LMA - Albinute & bondari de '07 (109)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Oauuu Marta-felicitari!!...in primul rand pt un baiat asa de inteligent, in al doilea rand ca ne bagasi la lista de ''nurori''..ca de Veve nu are prea multi pretendenti pe motiv de obraji bucalati si nu numaisi in al treilea rand pentru un asa mesaj.Eu recunosc ca nu as fi in stare.

Veve este bine-rosu in gat viral.Suntem si noi pe homeopate.Multumim pt griji

Gabi78, foarte fain patul lui Vlad.Dc ajung in viitorul apropiat prin Bucuresti cred ca prima oprire o am la Ikea..ca prea vb cu foc de el.
Bebe din burtik sa fie sanatos in primul rand si sa fie ce vreti voi.Chiar..tu ce crezi ca este??

Ioana- incearca sa schimbi marca scutecului si poate macar de iritatie scapati.Veve de la 6 luni nu a mai suportat pampers ..nu stiu din ce cauza.In afara de Happy de la toate celelalte se irita.Pup si sanatate multa va dorim.

Lilidana-Doamne ajuta pe mai departe.Poate tratamentul asta cu Singulair va pune pe picioare ca sa zic asasa fie bine!

Rein-ce pot sa iti spun.ODIHNESTET-TE cat poti, lasa ca e bine cu Petru la bunici-cred ca este greu si asa.Felicitari pentru poezioare.Multa Sanatate la bebe Calinut si sa treceti cu bine peste perioada asta

Carmen-super faina pictorita..dar ii place.Apropos de unde achizitionati halatele astea ca eu pe aici nu am vz decat bavete de plastic ca un fel de bolero..

Carmen de la Maramu-pfiuuu sa ii tina Doamne Doamne obiceiul lu Vladut cu cerut de papa si sa va faceti bine

Urziceanco- nici nu stii cat te invidiez cand povesteste de dialogurile lui EdyMa tot uit si au la Ana dar inca nu pare sa isi dea drumul.Azi am auzit un cuv nou de la ea-papusa.

Kitty-imi pare rau de Giuli dar sa speram ca nu avansati si ca o duceti asa pe o linie de plutire.Hai capul sus..o sa fie bine..TREBUIE sa fie bine.

In alta ordine de idei . cu ce se mai joaca copii ..ca Ana nu prea mai arata interes la ceea ce are/Nu am incercat plastelina si nici acuarele.Chestia e ca nu sta locului o sec...vierme...se da jos din pat , se urca, sa o sui pe scaun..ca nu mai vrea, desene animate..gataaa nu veau.Vineri prima criza in market a vz o jucarie pe care taica-su nu i-a dat-o si pune-te in cur si plangi.Eu m-am dus, i-am dat-o, apoi lund-o cu vb a uitat prin invaluire i-am luat-o si am dus-o la loc . Nu stiu dc am procedat bine. dar a tinut figura.

Puup..va dorim o noapte buna si vise frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Veve in prezent!
http://i382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/bluzite002.jpg

http://i382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/bluzite003.jpg

http://i382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/ana007.jpg

http://i382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/ana006.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

fetelor,v-ati lasat furate de Valentin ????
hai ca am mai intrat un pic,desi mi-e somnic ,ma tot atrage stupul ...

n-am prea avut ce citi,dar am vazut ce palmier dragut are Veve

radcarmen,David mananca exagerat de mult si ma gandeam ca de la medicament(Singulair),dar nu e homeopat.Tu ce-i dai lui Vlad?

gata,fug,ca nu mai stiu ce sa scriu...somn usor,o saptamana buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna dimineata!

La noi ninge ninge ninge!

E asa frumos!

Sa aveti un inceput de saptamana foarte bun!

Fetelor nu stiu ce sa zic despre bebe din burtica .... mi-ar placea sa fie fetita, dar cand am facut eco la 17 sapt si i-am vazut fata era exact fata lui Tudor si de atunci am zis ca e baiat. Ma bucur ca e bine si sper sa imi spuna acelasi lucru si acum. Spre deosebire de taica-su care vrea tot baiat eu nu am preferinte foarte puternice.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna dimi...o cafeluta ceva????

martutza ce scump trebuie sa fie victor,ce va mai invidez pt cat vb....aaa si am cuptor bun numai ca is ambitioasa,tre sa slabesc..nu ma chinui degeaba de o luna,nu??? dar nu ai mai zis nimic de tone si sot...cum mai e???

radcarmen sa dea domnul sa va tina foamea si sa nu mai aveti probl cu sanatatea....si treb sa ajungi sa vezi si cei cu analizele,da???

gabi eu am un sentiment ca va fi bebe din burtica fetitza,nu stiu dar asa cred,sper sa nu ma insel....

rein trebuie sa te odihnesti,sa papi sanatos,sa te mai pompezi,si stai linistita ca petrisor e bine...

Rozi mumoasa tare veve....

Legat de putza...eu am incercat mereu sa il decalotez singurik pe razvi,numai ca acum am observat ca intr-un loc s-a strans ceva alb si nu pot sa mai trag ca sa iasa de acolo,tre sa il vada pesiatra dra tare mi-e ca ma trimite la chirurgie iar eu cu nenea ala am avut o experienta neplacuta....

Roxy dar tu ce mai faci?numai ai deloc timp de forum??

va pup si va urez o zi buna si o saptamana frumoasa!!1

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

LA MULTI ANI IULIA MAYA!!!
Mami Mirandolina poate azi vei intra sa ne mai zici cate ceva de Iulia Maya!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani Iulia!

Si la noi ningeeeee, a doua oara in iarna asta ! Sper sa ninga muuult, sa putem iesi cu sania Cand i-am spus de dimineata ca daca e destula zapada vin si=o iau cu sania , a facut niste ochi mari, ceva de genul " sanie =?" ,ca la cat de multa zapada a vazut in viata ei, o cred
Si da, am dus-o la cresa .Sa vedem cum stasu treburile.
Doamne-ajuta!

Halatel pt pictat...noi l-am primitsi in ultim vreme a fost eficient, ca Teodora a vrut sa incerce mai multe feluri de a picta, inclusiv cu degetele
Gata, fug la treburi!

Sa aveti o zi buna si linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI IULIA MAYA!!!SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!

Vreau si eu o reteta de tort,dar buuunaaa....si usoara...maine e ziua sotului si as vrea sa il surprind :D

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Chiar nu vreti sa spuneti cum organizati implinirea celor 2 anisori?!
Eu m-am hotarat , o sa-i fac ziua la un loc de joaca langa Protv(poate il stiti), o duc acolo de cand avea 8 luni si s-a atasat de acel loc.
Sunt invitati toti copilasii din stup, insa v-as ruga sa-mi spuneti cine vrea sa vina sigur ca trebuie sa spun numarul de copilasi.
Sora mea este tot in concediu, se duce saptamana viitoare la control si atunci o sa va mai dau vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata.

LA MULTI ANI IULIA MAYA!!!

Desi am incercat sa creez atmosfera de we de indragosteli...n-a iesit.. Am facut eu tort cupola ninsa cu inimioare...Raul mi-a dat felicitarea facuta pt 8 martie...ca n-a mai rezistat , am facut de mancare mai deosebit si la cina a gatit Calin.... degeaba...m-a lovit depresia...
Sambata dimineata Giulia s-a trezit mucoasa.... Dupa o saptamana de cresa "partiala" (nu mai mult de 4 ore pe zi). Eu, care sunt constienta ca nu sunt 2 copii la fel, imediat m-am gandit ca Raul s-a imbolnavit prima data la o luna jumatate de la inceputul cresei. Si asta mi s-a adaugat la ingrijorarea ca nu lasa pe nimeni sa o atinga, nu poate fi schimbata, pieptanata, pusa la masa. Ca de cate ori o intreb daca merge la copii, imi spune ca nu si ma intreaba dragastoasa :vei a batze? si se lipeste de mine. Sunt ca o placinta, sa-mi fie rusine!!!! Multumesc muult muult de incurajari, sper sa ma adun cumva sa nu mai fiu sa kkcioasa.
Azi nu am dus-o - desi nu a facut febra, dar are inca muci si am considerat ca e mai bine sa o mai las sa se refaca...sau m-am agatat de chestia asta sa o tin langa mine..

Martutza, ce bine ca se simte mai bine Victor, pupam vorbaretul mic!

Stefanyia nu cred ca e vreo problema cu Carl, doar aude sunetele chiar daca pare sa nu localizeze de unde se aud.
Frumos din partea sotului tau ca ti-a adus ce iti doreai!

Lilidana, o pup pe Karina - ce atenta a fost ea cu voi. Sunt grozavi cand isi revarsa asupra noastra iubirea. Din pacate..eu cu drobul de sare imi intunec clipele alea gandindu-ma ca in curand vine varsta dificila...
Cat a durat la David acomodarea dupa ce a inceput sa se supere ca-l duci?

Rein, nu te supara asa de tare, e foarte greu, dar macar e pe maini bune, si in momentul acesta e cea mai buna solutie pentru toata lumea.

Pupam cocheta Amalia..nici nu m-as fi gandit la bratara din plastilina.

Ioana, bine ai venit in clubul paranoia, azinoapte am visat aiurea ca Giulia era in pielea goala si ...f incalcit, dar de genul ca eram f ingrijorata pt ea. Pupam Mateiu-lapticios!

Am admirat veverita zambareata si am bombanit mama care se plange de obrajorii bucalati...pai de ce? are farmec...si are timp sa se subtieze pana se domnisoreste!

Absoluta, asteptam sa dai vesti despre cresa. Am fost sambata la o zi de nastere la fetita unor prieteni, intr-un spatiu inchiriat si ma gandesc sa fac acolo, ca pretul era modic si - desi nu fac mare tambalau - prefer sa nu fie acasa. Pot sa duc toata mancarea.

Gabi, tinem pumnii sa nu fie cu emotii eco.

Mady, felicitari si pupiiiicuri multe!! Iti trimit pe mess niste retete de tort incercate de mine.

Trimit asa..ca scriu de mai mult de doua ore mesajul asta, cred ca am fost incoerenta si am sarit multa lume. Sunt varzaaa. Si mai si scriu pe idiotul de laptop, calculatorul - neglijat de valentinu s-a suparat raaau si a murit putin.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput