LMA - Albinute & bondari de '07 (109)
Raspunsuri - Pagina 17
adelyna spune:
Martutza eu zic sa nu mai stai mult pe ganduri,daca vrea copilul Paris pai Paris sa fie
.
Si noi deja am vb ce vom face de ziua Noemiei.Am dat un avans si vom merge la un spatiu de joaca.Avem 11 copii invitati pana acum.
Ca si cadou ne gandeam la Disneyland(am fost la o agentie sa luam niste oferte si deocamdata studiem).
Acum avem o saptamana de vacanta (va imaginati ce este iar la noi in casa cu amandoua .Multa adrenalina).
adelina si piticii
Vacanta 2009
laura_oana spune:
Marta....
foooarteeee taaareee!vrei nu vrei tre` sa mergi la Paris!
am fost la Dr azi cu Edy...diagnostic dupa ce l-a ascultat, controlat pe toate partile ...ALERGIC! ( NIMIC NOU!) la penele de la perne! prin urmare aruncate si cumparate altele fara pene!
..sensibilos copil am nu e destul ca face alergie la toate cele de nu mai stim nici noi la ce..acu face si la PENE!
deci pot sa il duc la cresa ca nu e bolnav!
am reusit sa il TUND!!! la frizer...a stat la mama in brate si eu pe langa ei dar e mumos si asa fara plete...desi imi e dor de parul lui cretulin ..
am uitat ce mai vroiam sa zic...poate mai revin pe seara ca acum sunt " solicitata" la 'citit" in carti!
( carti cu animale nu de TAROT sa altfel de carti...asta ca sa nu existe discutii ca as fi denaturata!
)
si invat copilu la cine stie ce ...
striga la mine acu: "gagicoooo...hai a mine alati unde e lemigu( leming)!"
...pana acu am fo mami ...vad ca a trecut la "gagico!"
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
roxanici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_oana striga la mine acu: "gagicoooo...hai a mine alati unde e lemigu( leming)!" ...pana acu am fo mami ...vad ca a trecut la "gagico!"![]() |
gagico ati ajuns la leming deja?!?!
va mai citesc da numa pe fuga mereu si nu apuc sa imi sedimentez gandurile cat sa scriu pe indelete.
Am vazut poze diverse, cu munti de zapada canadieni, cu tunsulici, cu blondin camuflat in ranger si ce mai era el pe-acolo, palmieri a la veve, Maria rujata...
Marto, pozele alea cu cau gol eru de as'vara, nu?!
Rein, multa putere sa traversati perioada asta cat mai bine.
rares e bine, sanatos, dupa cum ziceam m-am intors la serv full time, el sta cu tanti toata ziua, tanti zice ca e f cuminte si n-are treaba cu el, zice si ca manca binisor, doarme binisor...ce sa mai zic, nu mai zic nimic, is multumita. Sa fie tanti sanatoasa si sa mi-l tina in continuare.
Altceva nu ma mai pricep....vorbeste si rares, mai de toate, mai stricat, mai stalcit dar inteleg mereu ce zice. Nu face propozitii, a invatat in sfarsit culorile(mai putin rosu) dar tot verdele e preferatul.
de ziua lui chiar nu stiu cum sa procedez...lui rares nu ii place mai deloc la locurile de joaca pt copii, mereu cand merg acolo tb sa stau 3/4 din timp sa ma joc eu cu el si abia apoi se desprinde de mine...e un mamos, ce mai la deal la vale asa ca nu prea ma incanta sa ma duc la loc de joaca. Plus ca stiu numa 2 locuri care organizeaza asa aniversarile pt copii si de unu din ele is satula pana peste cap si nici nu imi place prea mult cum fac....
si-am incalecat pe-o sa si v-am spus poveste-asa.
elyanne spune:
Noi prestam ziua de nastere acasa... pt. ca le taiem in sfarsit motul... pt. ca in sfarsit au mot
Asta, asa... pt. distractia adultilor ![]()
Oricum sunt salbatici, sunt cei mai cuminti copii cand avem musafiri sau cand plecam in lume... cin' ma aude cand comentez ca-i greu.. ca e dezastru in casa, ca tipa si urla etc... nu ma crede pt. ca atunci cand plecam sau cand avem lume noua (adica nevazuta de 2-3 sapt.) inlemnesc, nu mai misca, nu mai sufla... de vorbit oricum nu-i cazul
ingerasi, ce mai...
Altfel... continui sesiunea
asa ca iar am de invatat ... si de lucru evident... nu mai stiu cum sa ma inmpart: copii, scoala, seriviu 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
kid spune:
Mamici ![]()
Imi cer scuze ca dau buzna(iar) in topicul vostru, multe dintre voi stiti deja ca este deschis un bazar pentru Sonia si Andrei. Vrem sa va spunem ca am mai deschis un bazar pentru Mihaita, care a fost diagnosticat cu autism.
Puteti citi mai multe despre el aici .Costurile terapiei sunt mari, iar parintii nu dispun de acesti bani. ![]()
Aici este topicul dedicat bazarului pentru Mihaita.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar.
Orice ajutor, oricat de mic, ii aduce pe acesti copii mai aproape de sansa lor la o viata normala!
Multumim mult de tot pentru sprijin! 

Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Bazar pentru Sonia
, Andrei
, Mihaita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007 
gabi78 spune:
Daca aveti rabdare sa cititi articolul urmator veti descoperi lucuri interesante: http://www.cronicaromana.ro/?editie=262&page=articol&art=12258
Articolul a circulat pe mail, deci probabil ca unele dintre voi il cunosc deja.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
carmenefr spune:
Ziua de nastere Pai cred ca acasa o facem...vor veni si bunicii,cativa pitici ...astept sa va sarbatoriti copiii(cei care-s nascuit inaintea Teodorei) , sa ma inspir si eu ![]()
ane2200 spune:
Seara buna,
daca iar n-am scris de o saptamana, iar am o gramada de recuperat. Am avut o saptamana cumplita, cu durere de cap non-stop, cu ameteli si stari de rau. Apucam sa citesc cate ceva seara, dar nu eram instare sa si scriu. Azi vad ca ma simt mai bine (o fi crescut si presiunea atmosferica - deh, ce ti-e si cu babele astea, incep sa fie meteosensibile
).Sa vad ce-mi mai amintesc.
Am vazut o gramada de poze - cu fetite harnicute, pictorite, gimnaste, cu baieti rabdatori si jucausi, cu paturi frumoase, cu... nu mai stiu. Cert e ca le-am vazut pe toate. Tare frumosi copii avem.
Claudia - 

Nastere usoara si bebe sanatos si papacios.
Trimit ca-mi face figuri
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
carmenefr spune:
Am uitat sa va spun ca am fost cu Teodora la dr, a consultat-o, si bronsita e la finaaaaaaaal, adica o ramasita. Era multumit.Eu eram in culmea fericirii
Am primit si avizul epidemiologic, azi a fost la cresa, a fost bine...
Anne , bine ca ti-ai mai revenit, cat de cat.Oi fi tu mai meteo-sensibiloasa
, asa, dar si vremea asta e taaaare ciudata.Azi 15grade, peste cateva zile 0grade!
Si io am o stare mai aiurea, cred ca vine o raceala, am bagat o aspirina vegetala (pe care o folosesc si in caz de dureri de cap, de burta, cand da bila rateuri)...
Laura, gagicoooo, vezi ca exista niste perne din burete, le zice intr-un fel(orto...
), cu o denivelare, eu o folosesc de cativa ani(si sotul o prefera de cateva luni), fara ea mi-e greuuuu, si Teodora a dormit pe ea cand era racita, mucioasa,sau cand tusea, ca trebuia sa stea cu capul mai sus decat restul corpului.Pt Edy, ia-i o pernuta cu polistiren, ca la cata umplutura au(mai bine zis n-au), dupa 2sapt se face "groasa " de 2-3cm![]()
Auzi, si ce, nu-ti place ca-ti spune gagica? Om vedea noi peste vreo 15-20ani, cand ne-or zice "babaci"
Atunci o sa mai vrei tu sa te chema gagica![]()