Pepenasi de iulie-august 2008 (84)
Raspunsuri - Pagina 18
maitreyi spune:
capri ete scula AICI si pls lasa depresiile. da-le incolo! ai doi bebe sanatosi si asta conteaza. ai timp sa faci nani cand or fi la casa lor
mai!
ana humana milchzuker se numeste.
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Caprioara spune:
Maitreyi, multam si
. Zici ca cand or fi la casa lor o sa ma hodinesc si io
?
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
maitreyi spune:
vazut miruna punandu-si singura chilotei de celofan
, pe ana baietoasa si pe vladi zambitorul, pe amalia care arecatel vorbitor cum au jumatate din pepenasi (e la modacatelul asta
) si pe irina mozolici care a papat si cu mainile si cu ochii de nici nu iti mai dai seama ce fusese papica 
fetili
nu mere invatatu de nicio culoare...si cand ma gandescca ma invitase a nieu la sibiu de ziua indragostitilor si io i-am zis ca nu merg ca ma duc la examen...
acu nucredca ma mai duc da' nici munte nu mai pup...ci ma fac? ![]()
Slava Domnului avem bebe sanatos! oi rezolva eu si examenul asta...cel mai probabil la toamna 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
ileanna spune:
Capri altceva decat sa te strang in brate cat de tare pot eu ... zau daca stiu ce sa mai zic 
Poate ar fi misto sa facem asha ... o asociatie intre noi in care mai lasam copilul una la alta (la cine se baga sa stea cu 2 ofcors) si sa se mai odihneasca unele dintre voi care sunteti chiar mega ultra supra solicitate.
Uite Capri, eu iti ziceam ca m-am decis sa nu ratez 1 zi fara sa scot copilul afara juma de ora si fara sa ii fac baie. Asta pt ca nu imi mai manca si ajunsese sa se culce la 1 noaptea si sa se trezeasca de n'shpe mii de ori de simteam ca o iau pe ulei. Bai ... nu stiu daca mi se trage de la programul asta dar ... vreau sa zic ca copilul meu mananca si doarme. Si bine, nu stiu cat dureaza.
Dar pot sa zic ca in fiecare seara il scot afara juma de ora (cam de la 7 la 7 jumate), dupa care urmeaza baie, papa si somn, cu oleac de joaca in care interval doreste el (chiar inainte de somn desi regulile zic ca nu). Fac asta de 3 saptamani cred. Dupa 1 saptamana a inceput sa pape ok (min 500 lapte si cam 300 solide) si de cateva zile mi se culca la 9 - 9 jumate. Si mai mult decat atat ... a inceput sa adoarma singur, neleganat in bratze. Bai nu stiu cat dureaza asta si daca chiar se datoreaza noilor mele initiative da' ... sunt in extaz!!!
Acuma eu stiu ca tu nu ai timp s-o scoti pe Ilinca every day si poate nici de baie nu ai. Dar daca asta da rezultate ... crede-ma ca merita sa sacrifici ceva ca sa le faci. Itzi dai seama cam cat stres iti iei din carca nuuuu? Io am fost asa de disperata supa programul lui Vlad din ultima luna, ca de unde il scoteam suuuuuper rar afara am ajuns de ma vedeai cu el in fatza blocului si pe ploaie: el invelit bine shi io cu caciula si gluga in cap shi cu colantzi grosi pe sub blugi
.
Dispozitivul de mancat fructe. Unde se gaseste in RO. Cele care ati luat - faceti-va mila!!!
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Caprioara Maitreyi, multam si . Zici ca cand or fi la casa lor o sa ma hodinesc si io Caprioara, mami de Matei si de Ilinca Povestea nasterii Ilincutzei poze |
io asa zic

-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas-------

maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanna Capri altceva decat sa te strang in brate cat de tare pot eu ... zau daca stiu ce sa mai zic ![]() Poate ar fi misto sa facem asha ... o asociatie intre noi in care mai lasam copilul una la alta (la cine se baga sa stea cu 2 ofcors) si sa se mai odihneasca unele dintre voi care sunteti chiar mega ultra supra solicitate. Uite Capri, eu iti ziceam ca m-am decis sa nu ratez 1 zi fara sa scot copilul afara juma de ora si fara sa ii fac baie. Asta pt ca nu imi mai manca si ajunsese sa se culce la 1 noaptea si sa se trezeasca de n'shpe mii de ori de simteam ca o iau pe ulei. Bai ... nu stiu daca mi se trage de la programul asta dar ... vreau sa zic ca copilul meu mananca si doarme. Si bine, nu stiu cat dureaza. Dar pot sa zic ca in fiecare seara il scot afara juma de ora (cam de la 7 la 7 jumate), dupa care urmeaza baie, papa si somn, cu oleac de joaca in care interval doreste el (chiar inainte de somn desi regulile zic ca nu). Fac asta de 3 saptamani cred. Dupa 1 saptamana a inceput sa pape ok (min 500 lapte si cam 300 solide) si de cateva zile mi se culca la 9 - 9 jumate. Si mai mult decat atat ... a inceput sa adoarma singur, neleganat in bratze. Bai nu stiu cat dureaza asta si daca chiar se datoreaza noilor mele initiative da' ... sunt in extaz!!! Acuma eu stiu ca tu nu ai timp s-o scoti pe Ilinca every day si poate nici de baie nu ai. Dar daca asta da rezultate ... crede-ma ca merita sa sacrifici ceva ca sa le faci. Itzi dai seama cam cat stres iti iei din carca nuuuu? Io am fost asa de disperata supa programul lui Vlad din ultima luna, ca de unde il scoteam suuuuuper rar afara am ajuns de ma vedeai cu el in fatza blocului si pe ploaie: el invelit bine shi io cu caciula si gluga in cap shi cu colantzi grosi pe sub blugi .Dispozitivul de mancat fructe. Unde se gaseste in RO. Cele care ati luat - faceti-va mila!!! mama gandacelului Vladut , 08.07.08 |
am dat link mai sus cu un print screen si se vede in imagine si de unde e luat
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas-------

ileanna spune:
Aaaaaa maitreyi tzucu-te-ash. Tocma ma pregateam de o comanda la bebelusultau. Beeetoooon!!! 
Capri ... mie mi se pare normal ca te apropii de o cadere. Tb sa iei ceva masuri ca daca pici o sa fie nasol de toata lumea!!! Incearc-o p'asta cu iesitu' afara si baitza ...
Carmenela spune:
Buna seara fetelor, dragelor,
am intrat scurt sa va pup pe toate si sa va multumesc DIN SUFLET pentru rugaciuni si ganduri bune. Inca o data multumesc si pentru sms-urile trimise...Este..sincer va spun, incredibil sa stii ca se gandeste atata lume la tine cand ti-e greu.
Promit sa va dau amanunte de toate felurile cand ma intorc si pot sta mai mult online, dar acum va spun doar ca sunt mutumita de rezultat, are o gura perfecta si un nas care ...tinde spre perfectiune (zice-se ca se va mai indrepta). Se simte incredibile de bine pentru tavalugul prin care a trecut (operatia a durat mai mult de trei ore, si nu 45 de minute cat ar fi trebuit), este insa maraita si scofalcita de umflata ce e...Mie personal mi se pare sa se umfla din ce in ce mai mult, asa ca maine mergem la dr. Ii multumesc Domnului nostru pentru asa un copil minunat si pentru ca ane-a ajutat sa iesim din cosmarul asta...
In fine, am tinut musai sa va multumesc din suflet tuturor, va rog nu va suparati ca nu nominalizez acum, sunteti toate minunate si inseamna pentru mine enorm ca ati fost alaturi de mine. Voi pune si poze cand vin acasa. Sa nu va speriati...e departe de a fi un ingeras cu fatza smeada...E plina de sange si de vanatai si cu ochii mici de cat sunt de umflati, dar se vede guritzaaaaaaaaaaaa
Va pup did toata inima, daca voimai putea, mai intru sa va mai tzukulesc
PS Un multam special irlandezei care ma suna de o stiu astia dupa voce deja....

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, regina foarte curand..
Carmenela
boticelina spune:
Pica mii de plecaciuni, raman datoare, te rog sa-mi zici daca pot sa ma revansez cu ceva 
Capri, ma ingrijorezi, ai mai incercat sa-i dai formula, oare mai face bubite? Poate nu mananca indeajuns, oricum, la starea ta de oboseala ati intrat intr-un cerc vicios... As vrea asa mult sa am o solutie pt tine, am patit si eu asa cu garga cand a inceput sa scada drastic lapticu...
Vic nu te supara pi mini, dar psihologii spun ca nu-i bine sa pui cupilul pe oala de acum. Ei nu-si pot controla voluntar sfincterele pina pe la vreo 18 luni sau mai exact pina cand pot urca si cobori o scara fara sprijin. Plus ca nici laudatul copilului pentru un act fiziologic nu e benefic, pt ca ea nu intelege ca o lauzi ca a facut kk la olita ci ca o lauzi fiindca a facut kk. Nu incerc sa te conving de nimic, iti spun doar ce-am citit. Repercusiunile in timp pot fi destul de nasoale...
Narci io am "lucru de mina" din aprilie-iunie 2008, plus suplimentul "fii creativ". Vrei sa ti le scanez si sa ti le dau pe mail?
Iriss scuze ca n-am raspuns pina acum, la noi are semi succes dispozitivul, adica lipaie ceva la el da nu cu mare pasiune... Mama insa si-a dorit sa i-l ia pt ntru ca seamana cu nu-s ce dispozitiv antic pe care-l foloseau femeile la tara sa pacaleasca pruncii si sa-i tina ocupati.
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
bujo spune:
Iriss astia cu cerealele zic ca expira asa repede in primu rand ca masura de precautie ca nu vor procese. In al doilea rand daca stau desfacute si nu e inchisa punga bine se umezesc, dar daca inchizi punga bine e ok.
Capri hai nu te deprima por favor. Uite iti mai trimit filmulete cu Filip si cu ma-sa cantatoare ca sa te inveselesti.
bujo mami de Filip