*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (18)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Multumim, Miky Pupam Biencutamaxiiiiim de dulceee si frumoasa.

Inca una si ma duc. Versuri cantecele
O seara linistita.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Site-ul cu versuri era http://p r e s c o l a r.ro/educatie/cantece.htm

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Diamisha...te dau la disparuti! Mai intra pe mess....mi-e dor de tine si taaaaaare as mai vrea sa mai vorbim!

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Leeloo si nepotica mea a avut pb cu ochisorul cu o secrete abundenta fiindca avea canalul lacrimal infundat. I-a dat nu stiu ce picaturi dr si i-a trecut. Sper sa fie bine cat de curand si ochisorul lui Damian

Olivia multumim pt cantecele.

Alexutza off raceala asta nenorocita! Sper sa scapi repede de ea si sa nu o ia si copilasii A crescut mare domnisoara ta

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

Buna seara fetelor noi intram mai rar pt ca micul terorist nu ma lasa deloc.Pe 5 a implinit 3 lunite si i-am comandat tort si pizza si am petrecut.Pun mai jos poze cu tortuletul.
http://s707.photobucket.com/albums/ww78/ihotu72/?action=view¤t=c36144d5.pbw

pozele mele
Nasterea lui Alex
alte poze

Mergi la inceput

Iza nu stiu ce sa mai zic, asa am sperat si eu, dar acum ca am vazut pe analiza scris "pe mediile de cultura s-au dezvoltat colonii de Staphyloccocus aureus (++)" zau ca ma gandesc numai la tampenii. Oricum, cred ca am sa repet analizele si la Cantacuzino, cum ma sfatuia si Dandusa si pe urma mai vedem.
Bebe mic al tau cum mai e cu bubitele?

Leeloo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Noi acum am venit de afara, m-am inselat cu imbracatul si am cam facut frigul. Noroc ca ne-a luat o prietena forumista cu masina la intoarcere. Elisa a fost mai grosut decat mine, sper sa nu-mi racesc fata.

Alexutza, eu pentru otita/sinuzita am luat in Norvegia antibiotic Apocilin, este pe baza de Penicilina, doctorul stia ca alaptez.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
eu tot rau cu tzitzile..nush unde o sa ajung asa ...dar na ce sa e fac ma autoflagelez vb lui Mirtha ... na na doar o pleca de la mine....in alta ordine de idei fiumiu refuza laptele praf intrucat nu pot sa ii dau 2 dintr mese cand cantitatea de antibiotic este foarte mare....nu stiu ce sa mai fac...humana nu i-a placut, milumil a facu alergie [i-au iesit niste bubite pe fata] aptamil ii refuza...na da.ti si voi o parere ce lapte sa incerc sa ii dau zilele astea cat iau antibiotic?...idei?
eu sunt la curatenie generala pt botez...spalat geamuri, dusumele, usi...sters mobila vitrine pahare...in sfarsit curatenie generala pt botez...atata treaba...sper sa termin pana vinerea viitore...si am o intrebare off topic > cu ce pot curata si eu ciucurii de la covoare, ce solutie, cum procedez? va rog sa imi zice.ti daca stiti pt ca nu imi place acea culoare usor inchisa desi covoarele le-am spalat in toamna...multumesc
am fugit trebuie sa ma mulg..si sa il las si pe ion la calc care saracut a spalat toata ziua la geamuri si a zugravit pe terase
Maria_k iubita ...pai din cate stim noi poate tine de la 2 zile pana la 2 saptamani deci mai ai nitel...acum sa vedem printesa Casi ce doreste sa faca poate va face o surpriza de ziua tatalui

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 sunt un sef
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero

Mergi la inceput

Eliza si eu am probleme cu sanii mari de tot. Cu pompa electrica am scos laptele si il amestecam cu laptele praf sa il dau la bebe, si de vreo doua zile iar am sanii moi. Ideea e ca de dimineata la muls, pompa mi-a facut niste santuri care s-au tot adancit, iar azi dimineata au cedat si au sangerat...lapte cu sange...ce sa mai zic. Asa incat cred ca asta a fost cu laptele. In schimb eu ii dau lui Damian Lactana de la Topfer. Initial i-am dat Lactana Pre, acum am trecut pe Lactana 1. E un lapte foarte bun si bine tolerat de copii. Eu zic sa incerci.

Leeloo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Mi-am dat seama ieri ca copilutul meu adoarme seara cu muzica si doarme foarte bine asa, pana ne bagam si noi in pat si o oprim.Si mi-a dat DD gandul bun sa-i dau drumul la muzica, sper ca manevra asta sa tina in toate noptile ce vor urma.Va pup si va doresc o zi cat mai buna.

Si al meu e mare iubitor de muzica dar sa-i cante ma-sa, ultimul hit: Un Daviduuuutz se leganaaa pe o panza de paiaaaanjeeen...

Eu ii cant doar asa, ca sa mai treaca timpul, dar saracul cred ca si-ar dori sa nu o fac .Hit-ul nostru preferat este "In casuta din padure", iar pe locul II, la mica distanta se gaseste piesa din folclorul autohton "Iepuras coconas"

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput