Pepenasi de iulie-august 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

maytrei daca mai ai ambalajul de la capsuna aia, da-mi si mie, te rog, nr de tel al importatorului

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

ups... nu il mai am...

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Noi am lipsit in ultimele zile pt ca Victor a facut pana la urma bronsiolita si am fost internati in spital de vineri pana duminica. Duminica ne-am externat cu branula in piciorus pt ca aveam in continuare de facut antibiotic la 12 ore. Am o prietena asistenta care a venit si i le-a facut acasa. maine dimineata e ultima doza iar dupaamiaza mergem la control. oricum e mai bine acum, imi dau seama si dupa cum respira si dupa pofta de mancare. boala asta ne-a dat inapoi la capitolul diversificare pt ca in perioada asta n-a vrut decat tzitzi. de ieri am reinceput cu legume si cereale si astazi a mancat chiar binisor asa ca sper sa ne revenim curand. Statul in spital a fost tare deprimant pt mine. medicii si asistentele s-au purtat foarte ok. Intre atatea cazuri urate si atatea nemultumiri legate de medici si spitale e corect sa spun si de bine atunci cand este cazul. Eu nu ma plang de modul cum am fost tratati sau de conditii, pe mine m-a deprimat faptul ca puiul meu era bolnav si trebuia sa stam in spital in loc sa fim la noi acasa. dar a trecut. Concluzia a fost sa nu o mai dau pe Ana la gradi vreo luna pt ca Victor ia racelile de la ea si face forme din ce in ce mai urate. imi pare tare rau pt ea ca ii place la gradi si acasa se plictiseste dar o sa recupereze cand va mai creste si Victor. (acum am tras un oftat zdravan)

Va las ca piticii imi dorm si eu sunt tare obosita

Sa nu uit, am o rugaminte: As vrea si eu contul si parola de la mail, ca le-am uitaat, pt ca vreau cartea pusa de Mada. multumesc

O noapte frumoasa si linistita!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara! Nu mai pot, deci mai am putin si cedez!Al meu copil parca si-a propus sa-mi testeze nervii.De bine ce ma bucuram ca a inceput sa nu mai planga noaptea, a inceput sa-si faca de cap:se trezeste pentru tzitzi din doua in doua ore, ba chiar si mai des de-atat, nu mai vrea sa stea in patut, abia daca o pacalesc si sta de la 3 la 5 si cam atat.Nu mai vrea sub nici o forma, dar sub nici o forma in carut.Mai nou, nici in marsupiu nu mai sta, cu chiu cu vai adoarme dupa ce maraie vreo juma de ora, doarme inca jumate apoi se trezeste si incepe sa se agite si da-i urlete de se uita toata lumea la noi.Am incercat toate pozitiile, nici una nu-i este pe plac, am incercat si fara marsupiu, dezastru.Ce dumnezeu facem, nu mai iesim afara, stam ca cucuvelele in casa?Pai io mor daca nu ies la aer!Sa mai spun si ca nu mai sta singura nici macar cinci minutele?Cum am disparut din raza vizuala cum pune alarma
A si inca ceva, tot de ceva vreme nu mai adoarme decat leganata , unde mai pui ca trebuie sa-i mai si cant, si am o voce de-o iau cainii la fugaAm incercat nu o mai legan, urlaaaa de parca o taie cineva
Heeeelp!Ce ma faaaaaaaac?

Na ca m-am descarcat, citesc ce s-a mai scris poate-mi mai revin putin ca sunt in pericol de a ma cufunda in butoi

povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Bunaseara! Nu mai pot, deci mai am putin si cedez!Al meu copil parca si-a propus sa-mi testeze nervii.De bine ce ma bucuram ca a inceput sa nu mai planga noaptea, a inceput sa-si faca de cap:se trezeste pentru tzitzi din doua in doua ore, ba chiar si mai des de-atat, nu mai vrea sa stea in patut, abia daca o pacalesc si sta de la 3 la 5 si cam atat.Nu mai vrea sub nici o forma, dar sub nici o forma in carut.Mai nou, nici in marsupiu nu mai sta, cu chiu cu vai adoarme dupa ce maraie vreo juma de ora, doarme inca jumate apoi se trezeste si incepe sa se agite si da-i urlete de se uita toata lumea la noi.Am incercat toate pozitiile, nici una nu-i este pe plac, am incercat si fara marsupiu, dezastru.Ce dumnezeu facem, nu mai iesim afara, stam ca cucuvelele in casa?Pai io mor daca nu ies la aer!Sa mai spun si ca nu mai sta singura nici macar cinci minutele?Cum am disparut din raza vizuala cum pune alarma
A si inca ceva, tot de ceva vreme nu mai adoarme decat leganata , unde mai pui ca trebuie sa-i mai si cant, si am o voce de-o iau cainii la fugaAm incercat nu o mai legan, urlaaaa de parca o taie cineva
Heeeelp!Ce ma faaaaaaaac?

Na ca m-am descarcat, citesc ce s-a mai scris poate-mi mai revin putin ca sunt in pericol de a ma cufunda in butoi

povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui truli-luli
Sa nu uit, am o rugaminte: As vrea si eu contul si parola de la mail, ca le-am uitaat, pt ca vreau cartea pusa de Mada. multumesc

O noapte frumoasa si linistita!

Cami mamica fericita de VICTOR (04.08.2008) si ANA (17.08.2005)

poze Ana si Victor
varsta Anei

ai PM

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

anka breath in, breath out...n-am mai auzit de tipul asta de anorexie...bine ca si-a revenit

truli sanatate multa piticului

vio n-o fi vreun puseu? dinte? cu o completare de lapte ai incercat?

vreau si eu mail-ul comun si parola cu ocazia asta sa trimit din ce am eu de pe net povestioare de pe vinil

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

MAITREY , la puseu si la dinti m-am gandit si eu, dar deja tine de ceva vreme treaba asta, pina acum n-am dat mare importanta , am zis ca trece, dar se ingroasa gluma.
Completare de lapte n-am incercat din doua motive: la san este laptic din abundenta slava domnului, dupa ce papa bine bine, mai scot 40-50 ml, si eu ma gandisem ca poate nu-i ajunge.Al doilea motiv, nu stie sau mai bine zis nu vrea din biberon, si sa-i dau 200 ml de lapte la lingurita, deja mi se pare de domeniul fantasticului, nu ma vad avand atata rabdare.
Chiar asa, mai foloseste cineva la bebei canita din aceea cu supapa? De la cate luni e recomandata? Ma bate gandul sa incerc cu aia, ca mi-e tare greu cand plec la cumparaturi, nu pot sta mai mult de doua ore, si nici tzatza parca nu-mi vine s-o scot asa oriunde.

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Caprioara imi pare rau ca te chinuie Ilinca atat de tare.
Anaxena superbe pozele cu Maria.Mi se pare ca a mai crescut si este o eleganta de mica.
Bujo esti mortala.
Violeta chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau.Zilele astea si Raluca a fost si este agitata.Eu tot astept sa-i iasa dintii.
Va pup,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scumpi

Gata, l-am pus la nani .

Flo, Annababy multumesc mult .

Iriss mersi de link, am dat cautare sa vad daca-i si p-aici si am gasit in Olanda, super, o sa-i zic lu' al meu sa-i cumpere. De cutiile de cereale habar nu am de ce se arunca dupa 3-4 sapt. cred ca-i la fel ca si cu laptele praf.

Caprioara nu-ti poti lasa copilasii cu sotul intr-o duminica de ex? Macar pt. o ora, doua, ca sa poti recupera si tu. Imi pare rau ca Ilincuta nu doarme si nu papa cum trebuie.

Acum am si eu o problema: cu laptele praf. Asta nou( de la 6 luni) nu se dizolva cum trebuie si raman bucatele care astupa gaura tetinei si va dati seama ca bubu se enerveaza tare ca nu poate bea. Initial am crezut ca-i din cauza apei ca nu-i calda indeajuns, dar am facut-o si fierbinte si tot degeaba. Nu stiu ce sa fac, aveti idee care ar fi cauza? Ma gandeam sa cumpar un mixer special pt. laptic.

Pupici tuturor, fug sa ma uit la pepenasi si daca am timp pun si poze

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Pt cocoloase sau alte chestii care pot infunda tetina, eu am un biberon cu sita. Al meu este de la Camera (cred ca sunt egipteni), puteti sa incercati si varianta asta, daca nu e plin de cocoloase tot laptelele.

Cat e in Olanda capsuna pt mancat?

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Carmen, mii de pupici si imbratisari pentru puiul de Allegra asha umflatica si plina de vanatai cum este. Draga de ea ... ce pui mic si curajos ... prin ce a trecut deja. Si multe multe pentru mamica ei la fel de curajoasa, mamica ce este de fapt curajoasa de luni de zile .

Uff truli ce rau imi pare ca si tu a trebuit sa traiesti experienta de a-ti vedea puiutul in spital.

boti bine ca ai adus vb de teorii pro si contra statului pe olitza. Eu nu mi-s clara deloc inca (tind totusi sa cred ca is contra olitza) si nu stiu pe unde sa ma mai documentez. Daca ai ceva link-uri cu subect zi shi mie. De fapt tre sa ma apuc sa gugalesc. Dar tb sa o fac ra-pid ca bona ma baraie de mult ca vrea olitza dar asta nu e bai. Bai e ca ma mut cu soacra-mea in 2 saptamani si aia e fixata pe olitza. Iar soacra-mea e maaaare general dar in acelasi timp e fata misto. Asa ca pana ajung "in pat cu dusmanul" tre sa fiu eu clarificata si sigura pe pozitie ca daca ma prinde asta indecisa ... am pus-OOOO.
Tind sa cred ca am sa fac asa cum am auzit aici pe forum (nu cred ca la noi la scutece ci pe la psiho). Si anume o sa las Vladutzu pana cand o sa vrea el singur chilotzei de baiat mare si olitza. Pana la urma stresu' asta cu olitza cred ca e reminiscenta din alte vremuri de cand se spalau scutece (aia po' sa intzeleg neneeee, cre' ca il puneam pe olitza de la 1 luna ). Dar acuma ... de ce atata bataie de cap??? Pana la urma ... n-am vazut copil de scoala care sa faca pe el. Nuuu??? Mda, probabil ca e rushine ca la un an juma sa-tzi schimbi copilu' de pampers ... ceva de genu' ca e oleak idiot nu?? Si imi imaginez privirea oripilata a lu' nasha-mea (care intreba de la 4 luni dezaprobator: cuuuuuum? nu l-ai pus inca intre perne? iar io strangeam din dintzi sa nu-i zic fo doo dar o faceam pe proasta si ziceam: NU si ma faceam ca nu pricep ce vrea). Dar ... cred ca ma bag. Da' tre sa fiu pregatita cu pisicu' nene ca cu astea nu te joci ... brrrr. O sa fie asediul de la Termopile nene. Daca m-au prins cu o bresha in zid ... is mancata

ankule pale lau mama ...
Cred ca tzi-au iesit cateva fire albe in plus nu?
Mai io nu stiu care e treaba cu peritolu asta si de ce e asa de bau -bau. Asa ca dau cu roshii cand aflu

Mergi la inceput