mamii..dedem Sisu si tunu efel,da?".........si uite asa am si comanda de concediu la Paris sa vada gandacelul turnul Eiffel..daca da el si banii se rezolva.cine m-o fi pus sa-i explic tot ce vede la TV
.
Pup.
o saptamana linistita.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
carmenefr spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui martutza Faza zilei:suna mama pe mobil sa-i explic cum sa schimbe cd-ul in dvd player.Fimiu cu chef de vorba aude ca-i mami ia telefonu si incepe:" Mamii...Dito mege a Pais..vede tunuu Efel"... eu "zau mah?cu cine?"...el:"cu mami mege,cu mamaie,tati,Fofi,Nana,Dada..totzi megem mamii..dedem Sisu si tunu efel,da?".........si uite asa am si comanda de concediu la Paris sa vada gandacelul turnul Eiffel..daca da el si banii se rezolva.cine m-o fi pus sa-i explic tot ce vede la TV .Pup. o saptamana linistita. |
acu' si cu tine...du baietu' la Paris!