Pepenasi de iulie-august 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Iriss mersi de idee . Capsuna costa 7,95 € una si la set de 2, 12,49 €.

Somn usor tuturor

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Bai bujo sa nu uit: ce ma'nerveeeeezi!!!!!
Auzi da' cu ora canti???
Offf mai pica da' copiii ai caror mame canta ca niste capre ce 'or face??? Oare cu ce a gresit copilul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Cris, ai zis sa te bat la cap...Asta fac

Pica multumesc...I-am dat deja carnita de curcan, intrebam doar asa ca idee ca zicea Ile ca e obligatoriu sa ii dai la bb nu stiu cate zile pe saptamana carne...De fapt nu ea zicea,dr ei...Multumesc oricum, astept in continuare retele pe care le pune Mada ca mie mi-e peste mana sa ma uit pe carte...

Didi imi pare rau ca nu sunt rezultate bune cu laptele...Dar daca o iei in brate si te plimbi cu ea noapte nu ii trece de mancare?Poate incerci sa o dezobisnuiesti...

Xena nu mai intra??????

Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com

Mergi la inceput

Anka nici eu nu stiu ce-i peritolul asta, dar daca i-a facut bine fetei nu are de ce sa fie chiar asa de rau, zic eu

Cu olita nici eu nu ma stresez, cand o sa fie el pregatit, atunci vedem, de fapt ma gandesc nici sa nu-i cumpar olita ci sa-i cumpar direct micsorator de wc sau cum se numeste, sa se invete direct pe wc, sa nu stau toata ziua cu pipi, kk in olita de colo-colo. Am o prietena a carei fetita dadea mereu pipi pe jos din olita, ori se impiedica ori lua olita si o rasturna. Dar mai vedem pana atunci.

Mergi la inceput

Ma bucur pentru regina si pentru regina mama.Doamne ajuta sa vina cu bine acasa

Vick????Cum adica la oala??/Pai ne iei asaaa, prin surprindere??Fara pregatire??

Acum am vazut ca a intrat Xena.M-am linistit

Mergi la inceput

Boti da da da vreau...pe luanavadeanu@gmail.com.Sarumanaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Hai ca a dat limbarita peste mine , recuperez lunile cand nu am scris. Eee bebe doarme, sotul sforaie pe canapea , la tv nik interesant, asa ca...

Bujo ai o voce f. dulce, o placere sa asculti, iar Filip e un scump.

Narcisa, daca vrei, am si eu cateva retete cu carnita, le traduc si le scriu aici.

Mergi la inceput

Scumpi da da da vreau vreau

Ankule, important e ca e printesa bine...Draga de tine si draga de ea...Nu stiu ce-i ala deci nu dau cu rosii..

Ioi Truli, mi se rupe sufletul cand zici de branula...Si noi am fost 10 zile cu antibiotice...Va pupa Narci pe amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

TEKY, ce nasol ca si Raluca este agitata, oare ce-or fi avand, s-or fi vorbit? Si eu ma tot uit la dinti dar nu pare ca ar vrea sa mai iasa vreunul.
CRISTINA, da , sunt in sesiune, de fapt mai am doar un examen si-am scapat,mi-am luat o piatra dupa inima.Hai ca ma sperii cu vaccinul ala, nici la Alexandra nu se cunoaste nimic, dar nu m-a intrebat nimeni, si nici nu mi-a zis nimeni ca trebuie refacut.Joi merg la dr evaluarea lunara si o intreb, iar maine la prima ora dezbrac copilul si-l iau la examinat, poate n-am observat eu!
FLO, ce nu zici si tu ca a inceput votarea sa fac si eu turul de onoare cu cate un vot?Bagati si voi link-ul de la concurs la semnatura , ca sa fie mai usor
ANABABY, felicitari pentru bebelusa somnoroasa, poate de-acum se linisteste si doarme bine in fiecare noapte
DIDI, pai daca la tine se trezeste din 3 in trei ore si papa formula, eu ca papa doar san n-ar trebui sa ma mai plang, ca asta se digera mai repede si ramane stomacelul gol
MADA, ma gandeam ca ar fi fost super sa faci pe site-ul cu retete si o sectiune pentru bebelusi, sa pui acolo retetele, ca sunt foarte interesante, asta daca ai timp, of course
ANILANSA, wow, deja de-a busilea?Mai ce nazdravan ai!
MCOCA,, la olita?Ma uimesti!Deja?
ANAXENA, si voi ati dat programul peste cap,clar e ceva in aer!Super ca te duci la sala!
SCUMPI, bine ai revenit, ma bucur ca mai scrii
CAPRIOARA, off, lasa ca o sa treaca si perioada asta nasoala, nu dispera
ILEANNA, eu scot fata zilnic afara ,de doua ori pe zi , a cate doua ore , si zilnic ii fac baitza, ma rog, cu mici exceptii, si daca e sa nu doarma, tot nu doarmeLa noi cel putin nu cred ca are vreo legatura cu scosul afara
CARMENELA, ma bucur tare mult ca s-a terminat cu bine, recuperare cat mai usoara va doresc
BOTI, apropo de dispozitiv anticeu furasem edeea Anei_a si ii pusesem fetei feliute de portocala intr-un tifon, si a supt la ele frateeee.Cred ca o sa-mi iau si eu scula aia, ca tifonul nu-i foarte eficient ca se rareste dupa 4-5 minute, si e cam riscant.Oare in magazine sau farmacii nu se gaseste?
ANKALAURA, e bine cand totul se termina cu bine, cat despre Peritol, in viata trebuie sa mai facem si compromisuri nu?Daca stau si ma gandesc bine, noua cand eram mici ne dadeau toate rahaturile de le mancam, si uite ca n-am murit, suntem mari, grase, sanatoase
TRULI, multa sanatate lui Victor, e nasol cu bronsiolita asta, finutul meu a avut. si de cate ori racea ajungeau in spital, poate la voi n-o sa fie cazul
NARCISA

povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

iar m-a prins 1 noaptea ... pe net

despre olita, eu m-am tot documentat la vremea cand ma bateau la cap mama si soacra, cum au fost ele mari eroine si copii lor au fost cei mai cei dupa planeta ... am concuzionat, nu olita pana la 2 ani (atunci cica sfincterele incep sa functioneze si copilul sa se abtina), ma rog, dupa ce si-au mai batut gura ceva timp, au abandonat subiectul

eheee, iaca ca a facut si 2 ani minoza, am cumparat cele mai cele capace de wc (sa faca ca mami si ca tati), am reusit sa o pun de vreo 4 ori intr-o luna, e drept ca nu am insistat f mult; de fiecare data cand abordam subiectul, raspunsul ei este "niu, niu mami"

la vara o sa renunt la pampers pe durata zilei, sa faca pe ea si o sa vada beneficiile ... pana la toamna tre sa invete

aveti grija ce olite, colace le luati, pt ca are mereu senzatia ca o sa cada, cred ca d-aia nici nu vrea sa stea ...

asa ca judecati si voi, daca e bine sau nu (eu ma asteptams a fie mai cooperanta)

pe de alta parte, alte prietene care au iceput de pe la 8luni-1 an, nu au ajuns nici ele la performanta de fara pampers (stiu decat 1), deci eu zic ca e chinuiala mai multa, pana nu se face clickul in creier, degeaba

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput