*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (18)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

Ziua buna fetele

Nu am mai avut timp sa intru, imi fac mea culpa, dar sunt absolut singura cu strumfii, e tare greu , mai ales cu iesitul afara....incerc sa ii multumesc pe amandoi, am noroc de o fetita cumintica tare, doar papa si imediat adoarme, deja am ajuns la 5,5 kg si 60 cm...o adevarata don' soara

sanatate multa.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Am vazut ca in noaptea asta Stefanutz a fost tare agitat.Bine, macar, ca se odihneste acum. Avand in vedere prin ce a trecut cred ca e normal sa aiba o perioada mai agitata. Ii mai dai calmante?

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

poze
[/quote]

Nu ii mai dau de vreo 2 zile pt ca dureri foarte mari nu mai are. a ramas doar cu o sperietura foarte puternica. El cand doarmea nu se trezea la zgomote, acum se trezeste si daca vorbesc in soapta.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Hello!

Ginye, sper ca te ajuta cineva in perioada aceasta grea. Unde stai in Bucuresti?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

O sa mai stea la mime mama o saptamana, apoi raman singurica pt ca sotul are un program infernal. Eu stau vis-avis de stadionul Giulesti.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

seara buna fetele
eu tot rau cu tzitzile..nush unde o sa ajung asa ...dar na ce sa e fac ma autoflagelez vb lui Mirtha ... na na doar o pleca de la mine....in alta ordine de idei fiumiu refuza laptele praf intrucat nu pot sa ii dau 2 dintr mese cand cantitatea de antibiotic este foarte mare....nu stiu ce sa mai fac...humana nu i-a placut, milumil a facu alergie [i-au iesit niste bubite pe fata] aptamil ii refuza...na da.ti si voi o parere ce lapte sa incerc sa ii dau zilele astea cat iau antibiotic?...idei?
eu sunt la curatenie generala pt botez...spalat geamuri, dusumele, usi...sters mobila vitrine pahare...in sfarsit curatenie generala pt botez...atata treaba...sper sa termin pana vinerea viitore...si am o intrebare off topic > cu ce pot curata si eu ciucurii de la covoare, ce solutie, cum procedez? va rog sa imi zice.ti daca stiti pt ca nu imi place acea culoare usor inchisa desi covoarele le-am spalat in toamna...multumesc

Incearca cu Lactana de la topfer.

_

poze

Mergi la inceput

Babyzapi, vezi ca cei de la Humana au apa pentru preparatul mancarurilor sugarilor.Se numeste Humana Baby Wasser. E destul de scumpa, 7-8 lei, 1,5 litri. Dar ma gandesc ca ai putea sa incerci o zi - doua, ca sa vezi daca problema ar putea sa fie apa. Uite mai multe detalii: "Protejeaza rinichii copilului, insuficient dezvoltati
Contine o cantitate scazuta de minerale, deoarece hrana pentru copii asigura toate elementele necesare, in cantitatile recomandate zilnic.
Saraca in sodiu si nitrati

Comod si usor de utilizat
Nu necesita fierbere

Siguranta
Ambalata in conditii sterile, cutia se inchide etans dupa fiecare utilizare"

_

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Ihotu, imi facusi pofta de tort , la cat mai multe lunite cu sanatate!

Leeloo, am avut si noi un ochisor curgator, si deja i se aduna ceva albicios, am sunat-o pe pediatra, a zis sa-ncerc cu Netacin, picaturi, ca poate e conjunctivita, si de doua ori pe zi, in 3 zile, n-a mai fost nimic.

Malinas, si noi tot cu `Casuta din padure` si ma distrez cu animalutzele de pe pampersi si-mi mai vin idei, `Zum, zum, zum, albinuta (zibelina) mea`... intr-o zi am vazut magarusul si-am inceput sa-i povestesc despre `Feriti-va de magarusi`, cu Adrian Ralea parca era?

Eli, dai drept de autor? Iaca ce-am faurit Spor la trebi!

Oti, ce falcoasa dulce am vazut eu acolo, si Ana e o adevarata printesa cu paltonasul alb, e taaaaaare frumoasa

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28
Ginye[/green] vazut pozici cu Stefant...ai un baietel minunat ... aveti grija de voi!

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Alexutza Olivia Oceanborn

Fetelor, Stefanut a ras azi cu zgomot! Prima data dupa operatie! IN SFARSIT!
Speram sa avem o noapte linistita!

Pup fetele si bebecii!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Va roooog, un sfat... i s-a deschis vaccinul bcg la baita si curge (cred ca e sange amestecat cu puroi). Mi-e milutza de el Ce pot sa-i fac?

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mai bag nasul putin ca sta sotul cu pitica.

Anca_27 ce papusica vesela ai aici. M-am uitat atent si seamana cu tati, si ce ochisori albastri are intr-o poza.
Manumanu, am admirat gemenasii .
Miky-ea, n-am cuvinte, e superba poza de aici cu printesa ta.

Invazie de bebelusi minunati la grupa noastra.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput