Pepenasi de iulie-august 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Gata, l-am pus la nani .

Flo, Annababy multumesc mult .

Iriss mersi de link, am dat cautare sa vad daca-i si p-aici si am gasit in Olanda, super, o sa-i zic lu' al meu sa-i cumpere. De cutiile de cereale habar nu am de ce se arunca dupa 3-4 sapt. cred ca-i la fel ca si cu laptele praf.

Caprioara nu-ti poti lasa copilasii cu sotul intr-o duminica de ex? Macar pt. o ora, doua, ca sa poti recupera si tu. Imi pare rau ca Ilincuta nu doarme si nu papa cum trebuie.

Acum am si eu o problema: cu laptele praf. Asta nou( de la 6 luni) nu se dizolva cum trebuie si raman bucatele care astupa gaura tetinei si va dati seama ca bubu se enerveaza tare ca nu poate bea. Initial am crezut ca-i din cauza apei ca nu-i calda indeajuns, dar am facut-o si fierbinte si tot degeaba. Nu stiu ce sa fac, aveti idee care ar fi cauza? Ma gandeam sa cumpar un mixer special pt. laptic.

Pupici tuturor, fug sa ma uit la pepenasi si daca am timp pun si poze

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Capri, stai linistita ca nu-i nici un bai daca nu mananca o zi, doua altceva decat lapte. Cred ca trebuie sa te odihnesti un pic, nu stiu cum, poate te ajuta cineva macar o zi. Poate isi ia sotul tau cateva zile de concediu, zic si eu.

Maitreyi, da' nu termini tu examenele si te muti si in casa noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am pus poze cu Maria

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

bujo ultimele 2 cantecele sunt de pe discurile de vinil? bai ce amintiri faine imi place barbata-tu ce cuminte sta si el si asculta

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna seara fetelor!

Eu nu am mai intrat de ceva vreme dar m-am buvurat azi cand am citit vestile bune despre Allegra. Multumim Doamne ca a trecut cu bine acest pas! Un si o imbratisare pt regina si mamica ei.

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

gini da, da, da...mai zi, mai zi

apropos de apartament...am fost azi pe santier ca mai au astia sa imi repare cate ceva pe acolo si trebuia sa fie gata de 1 luna...si m-am 'nervatcand am vazutca nici acu nu s-a facut, am dattelefon inginerului cu o falca in cer si una in pamant, asta dupa ce toata saptamana am aplicat picatura chinezeasca cu telefoane zilnice incare il intrebam ce s-a mai facut , si a urcat in 10 minute el + inginerul constructor + instalatorul sef + 2 muncitori, 2 electricieni si 2 alti cetateni care nu stiu exact ce faceau si au zis ca in 2 zile e gata tot se umpluse casa de muncitori si eu mica si plapanda printre ei

scumpi pateam si eu asa pana am schimbat tetina cu una mai mare

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

maytrei daca mai ai ambalajul de la capsuna aia, da-mi si mie, te rog, nr de tel al importatorului

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Cu intarziere urez si eu LA MULTI ANI PROFA!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie !

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

SCUMPI - buna ideea cu mixerul, uite ca nu am incercat sa il blenduiesc Mama lui de lapte ca am luat si eu altul in loc de NAN, prost moment pentru o proastea inspiratie, am luat Milasan, si ma scoate din sarite. Am incercat si cu apa mai fierbinte si degeaba
M-am gandit sa il frec ca pe ness si sa il strecor, dar la naiba, astea nu sunt operatiuni de zi cu zi
O sa incer si cu blenderul desi ma ia groaza.
Acum... aia e... am un kil 600 si il consumam de-acuma ca doar nu o sa il arunc...

Fetele, acuma n-aveti decat sa dati cu rosii cat vreti, dar eu i-am dat fetei Peritol, la recomandarea medicului, dupa ce am zis ca turbez cu zile in weekend si am decretat ca nu mai pot!

So... vineri a inceput cosmarul. De fapt fata nu mai manca de marti, dar ma rog, redusese cantitatile.
Ei bine, de vineri nu a mai mancat DELOC.
Intai laptele, apoi nici fructele, urla la bibe, urla la lingurita, urla la orice... I-am dat apa cu seringa de teama sa nu se deshidrateze, si am incercat sa imi mentin optimismul, pe ideea ca daca febra n-are, diaree n-are, pete rosiatice n-are, rade si pare sa se simta bine, etc... nu prea are ce sa aiba decat probleme cu dintii... Dar ca nu mananca deloc si basta

Ei bine, pe sambata seara am zis sa nu fiu inconstienta si ne-am dus la urgenta la camera de garda la IOMC. 4 doctori s-au uitat la ea si au dat din umeri, in sensul ca n-are nimic. De asta scrisesem, ca ma linistisem, si am fost de acord cu ei, ca n-am ce face decat sa o las asa
Duminica seara am ajuns la Alexandrescu pentru ca situatia se agravase...
Ma rog, deshidratata nu era, dar chiar asa sa nu manance nimic? Sa ii bag pe gat cu seringa atatea ore in sir si zile in sir??
M-am dus bou si m-am intors vaca si de la Alexandrescu, dupa ce doctoresele de-acolo (3, tura asta) s-au uitat la mine ca la o apucata mincinoasa si ipohondra si idioata pe deasupra, care nu numai ca mint ca nu mananca copilul, dar mai sunt si necitita si nu inteleg ca nu e deshidratat copilul chiar daca ia numai 100 ml de lichide pe zi, si alea cu seringa.
Si ca sa ma duc la doctorul de familie.
Apai ma duc fratilor dar de luni incolo.
Ca sa scurtez istoria...
M-am dus, si mi-a pove doctorul (asta nou) de formele astea de ANOREXIE cauzata de eruptiile dentare, nu neaparat profunde, si nu neaparat la toti copiii, dar iete ca la noi asa au fost, si sa ii dau Peritol 3 ml la 12 ore vreo 4 zile daca nu se potoleste.
Si Calgel

Asa ca fratilor i-am dat, ca ma capiasem de nervi (ii dadusem si Elizei pe la 4-5 luni) fara sa exagerez, si uite ca nu e chiar asa sperietoare de ciori peritolul asta...
Si uite ca dupa prima doza de Peritol a dormit fata mea bustean de ma si speriasem, ca am zis ca doboara elefantii Peritolul asta si sa ii reduc doza, dar de unde, ea mititica era epuizata, si s-a trezit peste noapte de 2 ori si a mancat cate 100 ml si dimineata a mancat 150 iar eu sunt in extaz!

Si uite ca a inceput sa isi corecteze portiile de lapte, ca solide nu ii dau inca - si asa nu mananca solide...

Ca altfel o luam pe aratura ca imi venea sa o trantesc la cum urla, si imi venea sa ii zic ca n-are decat sa stea flamanda si sa manance cand i-oi da eu idioata de mine, ca oboseala te face varza frate!

Si daca lucrurile merg bine o sa opresc siropelul. I-am dat deci aseara, azi dimi si in seara asta. Iar ea este foarte bine, si eu la fel Doza e pe kg corp si la copiii de peste 2 ani se dau intre 10 si 30 ml pe zi. Ei ii dau 6 acuma.

Si... bye the way... puteti sa ziceti ca oi fi inconstienta, dar eu nu arunc cutia de cereale, nici pe aia de lapte n-as arunca-o, nu arunc nici sticla de Vigantol dupa o luna, ca mi se par niste exagerari. Apai daca sunt asa de otravitoare in secunda doi, de ce le dam la bebelusi??? Desigur, nu le-as tine 6 luni, dar nu mi se pare exagerat o luna la cereale.
Pana si la borcanele mi se pare exagerare cu 24 de ore alea.. Pai la culoare nu se schimba. La gust nu. Mirosul nu imi zice nimic. Pai daca fac mancare o arunc a doua zi sau cum?
Ma rog, asta a mea nu mananca borcanele, nu mananca nimic de altfel, dar zic ca idee...

In fine... sa nu va suparati pe mine ca sunt dupa mai bine de 48 de ore de cosmar si nu mi-am revenit inca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Maitreyi daaaa de pe discuri le stiu, radeam cu profa ce faine sunt astea.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput