*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (18)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

MariaK sa stea bebelina in garsoniera cat vrei tu. Si sa ne dai de veste cand e omentul cel mare ca noi abia asteptam sa venim cu agitatele.
Olivia ce de jucarii are bebe David imi place!
Otilia ce falcute a facut Elisa frumusica foc ca o papusa si chiar incepe sa semene cu Ana care e o frumusete de printesica
Malinas o sa intreb atat de apica folosita cand fac lapticul cat si de apa de la robinet cu care il spal.
Ginye
Leeloo marti o sa avem rezultatul de la testul de alergii si sper sa iasa ceva acolo ca sa scapam odata de toate investigatiile astea tampite prin care imi chinui bebicul. Am mare incredere in testul asta . Cu lapticul tau, exact cum ai zis si tu, e bine ca ai avut sa-i dai pana acum si si-a luat anticorpi. Cel mai mare regret al meu e ca bebe nici macar nu stie gustul laptelui matern...dar nu fac un mare caz din asta...mai bine asa...Si diversificarea te-ai gandit cu ce o sa incepi mai intai? cereale sau legume? sau ce ? intreb si eu sa fiu informata mai bine

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Salutare!
Eu tot pe fuga, mai trag cu un ochi pe forum ..
Olivia, Babyzapy, Amalia sunteti scumpe ca de obicei!
tin pumnii pt rezultatele lui Raphael!

Gynie iti doresc multa putere si rabdare! o sa treceti peste toate cu bine!!
Alra la multi ani pt Laura!
eu tot vroiam sa te intreb, Eosina asta nu e carminul din Romania?are exact aceeasi culoare. n-am timp sa ma info de pe net.. subscriu la ce ai scris tu despre ea...
Maria_K multa bafta, sa vina bebe cand vrei tu,sa fie sanatoasa si ea si mamica si sa ai o nastere cat mai usoara!!!!
N-am timp sa mai stau ...ma cheama fomila..mi-e dor sa mai stau calare pe calc cu ochii pe forum...eee am crescut si am responsabilitati!
un weekend placut va doresc tuturor!!!!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Bianca de Miky-ea
Brianna de Flory
Lorena de Hera25
Eva de Madutz

Thomas de Oceanborn
Denis de Gabitza1977

Oceanborn, felicitari, ai baiat de 2 luni...cred si eu ca au crescut responsabilitatile
Flory, fiu-miu baleste dupa o felie de tort de la gagica'sa
Miky

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Mi-am dat seama ieri ca copilutul meu adoarme seara cu muzica si doarme foarte bine asa, pana ne bagam si noi in pat si o oprim.Si mi-a dat DD gandul bun sa-i dau drumul la muzica, sper ca manevra asta sa tina in toate noptile ce vor urma.Va pup si va doresc o zi cat mai buna.

Si al meu e mare iubitor de muzica dar sa-i cante ma-sa, ultimul hit: Un Daviduuuutz se leganaaa pe o panza de paiaaaanjeeen...

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ziua buna fetele

Nu am mai avut timp sa intru, imi fac mea culpa, dar sunt absolut singura cu strumfii, e tare greu , mai ales cu iesitul afara....incerc sa ii multumesc pe amandoi, am noroc de o fetita cumintica tare, doar papa si imediat adoarme, deja am ajuns la 5,5 kg si 60 cm...o adevarata don' soara

Acum am si eu o intrebare pt fetele care alapteaza: daca/cand ati fost racite si ati luat antibiotic..de care ati luat ca sa puteti alapta in continuare???? Din pacate eu sunt racita cu febra 39, frisoane..si cred ca totusi imi trebuie un antibiotic

Am reusit acum sa mai citesc cateva pagini...

Babyzapi - ma voi gandi la voi sa fie totul bine marti!!!

Gynie - rabdare si putere mamico, se face el mare

Ramo - sa aveti parte de o petrecere reusita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Babyzapi cu diversificarea incepem cam peste doua saptamani...probabil ca incepem cu suc de morcovi si cereale, am sa ma sfatuiesc cu mamicile experimentate aflate la al doilea bebel...aud si eu mai multe glasuri si imi fac o parere, o sun pe Dandusa...pe Diana...mai citesc pe forum...trebuie sa o scoatem la capat intr-un fel sau altul.
Azi a fost o zi superba, un soare si o caldura, splendid, nu ne-am indurat sa intram in casa, ne-am plimbat prin IOR cu niste prieteni care au si ei un baietel mai mic cu o luna si jumatate decat al nostru. Cand s-a facut ora de masa, am fugit amandoua in casa sa pregatim laptele si am lasat piticii cu tatii cei mandrii, iar de papat tot la soare si la aer am papat.
Din pacate de vreo doua zile incoace Damian e tare agitat si plangacios, parca nimic nu ii convine. Ochisorul drept ii tot curge, si mai rau, secretia aia a devenit abundenta. Am si rezultatele analizelor, trebuie sa merg sa mi le citeasca medicul sa imi spuna ce si cum, la ochi i-a iesit ceva cu staphilococ...nu stiu de care
Nu vrea sa mai stea culcat, tot timpul vrea sa fie tinut la verticala sau in fund, si in carucior de abia il conving, si numai daca am bafta sa adoarma. Cred ca destul de curand o sa schimbam landoul de la carucior cu cel sport...sa speram numai ca a plecat iarna definitiv.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Mav, ce ma bucur ca Anto ia in greutate si papa tzatzica. Bravo Antooo.
Al meu imi refuza sanul drept, il ia numai cand e adormit

Manumanu, ce frumooosi ai tu acolo, ochiosii mamii

Ramo, sa-ti traiasca micuta crestina!

Eli, ce faci, cum mai stai cu ?

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

alexutza_26 eu am fost racita cobza, dar fara temperatura...doar cu nasul infundat si cu gatul...am luat pastile homeopate si decasept pentru gat. Nu stiu daca ai voie antibiotic, desi eu dupa ce am nascut, am luat in maternitate augmentin...

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Alexutza, sanatate multa! sa treaca raceala.
Lacra, ai baiat mare, sa stii ca si al meu ma solicita mult mai mult decat inainte si e mai plangacios, ma chinui sa-l cunosc mai bine, sa inteleg de ce plange ca uneori nu gasesc motivul si pace, oricum imi si ii placeeee sa ne iubim, sa ne pupacim, sa vb, mama, mama [] Doamne ajuta sa treaca ochisorul
Ginye, ce mai face Stefanutul?
Ami, tu si Otilia mi-ati facut pofta de bebe2

Aici a fost vant azi si nu ne-am putut plimba, de aia am avut si eu mai mult timp de net, cu tati acasa. Numai ca prea m-am sincronizat cu voi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Olivia, facem cinste cu !

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia

Mergi la inceput